A lélektérkép

Amikor kinyitom a blogot minden alkalommal kicsit megtorpanok arra gondolva, vajon hol vannak a határai a megosztásoknak? Mi az, amit még tudnotok kell és mi az amit már takargatnia kell egy beszélgetés alapú terápiákat vezető segitőnek?

Ha hibát követek el azzal, hogy tisztán kommunikálom a gondolataimat és érzéseimet, akkor hát legyen. Vállalom! Szeretném ha látnád, hogy csak azért mert Te ülsz a kanapén én pedig veled szemben egy tollal és papirral, attól még én is ember vagyok. Új felismerésekkel, friss gondolatokkal és számtalan olyan tapasztalattal, amit nem szeretnék elhallgatni.

gy gondolom igy lesz valaki hiteles segitő: nem csupán tudást halmoz, hanem két lábát a földön megvetve odaáll önmaga is a problémák középpontjába és csak akkor mondja bátran a kliensének, hogy TEDD MEG, amikor ő maga már túlélte mindazt amire most mások készülnek a szeme láttára.

Hogy mit jelent a címben szereplő LÉLEKTÉRKÉP? Az elmúlt időszakom azzal telt, hogy nem csupán különböző módszereket tanulmányozva haladtam előre, hanem végigéltem újra felnőtt életem elmúlt közel húsz évét. Mindazt a több száz találkozót, az általam feltett ezer kérdést és az arra adott válaszokat és reakciókat amit eddig megéltem a média különböző területein és a magánéletemben. Rájöttem, hogy talán minden egyes sorskő és momentum lényege az volt, hogy szépen fokozatosan bennem központosulva egységes tapasztalattá gyúrva némi intuícióval meghintve segítsék majd mostani munkámat.

Ezáltal pedig Téged.

Aminek egy része - kulcsfontosságú része - a LÉLEKTÉRKÉP!

Manapság divatos állapotfelmérésre járni. Sok esetben nem szükséges hónapokon át orvostól-orvosig loholni, hiszen manapság egy biorezonanciás állapotfelméréssel csodálatos képet kaphatunk jelenlegi fizikai állapotunkról, amiből következtetni tudunk lelkünk helyzetére is.

A LÉLEKTÉRKÉP amolyan lelki állapotfelmérés. Kérdések és válaszok mentén kialakuló "lélek-keresztmetszet", amelynek vizsgálatával választ és módszert kinálok számodra, hogy olyan életed lehessen amilyet szeretnél.

Nincs ezen mit ragozni.

Tedd fel a kérdést: MIT SZERETNÉL?

Mostantól úgy is lesz.

www.haenvilaga.lapunk.hu

Hozzászólásoknagy csomag, nagy tudás

Kedvesek,

ha éhezitek a tudást, most itt a kiváló alkalom, hogy csomagban tegyétek - elkészült a Lélekpillangó csomag, benne a Tükörszerelem és sok-sok más könyv és előadás: www.lelekpillango.hu/haenválasz

a kérdéseket én teszem fel, igy nem én adom a megoldást hanem önmaga találja meg az én segitségemmel.
a pszichológus pszichológia szakot végzett szakember. a beszélgetés alapú terápiák végző segitő egy kicsit sámán, egy kicsit pszichológus, egy kicsit energiagyógyász...amolyan alternativ pszichológus. ha már ragaszkodunk a cimkékhez.