Most jöttem a falvédőről? Megengedjem magamnak?

Szerintetek létezik valami nagy könyv amiben le van írva, hogy mennyi idő után mondhatod már el magadról, hogy spirituális vagy, ezotériában utazol vagy akár, hogy tanító vagy? Vannak szintek? Útjelző követ a spiri-ösvényen? Mindenképpen szembe kell futni ilyen mondatokkal, hogy "te kinél tanultál?", "neked ki a mestered" vagy "te hányas vagy?"

Te mit gondolsz most milyen szinten vagy a spirituális úton? Valóban van létjogosultsága itt ezeknek a kifejezéseknek, hogy "előrébb" vagy "magasabban"? Most nem a rezgésszintről beszélünk, hanem arról ahogy mások nevek, címek és nézetek előtt borulnak földre.

Persze ezzel sincs semmi baj, ha ez ad neked erőt vagy ettől libben ki a respektmérőd mutatója a piros zónába.

Nem ez a bajom. Tulajdonképpen nincs is bajom, talán csak azzal, amikor azt mondják nekem, hogy "ő még csak ébredezik" és hogy "még nagyon az út elején jár". Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ne legyél a mérce legelején? Amúgy ki volt az, aki felállította ezt a mércét? Hogyan alakulhat akármilyen mérce egy olyan világban ahol vélhetően az egonak van legkevésbé helye?

Igen, igazad van. Most jöttem a falvédőről. Pár hónappal ezelőtt történt valami velem, amitől megfordult a világom, amióta minden napom ámulat és bámulás önmagammal szemben. Történt valami ami nyomán folyamatosan történik valami: valami jó, valami erős, valami változó. Valami, amitől már bizton állíthatom, hogy az Ikerláng szerelem a legszebb csoda. Olyasvalami, ami mentén a coachból szívbeli segítővé váltam és ez minden oldalról támogatva van. Valami, amitől büszkén mondhatom, alázattal a szívemben, hogy FELÉBREDTEM.

Tudod mi a különös? Hogy ez az írás nem rólam szól. Azokhoz szeretnék szólni, akik most kissé összezavarodva bámulnak maguk elé vagy olvasgatnak össze-vissza a neten, hogy mi lehet a teendő egy-egy fura vizualizáció vagy érzet után? Ha esetleg azt érzed, hogy felbukkan valahol mélyen benned egy állat képe...ereje....tulajdonságai...akkor nincs baj. Ha úgy érzed, hogy a kezed mentén elmúlik a barátaid fájdalma....akkor nincs baj. Ha fura megérzéseid jönnek akár többször egy nap...akkor sincs baj. Ha sorban teljesülnek a kívánságaid és ezt már feltűnő mértéket ölt...nincs baj.

Rendben vagy. Normális vagy. Akkor is, amikor azt érzed, hogy felbukkan egy férfi vagy nő az életedben, akinek köze nincs a zsáneredhez, mert te jobban szereted ha ő magasabb, alacsonyabb, izmosabb, kevésbé pocakos, nagyobb a melle, más a haja, a szeme, a keze, a feneke....de most mégis Ő KELL! Csak rá tudsz gondolni, érzed minden pillanatát....mondom én, hogy nincs baj.

Ez az egész RÓLAD szól, nem másokról. Nem azokról, akik azt hiszik ők előrébb vannak vagy feljebb vagy ők már végigjárták a spiri-gimit és most már mehetnek továbbtanulni valami ezo-egyetemre. Nem! Ha kell válassz magad mellé olyan embereket akiktől tanulhatsz, de soha nem vallj magadénak olyan tanokat, melyet idegennek érzel önnön magadhoz.

Te légy a legfontosabb önmagad számára! Mert megengedheted magadnak a boldogságot, a szerelmet, sőt még a magas fokú spiritualitás teljes megélését is. Megengedheted magadnak az Új Energia alkalmazását, a látást, a hallást, az érzékeken túli érzékelést, a felsőbb éneddel való kommunikációt.

Képes vagy ezekre.
Képes vagyok ezekre.
Képesek vagyunk ezekre.

Címkék:

HozzászólásokKedves Háen!

Ez az egész "rólad szòl,"rólam szól és róluk szòl.....nincs baj:) Szép estét!Miért ne :)

igazak a szavai a történésnek? vagy nem? :)miért ide?

egyetértek, a kérdésem csupán az, miért pont az én írásomhoz gondoltad ezt?Esettanulmány - spirituális szerelem

A gyógyító jóképű volt, több nő fordult meg a praxisában mint férfi... Anett már régóta érezte, hogy sok negatív gondolat gyötri... A gyógyítóhoz ellátogatott... Majd utána érdekes testi tünetek gyötörték, megmagyarázhatatlan vonzalmat, főleg szexuálisat kezdett érezni a kezelője iránt... Majd rabja lett a kezelője dolgainak és férfiasságának... A férfi a játékszerévé, uralma alá helyezte a fiatal nőt... A mai napig nem tud tőle, főként lelkileg elszakadni. A férfi kihasználja, mert több nővel is tartja ilyen formán a kapcsolatot... A nő - ezt megtudva - összetört, az önbizalma felére csökkent... Sajnos ez az amikor a "gyógyító", terapeutának adja ki magát, úgynevezett vörös mágia segítségével, nőket, főként fiatal,s elesett nőket kihasznál, szexuálisan bűvkörébe helyezi! Az ilyen embert nem nevezném segítőnek...!
Nagyon nehéz rájuk bizonyítani bármit is, de úgy vélem valakit érzelmileg kihasználni, majd testileg hatni rá - nagyon erős büncselekmény... De a törvény sajnos ezeket az embereket nem bünteti. Csak azt nézik, add e számlát vagy sem, pedig nem csak a papírokat, végzettséget kéne vizsgálni, hanem azt is, mennyire tisztességes és hiteles egy-egy ember, aki gyógyít és kezel. De ennek az átvizsgálására, ellenőrzésére csak kevésen képesek. Ezt kihasználva garázdálkodnak ezek az egyének a spiritualitás világában.
Számomra felháborító, hogy ilyen "terapeuták" még léteznek, és kezelnek védtelen elesett embereket, és anyagilag kihasználnak másokat! Ezzel a hiteles és szakmailag kiemelkedő gyógyítók renoméját csökkentik, ez több mint erkölcstelen tett számomra!!!!

Ezoteria Extra
Másolat:Kedves Háen!

Köszönöm hogy le írtad,és bővebben kifejtetted mit szeretnél:)
Én nem írtam semmi bántót szerintem......
Nem hiba,csak nem értettem......

Szép estét!ismerkedés, blokk

kicsit összekeveredtetek amikor megláttátok az ismerkedés szót :)
megismerkedni és megismerni a másikat nem flörtöt jelent és nem is esetleges kapcsolatot, csupán egy közös téma köré csoportosuló egyező érdeklődést.

ha figyelmesen olvasod a bejegyzéseimet és meglátod azok mögött a lényeget akkor ez többé már nem lesz kérdés :)

ha hiba az, hogy szívesen megismernék valakit aki egyetért az általam képviseltekkel ez esetben elnézést kérek, bár nem hiszem ,hogy szükséges lenne :)

azt javaslom vessük le a Vaskorban felszedett és azóta is bilincsként a csuklónkat szorító sémákat és engedjük át magunkat a lélek világának ahol ember és ember, férfi és nő között lehet úgy egymás iránti érdeklődés, hogy nem azonnal arra gondolunk ki és mit is szeretne ezzel és azzal itt és ott.

szép estét mindenkinek!??? Kedves Háen!

A blokk??
Nincsen bennem......szerintemblokk

figyi, nem szólok bele a virtuális flörtötökbe, de blokkot illik adni minden esetben. Sőt kötelező. Különben az A.eh-os bácsik és nénik a nyakadra járnak és megbüntetnek. Ha a portékát fű alatt értékesíted, jóra ne számíts! Néha megnézem, hogy mi szerepel a blokkon, máskor meg az üzletből távozás után eldobom a szemetesbe.

A garacia idő lejártáig bizonyos esetekben kifejezetten érdemes megőrizni a blokkot. Remélem, ez megoldja a blokk kérdéseteket.

Ismerkedéshez tudok egy ennél jóval egyszerűbb játékot. Két személyes. Társasos.hol a blokk?

a kérdés: hol van benned a blokk? :)Kedves Háen!

Ismi:)

Én sem értem nagyon.....
Mér szerinted hogy lehet megismerkedni?ism

miért csak ÚGY lehet megismerkedni? ember az embert? lélek a lelket? nem igazán értem amúgy :)Kedves Háen!

Hmm.......csak úgy,mert ez nem egy ismerkedős oldal szerintem....:)

miért lepődtél meg annyira?Kedves Háen!

Persze a csodi belefér.....:)egy kis csodi belefér, nem ?

egy kis csodi belefér, nem ? :)Kedves Háen!

Ezt nekem írtad? :)

Hmm.........nah ilyet se mondtak nekem még itt,most csodizok....
Szép estét!:)

hálás vagyok neked minden nap :) köszönöm. lassan megismerkedhetnénk :)Kedves Háen!

Nagyon jó írás!
És igazad van.....
Szép napot neked!