Üres vagy? Tele vagy? Melyik vagy?

Van úgy, hogy egyszerűen megtelik a pohár. Igen - az a bizonyos. Amit a nagyfejűek félig üresként és félig teliként definiálnak. Tele lesz! Annyira tele lesz, hogy túlcsordul aztán csak folyik és folyik és már nem érdekel, hogy az üres teljesség vagy a teljes üresség a valódi cél, egy fontos dolog csupán: hagyjatok békén!

Előfordul az ilyesmi. Nem attól ami történik, nem is attól, ahogy történik, csupán elég egy apró porszem egy hatalmas kupac tetejére...na pont attól fogsz besokallni. Nem számít mi váltja ki, nem fontos, kinek az irányából jött, egyszerűen telítődsz és kész. Lehet, hogy pont a semmitől telítődsz, a nem történik semmi érzése vesz körül régóta és ez őrjít meg, de az is lehet, hogy annyira sok mindent történt az elmúlt időszakban, hogy már nem bírod és egyszer csak jön a reccsenés.

Ne foglalkozz vele. Ha elérted ezt a pontot és valóban benne vagy nyakig nem lehetsz tudatos. Kell egy kis idő, kell egy kis halál, kell egy kis áramszünet, hogy túléld és továbblépj, hogy valóban újra önmagadként tudj szembenézni a tükörképeddel.

Ilyenkor nem kell analizálni. Nem kell azonnal a segítőhöz rohanni. Felesleges családot állítani vagy energiát kérni, mert nincs más dolgot, minthogy ENGEDD MEG MAGADNAK. Engedd meg magadnak ezt is. Engedd meg magadnak, hogy ez most így pocsék. Elkerülhetetlen volt, bekövetkezett és ha folyton azon sírsz, hogy miért így? miért te? miért most? akkor talán soha nem fogsz kilábalni ebből.

Fogadd el. Fogadd el, hogy most semmi nem megy, engedd be a fájdalmat, a bánatot, a kétségbeesést. Azt mondják, sose halunk meg, de én azt mondom néha kell egy pici halál...........

a cikk itt folytatódik:

Hozzászólásokkáosz

káoszoszlatásban jó vagyok :)