Tükörszerelem - Egy Ikerláng-kapcsolat margójára

Kezdem…
Intuitív segítőként mint nap azt igyekszem megtanítani a hozzám betérőknek, hogy igyekezzenek minden elvárás nélkül nekiszaladni életük soron következő eseményének. Írásaimban eddig szinte minden alkalommal a sémák és elfogadott és berögzült, sokszor betokosodott viselkedésminták ellen mentem, most mindezek ellenére mégis kicsit kételkedem abban, hogy nem hiba-e ilyesfajta őszinteséggel kezdeni egy könyvet.

Napokon át rendezgettem a fejezeteket, tologattam jobbról-balra és elölről-hátra az oldalakat, de valahogy sehogy sem akart összeállni. Fellapoztam számos pszichológiai remekművet, átfutottam elismert magyar szerzők munkáit, arra gondolván, hogy ha nekik sikerült, hát én is megtalálom azt a ritmust, amit ideálisnak tart a magyar könyvszerkesztés.

Aztán rájöttem, hogy ez mind felesleges. Hiszen ha ez nem, akkor mi lesz valóban a SAJÁT produktumom? Miért kellene nekem mégis megfelelni nem kívánt elvárásoknak vagy megtalálni mások által talált szerkesztési formulákat?

Ez a könyv a szerelemről szól. Mondhatjuk úgy is, hogy párkapcsolati értekezés egy különleges szerelemről, de ha mindezt nem a saját bőrömön tapasztalom, akkor talán objektívabb vagy esetleg kevésbé személyes lenne.
Ez azonban most ilyen. Ha tetszik, nincs más dolgod, mint ráfeküdni az általam gerjesztett hullámra, amelyben átélsz majd megdöbbenést és frusztrációt, örömérzést és kétségbeesést és lesz, hogy nem fogod tudni hova tenni, mert dolgozatnak túl laza szerkezetű, irodalomnak túlontúl felszínes, csak úgy valaminek meg azért kissé már túlzás.

Ez a könyv az Ikerláng lobogásáról szól. A szikráról, a tekintetről, az érintésről, az áramlásról, a vibrálásról, a sóhajról, a csókról, a nevetésről és mindezek misztikumáról.

Ez a könyv rólam szól. És rólad. És még sok mindenki másról, hiszen az elmúlt egy évben több tucatnyi Ikerlánggal hozott össze a sors, sokuk éppen a szenvedés legmélyén osztotta meg velem tapasztalatait, mások nem tettek mást csak ültek a kanapémon és folytonos apró jelenlétet produkáltak egymás bőrén.

Láttam tehát reményt, zuhanást, csúcsot és poklot, nem egyet. Széteső lélekdarabokat, könnyeket literek százaival és láttam magamban és magam körül, láttam a Tükrömben azt az odaadást és Mindenséget, amiért ez a könyv megszületett.

Neki és önmagamnak.
És persze nektek.

Hogy hogyan kezdődött?

Rendeld meg SECRET OLVASÓKÉNT KEDVEZMÉNYESEN Háen: Tükörszerelem című könyvét 2700 forintos áron. Küldj megrendelő e-mailt haenvilaga@gmail.com címre és NE FELEJTSD KI, HOGY "SECRET OLVASÓ" hiszen csak így kaphatod meg a kedvezményes árat.

Még több info a könyvről:
Még több info a szerzőről:

HozzászólásokRENDELÉS - FONTOS!

Informatikai hiba miatt tegnap délutántól vélhetően nem tudsz könyvet rendelni az info@egyharom.hu-ról, néhány nap még helyreáll a rendszer, addig a haenvilaga@gmail.com cimen folyik a levelezés. Köszönöm!szeretettel

Kedves Pipacsvirág!
Szeretettel várom a megrendelésed :)
Szép napot!
Háensecret olvasóknak

Rendeld meg SECRET OLVASÓKÉNT KEDVEZMÉNYESEN Háen: Tükörszerelem című könyvét 2700 forintos áron. Küldj megrendelő e-mailt az info@egyharom.hu címre és NE FELEJTSD KI, HOGY "SECRET OLVASÓ" hiszen csak így kaphatod meg a kedvezményes árat.