Mínuszból a pluszba - Út az anyagi csődtől a dúsgazdagságig

A Magyar Gazdag Papa Klub idén a Cashflow Éjszaka c. rendezvénye előtt egy két órás szemináriumot szervez a tanulni vágyóknak.

Anthony Robbins, Donald Trump, Sir Richard Branson, Les Brown, Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Nick Vujicic, T. Harv Eker, Keith Cunningham, Robert G. Allen, Blair Singer, Marcus De Maria, Dr. Rohan Weerasinghe, Ewen Chia, Bill Clinton, Brian Tracy és még sok mások. Egy közös van bennük!

Olyan cég előadói (Success Resources), mely minden évben több mint 20 rendezvényt szervez szerte a világon. Mi magyarok is ott voltunk tavaly Nürnbergben, idén pedig Amsterdamban.

Az előadó nem más, mint az a Szingapúri multimilliárdos üzletember - a fenti szemináriumok szervezőjének (Success Resources) a tulajdonosa, Richard Tan, aki az anyagi csődből állt fel és csinált vagyont.
A Magyar Gazdag Papa Klub már tárgyalásokat folytat Richard Tan cégével annak érdekében, hogy Robert Kiyosakiék Magyarországon is tartsanak szemináriumot.

Szeretnéd, hogy ellátogasson Magyarországra Robert Kiyosaki? Ennek az előadásnak a tétje épp az, hogy mennyien kíváncsiak rá!

Ez az üzletember egy két órás videó-előadást tart december 28-én szombaton, 16:00-tól 18:00-ig, ahol te is - személyesen - részt vehetsz!

A Cashflow Night egyik Szponzorának köszönhetően a részvételi díj a The Secret oldal olvasóinak most 15.000 Ft helyett CSAK 3.000 Ft!

Miért ennyi? Azért mert szeretnénk ha minél többen részt tudnátok venni - személyesen a helyszínen legyünk minél többen, ugyanis ha sikerült több száz embert "felmutatni" akkor könnyebb lesz meggyőzni Richard Tan-t arról hogy hozza el Robert Kiyosakit és feleségét, Kim Kiyosakit (A Gazdag Nő c. könyv íróját) Magyarországra!

Ne maradj le az akcióról! Vedd meg a jegyed mielőbb!

Jegyvásárlás:
www.richdadclub.hu/cashflownight