Meddig halogatod, hogy felébredj?

Legyen neked is Álomkatalógusod! - MOST karácsonyi kedvezménnyel!

Egyrészt vedd meg és olvasd el az Álomkatalógus című önfejlesztő regényt,
másrészről viszont írd meg a saját álomkatalógusodat, ahogyan a regény főhőse teszi!
Ha ismerős és naponta átélt helyzet számodra a mókuskerék, a monotonitás, a szürkeség és a tehetetlenség, ellenben valahol álmaidban vagy a képzeletedben olykor egy másik, vágyott életben találod magad, akkor neked szól ez a könyv, amely már nagyon sok ember életét változtatta meg!

Éled az életed, mint eddig – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, és azok a dolgok amikkel elégedetlen vagy, de jelenleg nem nagyon tudsz változtatni rajta...
Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél.
Ott kicsit másképp mennek a dolgok. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Egy furcsa eljárásnak vetnek alá, aminek köszönhetően képes leszel saját magad irányítani az életed, nem pedig ráhatás nélkül elszenvedni az eseményeket. Célokat tűzöl ki, és emberi kapcsolataid kinyílnak.
Ideát viszont minden egyre rosszabb. Ahogy telnek a napok, két világod között egyre nagyobb a kontraszt, és gyűlik benned a harag azok ellen, akiket elrontott életedért felelősnek tartasz.

Már éppen berendezkednél a két világban párhuzamosan megélt kettős életre, amikor egy napon ismét történik valami, ami romba dönti reményeidet. Kétségbeesésed tetézi, hogy világosan látod: ideát nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget.

Ez nem veled történik meg. Vagy mégis?

Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy visszaszerezzük (vagy megszerezzük) az irányítást az életünk felett. Hogy ne csak a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések és félelmek (szokások) irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket.

Nyisd ki, lapozz bele, olvasd el… mire a végére érsz, birtokodban lesz a kulcs és az erő, hogy megírd a saját álomkatalógusodat… amely megváltoztatja a jelenedet és a jövődet…

Figyelem! Utolsó példányok a novellás, szerzői kiadásból! Kérésre dedikálást ad az Írónő!

Kattints most ide a részletekért, hogy ne maradj le a kedvezményekről!>>

www.onfejlesztotreningek.hu

Címkék: