A tökéletes párkapcsolat titka

Létezik tökéletes párkapcsolat? Egy ilyen kapcsolat az égben köttetik vagy csupán két ember folyamatos figyelmén és alkalmazkodóképességén múlik a siker? Mi lehet a tökéletes párkapcsolat titka? Számos elmélet létezik arra nézve, hogy mi a jó – vagy kis túlzással élve: tökéletes – párkapcsolat titka? Néhányan a távkapcsolatot jelölik meg tökéletesként, hiszen a ritka találkozásoknál szinte minden randi különleges, sőt fantasztikus. De mi van akkor az egyik fél többre vágyik?

Mások szerint a tökéletes párkapcsolat titka nem a szerelem, hanem a kölcsönös szeretet, mely az idők folyamán egyre mélyül, sőt a megismerés nyomán sem hamvad el. Ez az irányvonal jónak tűnhet két olyan személyiség esetében, akik nem hisznek a szerelemben, mert az általában felizzik és hamvába hal szinte ugyanazzal a lendülettel. De mi van akkor ha az egyik fél szerelmes lesz?
Ezoterikus körökben azt vallják, hogy a duálpárunk a tökéletes számunkra, hiszen tökéletesen kiegészülünk egymás tulajdonságai által és mi mást kívánhatna az ember fia és lánya, mint élő jin és jang jelként élni az Univerzumban?

Duálpárunk/Lélektestvérünk nem csak egy van életünk folyamán. Nagyon erős a fizikai vonzalmunk iránta az első perctől fogva. Első látásra szépnek és ismerősnek találjuk egymást. Ez egy nagyon izgalmas és heves szerelmi viszony. Ilyen kapcsolatokban szoktuk mondani, hogy „de jó, hogy megtaláltalak, olyan régóta kereslek” Képesek vagyunk olyanná válni, mint ő, hogy meg tudjunk felelni az ő elvárásainak. Ha adódik probléma, azzal nem foglalkozunk, mintha nem is lenne. Tulajdonképpen ezalatt mindketten a legszebb arcunkat, a legjobb tulajdonságainkat mutatjuk a másiknak. Igaz, hogy becsapjuk egymást, és sokszor magunkat is, de boldogok vagyunk, jól érezzük magunkat együtt. Majdnem egy évig a nemi hormonjaink irányítanak bennünket, ezt az időszakot a Vénusz uralja, aztán olyan másfél év körül derül ki, hogy együtt tudunk-e élni a lélektestvérünkkel, életben tudjuk-e tartani a tüzet tudatosan, vagy elválnak útjaink. Amikor a Vénusz megtette útját a Nap körül, a kapcsolat irányítását átveszi a Mars. Előjönnek a nézeteltérések, amiket addig nem vettünk észre, mert illúzióban éltünk, minden problémát besöpörtünk a szőnyeg alá. Ha eljön ez az időszak, akkor két év után vagy elválnak útjaink, vagy megharcolunk a kapcsolatért. És az igazi kapcsolat akkor kezdődik. Mint minden kapcsolat ez is komoly energiákat és önismeretet igényel, azonban korántsem annyit, mint az Ikerláng kapcsolat.

Az lenne a csúcsok csúcsa? Az Ikerláng-kapcsolat? A tökéletes párkapcsolat? Vajon akkor tudsz tökéletes párkapcsolatban létezni, ha valóban megismerted önmagadat? Ez lenne az a pont, amikortól már nincsenek felesleges játszmák, viták, felszínes problémákon való örök sértődés?

Úgy vélem mindenkinek más a tökéletes. Míg egyesek a szeretetkapcsolatot értelmezik tökéletesként, mások a lángoló szerelemmel dacolva keresik a számukra tökéletes párt.

RENDELD MEG HAEN: TÜKÖRSZERELEM KÖTETÉT SECRET OLVASÓKÉNT MOST 2500 FORINTOS ÁRON (a postaköltséget mi álljuk): haenvilaga@gmail.com

ELŐADÁS! ELŐADÁS! ELŐADÁS! ELŐADÁS!
Vajon létezik tökéletes párkapcsolat?
A különbségek vagy a hasonlóságok tesznek jobbá egy kapcsolatot?
Hol a határa a párod által tartott tükörnek?
A szerelem átalakít vagy kiteljesít?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszélgetünk Veletek Valentin-napon és közben kicsit elmélyedünk az Ikerláng szerelem mikéntjén és különlegességén.

Az előadás után Háen dedikálja Tükörszerelem című párkapcsolati könyvét.

Belépő: 1500 forint.

Ezt követően az érdeklődők egy különleges Ikerláng-meditáción vehetnek részt, melyben akár választ kaphatsz a benned munkálkodó kérdésekre is.

A meditáció ára: 2000 ft

Jelentkezni a haenvilaga@gmail.com címen valamint a 06 30 973 37 68 telefonszámon tudtok.

Helyszín: MosolyOm Életmód Központ
V. Szt.István krt. 15., 27-es csengő

ha szeretnél többet megtudni a témáról:

Címkék:

Hozzászólásokajajjj

Pedig már meg kellett volna mert időben feladtam. kérdezném, hogy hova kérted mert azt hiszem emlékszem, de nem akarom nyilvánosságra hozni az életed. ha adsz egy telefonszámot az info@egyharom.hu cimre, akkor felhivlak.