hajnallány blogja

törölni akartam ezt a bejegyzést, de nem ment

próbáltam. törölni akartam ezt a bejegyzést, .ez lett. salala és salala. és salala la la

Címkék:

ezt is törölni akartam de sikertelen vagyok benne :D

blabla blabla és bla bla, nemtom hogy kell törölni. aki tudja jó lenne, mert ez így gáz. nah .

Címkék:

kívülálló lettem

Sziasztok!

Elképesztő, hogy egy időben minden nap itt töltöttem minimum 1-2 órát. Ma már csak ritkán jut eszembe idejönni. És ez nem azért van, mert elfordultam volna a spirituális dolgoktól. Nem! Éppen hogy megtaláltam önmagamat! Kezdőlökés volt ez a honlap, ezért köszönet! Tapasztalatokkal bővültem elég rendesen... Tovább »

Címkék:

Kis teremtések öröme :):)

Hali mindenki!

Rég írtam. De nem azért, mert nincs mit írnom, hanem mert annyi dolog van, hogy sorra venni is nehéz :) Folytatom mini beszámolóimat, ujjongásaimat :)

Szerényen csak a mai napot írom le. Két dolgot, mi több három dolgot kívántam :):) Tovább »

Címkék:

Összegzés a kitűzött teremtéseimről :)

Sziasztok! :)

Ismét itt. Mint ahogy fél éve írtam, két komolyabb vonzást szerettem volna augusztus végéig, szeptember elejéig elérni. Nos, megvalósítottam őket!!!! De nem is akárhogy! :) Plusz számtalan kis dolgot teremtettem magamnak, amik úgy közben eszembe jutottak, hogy de jó lenne :):) Néhányat meg is osztottam veletek korábban :):) Tovább »

Címkék:

Most élsz

"Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár,
most örülj, hogy van ki vár, és a két karjába zár. "

Igen! Most kell örülni! Most, mert:
"Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már. " Tovább »

Címkék:

Magunk vagyunk minden

Tesóm könyve került a kezembe néhány napja. Hogy abban mekkora jó idézetek vannak!
Kettőt ide is másolok:

Nincsenek lehetetlen álmok ,csak belső korlátok,
amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem.
/Beth Mende Conny/

Magunk vagyunk minden:
a gondolataink, az életünk,
a betekjesült álmaink.
Magunk vagyunk minden,
ami csak lenni akarunk. Tovább »

Címkék:

És csak vonzok mindent magamhoz, ami jó!

vonzásHát ez már komolyan hihetetlen! Ugye nagy álmom volt kimenni Európa nyugati szegletébe, és mint már korábban beszámoltam róla, sikerült összehoznom olcsón az utat. Gondolok itt a jegyre. Mikor a jegyeket nézegettem, keresgéltem, titkon szállást is néztem, mert ahová mennék, oda csak egy hétre szólt volna az ott-tartózkodás. Ez ingyen és bérmentve. Azt kívántam, hogy bárcsak tudnék legalább egy hónapot ott tölteni, mert egy hét semmire nem elég. Kedvenc városom, igen kedves emberekkel találkoznék, kiket már évek óta nem láttam, Tovább »

IGEN!Nyertem!

Nah hát ezt el sem hiszem! Az elmúlt hetekben folyamatosan nyerek és nyerek!:)
Utazáshoz kértem egy fél literes üdítőt a meleg miatt. Azt mondtam, mindegy milyet kapok. Aztán útközben vettem észre, hogy lehet vele nyerni. Egyből éreztem, hogy nyertem, és beküldtem az sms-kódot. Jött is rögtön a válasz sms: Gratulálunk Ön nyert! Tovább »

Címkék:

Segítség!

kedves mindenki. szeretném, ha pozitív energiákat vagy bármit küldenétek. kedvesemet ki akarják rúgni. de ez még nem biztos. ezen a héten fog kiderülni. most kicsit eluralkodott rajtam a pánik, ami nem igazán tesz jót. tegnap még nyugodt voltam, mára viszont sokat agyaltam. szeretném, ha megmaradna az állása, hisz már gyerekkora óta ott szeretett volna dolgozni. elérte. Tovább »

Komoly vonzások 1.

Mint ígértem, beszámolok arról, hogy s mint sikerülnek a vonzásaim. Két nagyobbat tűztem ki erre az évre. Az egyik máris megvalósulni látszik. Több hónapon keresztül elképzeltem, álmodtam azzal, hogy külföldre megyek. Nem is akárhová vágytam. Európa nyugati részére, gyönyörű helyekre. Tovább »

Rövid szösszenet

boldogság, itt és most, jövő1. Néha eltévedünk, célt vesztünk. Nem szabad, hogy az álmaink irányítsanak minket. Nekünk kell azokat irányítani. Sokan elkezdik hajkurászni a boldogságot, gazdagságot. Aztán mire feleszmélnek, addigra már el is robogott az élet mellettük.

2. Fontos a jelen összes pillanatának megélése. Már szinte közhelyszámba megy, de minden napot úgy kell(ene) megélnünk, mintha az utolsó lenne. Sajnos kevesen teszik ezt. Kevesen élvezik ki a jelent, azt, hogy csak úgy vagyunk és érezzük a napsütést, halljuk a madarak énekét, hogy épp kedvesünkkel sétálgatunk.

3. Nem szabad felnőni. A gyerekek még tudják, hogy kell élni. Csak a jelenre kell figyelni. Tovább »

Apró vonzások

Tudom, kissé öncélú a blogom, de jobb, mintha minden egyes ujjongásomnak külön fórumtémát nyitnék :):) Tovább »

Címkék:

Öröm

öröm kommandóSokan panaszkodnak körülöttem. Mindig megy ez a negatív hullám, a folytonos elégedetlenség. Vagya múltban élés vagy pedig a jövőben élés, álmodozás.
Próbálom kiszűrni az életemből az ilyen panaszokat, rossz dolgokat. Néha azonban nem lehet. Ilyenkor jön az öröm-kommandó részemről :)
Ez azt jelenti, hogy igyekszem megvilágítani az illető előtt, hogy mégsem tragikus a helyzet, és ha mégis Tovább »

Újabb apró teremtés

Háromból három nap. Sikeres hetem van, sikeres teremtéseim vannak. :) Tovább »

Címkék: