Lélektükör, ikerláng szerelem

Egyre többen fordultok hozzám Ikerláng szerelemmel kapcsolatos kérdésekkel vagy csak néhány támogató mondatért, amely megerősíti hitetek. Ha hiszel a csodákban, ha mindig is kerested az életed értelmét, ha folytonos hiányérzet bántott mindaddig amíg rá nem leltél: ne add fel! Talán a következő sorok erőt adnak nektek, kétkedőknek, megingóknak, elbizonytalanodóknak.

Bizonyára mindannyian ismeritek az Ikerláng találkozás lépcsőfokait, amely bemutatja, hogy mi fog veletek történni, ha végigjárjátok együtt ezt az utat. Félre ne értsetek, ez a leírás amely körös-körbe megy a neten nagyon hasznos számos dologban, hiszen segít a felismerésben, a beazonosításban, erőt ad a megingáskor és megerősítést a bizonyosság megérkezésekor.

Tehát jó. Viszont nem pótolja az egyéni látásmódot, a bőrödön való tapasztalást, a felismerés okozta sokkot egyik vagy mindkét oldalon, a piszok erős áramlást, ami köztetek létrejön mihamarabb és nemhogy alábbhagyna hanem csak erősödik. Ez utóbbit talán hivatalosan szívcsakra alagútnak nevezzük, amely kifejezés azonban csupán szimbólumértékű, hiszen - tapasztalatom szerint - ez sokkal több, mint egy alagút.

Mindenki a végét várja. A csodát, az egyesülést, azt ami keveseknek adatik meg. De odafigyelsz a közben zajló csodákra? Szembenézel önmagaddal, hogy ha még nincs százszázalékosan jelen az életedben akkor vajon Te hogyan lehetsz ezért felelős? Megteszel mindent azért, hogy lelkiekben fejlődj, hogy emelkedjen a rezgésszinted?

Nincs most veled? Szeretnéd, hogy veled legyen? Hogyan kell ehhez élned és mit kell cselekedned, hogy beteljesüljön? Hidd el, ha be kell teljesülnie, megtörténik. Addig viszont ne ülj tétlenül, ne sírj csak és várj, hanem ismerd meg önmagad teljesen, hiszen minden önismereti fordulópont Lelked Tükrének is újabb emelkedési lehetőség, minden beszélgetés, elindulás, felismerés neki is egy apró változást hoz az életében. Lehet, hogy ő nem olyan tudatos mint te. Lehet, hogy szerinte a spiritualitás baromság. Ezekkel neked most nem kell foglalkoznod.

Önmagaddal foglalkozz. Hiszen Te Ő vagy. Általad alakul Ő is. Általad fejlődik. Lehet, hogy nem is tud róla, de minden egyes előrelépéssel Ő is egyre erősebbé válik. Miattad. Önmagad miatt. Hiszen a két lélek Egy.

ha kérdésed vagy véleményed van: www.facebook.com/haenoldal

Címkék:

Hozzászólások?

Sajnos -egyelőre- úgy néz ki, ő nem ismert fel...van ilyen, hogy egy bizonyos életben nem mindkettő ismeri fel a másik párját...Mi a valóság? Az, ami akkor sem szűnik meg, mikor minden más igen...tehát jelent pillanatban az én valóságom az, hogy felismertem, neki pedig az a valósága, hogy semmi pluszt nem lát bennem...jelenleg...EZ VAN.Kedves Háen!

Én talàlkoztam valakivel aki egy lelkületü velem egy lélek csoportbòl valok vagyunk hogy az iker lelkem vagy a duàl pàrom én azt nem tudom csak azt hogy majdnem bele haltam ebbe az egész történetbe.......Ilyen fàjdalmas is lehet egy talàlkozàs?Esettanulmány - spirituális szerelem

A gyógyító jóképű volt, több nő fordult meg a praxisában mint férfi... Anett már régóta érezte, hogy sok negatív gondolat gyötri... A gyógyítóhoz ellátogatott... Majd utána érdekes testi tünetek gyötörték, megmagyarázhatatlan vonzalmat, főleg szexuálisat kezdett érezni a kezelője iránt... Majd rabja lett a kezelője dolgainak és férfiasságának... A férfi a játékszerévé, uralma alá helyezte a fiatal nőt... A mai napig nem tud tőle, főként lelkileg elszakadni. A férfi kihasználja, mert több nővel is tartja ilyen formán a kapcsolatot... A nő - ezt megtudva - összetört, az önbizalma felére csökkent... Sajnos ez az amikor a "gyógyító", terapeutának adja ki magát, úgynevezett vörös mágia segítségével, nőket, főként fiatal,s elesett nőket kihasznál, szexuálisan bűvkörébe helyezi! Az ilyen embert nem nevezném segítőnek...!
Nagyon nehéz rájuk bizonyítani bármit is, de úgy vélem valakit érzelmileg kihasználni, majd testileg hatni rá - nagyon erős büncselekmény... De a törvény sajnos ezeket az embereket nem bünteti. Csak azt nézik, add e számlát vagy sem, pedig nem csak a papírokat, végzettséget kéne vizsgálni, hanem azt is, mennyire tisztességes és hiteles egy-egy ember, aki gyógyít és kezel. De ennek az átvizsgálására, ellenőrzésére csak kevésen képesek. Ezt kihasználva garázdálkodnak ezek az egyének a spiritualitás világában.
Számomra felháborító, hogy ilyen "terapeuták" még léteznek, és kezelnek védtelen elesett embereket, és anyagilag kihasználnak másokat! Ezzel a hiteles és szakmailag kiemelkedő gyógyítók renoméját csökkentik, ez több mint erkölcstelen tett számomra!!!!

Ezoteria Extra
Másolat:

Minden véletlen...Ikerláng-é avagy sem, a történetet elküldtem Háen-nek ...:)

Meglátjuk, mit mond rá, és ha nem tévedtem, akkor ide is elküldöm. Üdv :)Itt mindenki a létezésben

Ikerlángod, és azért élnek hogy "TE" tapasztalásban részesülj, és megértésben legyél a "MI" létezéstudatunkban valójában mit is jelent.Kedves Háen!

Az első linked nem elérhető csak szolok......ha mindenki

ha mindenki örül az jó :) hajrá. gyerünk. érdekel a történeted. csak ne itt :)Kedves Háen :)

...ezt most úgy érted, írjam meg részletesen? Megteszem szívesen, ha nem terhellek vele, és örülnék ha segítenél, ha örülnél, hogy segítesz :)így

szia
így látatlanban kicsit nehéz, meg szükség lenne több részletre.
www.facebook.com/norbert.lifecoach
www.facebook.com/haenoldalKedves Háen :)

Én tavaly óta élek ilyen érzést, vergődöm két férfi közt,. Ha a kegyetlenségig őszinte vagyok, akkor az az igazság, hogy az anyagiak bilincselnek az előzőhöz, míg az érzések repítenének a másikhoz, de minimum addig, hogy kicsit egyedül legyek és átgondoljam, mi a realitás, és mi az illúzió ebből az egész sztoriból. Arra, hogy ez utóbbi szintén érez irántam valamit, semmi "konkrét" bizonyítékom, csak annyi, hogy él bennem a hit, hogy aki engem vonz, azt én is vonzom...Minden esetre ha egyik sem igazi, akkor is leverem a saját bilincseimet, és megnyerem magam...ha pedig igaz valamelyik is, akkor úgyse tudom elveszíteni...mi a véleményed?