Hankara blogja

Dr. Masaru Emoto felhívása közös szeretetenergia küldése a fukusimai erőmű vizének

Segítségkérés Masaru Emoto-tól

Az alábbi üzenet a Spirit of Ma'at magazin hírlevelében érkezett. Masaru Emoto arra kéri a világot, hogy egy rövid imával segítsünk meggyógyítani a fukusimai atomerőmű vizét, elejét véve ezzel egy nagyobb hatósugarú radioaktív fertőzésnek. A víz nem ismer határokat.

Minden embernek a világon Tovább »

Meghívó - Közös meditáció a rák átprogramozásáért 2009. december 22-én

Kedves Barátom!
Szeretettel küldöm ezt a meghívót, gyere el, ha teheted, hogy részesülj a pozitív rezgésekben, és közösen töltsük fel a marokköveket, amelyek továbbadva segítenek mások gyógyulásában is! Tovább »

Húúú, de régóta nem jártam erre!

Most volt pár percem, és bele-bele olvastam a címlapra tett írásokba.
Tudatom azokkal, akik még emlékeznek rám, hogy jól vagyok, szeretek, ragyogok, és persze pörgősen dolgozok.
Készülök a nyárra, az utazóbőröndömet végig félig bepakolva tartom, mert vasárnap vagy hétfőn érkezem, s rendszerint már pénteken este indulok. Tovább »

Elég

Hoztam egy tanulságos igaz történetet. Van egy mondás, mely szerint a legszegényebb ember is boldog, ha elégedett. Tudjuk, mert megtanultuk: fájhat az, ami nincs, de attól még nem lesz. Az önsajnálat csak lehúzza az embert. Tovább »

Példának lenni

példának lenniA hétvégi Channeling fantasztikus volt, még mindig a feldolgozás fázisában van nagy része. Nagyon sok olyan mondatot hallottunk, amit már ismerünk, alkalmazunk, de számos választ aktívált bennem, mint ahogyan mindannyiunkban azt hiszem. Jó volt találkozni Secretfalva lakóival, jó volt közösen kiharapni nagyokat a nagy energiapaplanból, a szünetekben beszélgetni, egymás szemébe nézni.
Fantasztikus élmény volt Veletek ölelkezni, beszélgetni, együtt ebédelni, talán nem bánjátok, ha azt mondom, a korona az volt, amikor Lee-vel összeölelkeztünk vasárnap este. Tovább »

Budapesti Kristálykoponya találkozó

kristálykoponya találkozóNem tudom, hogy hallottatok-e már a Kristálykoponyákat körüllengő misztikus történetekről. Én elég érdekes módon csöppentem bele. Tavaly októberben volt egy különleges esemény Budapesten. A Kristálykoponya Fesztivál. VIP jegyet kaptam egy édes Angyalkámtól, és fantasztikus másfél napot élhettem meg elbűvölő előadókkal, különleges hatalmas kristálykoponyákkal. Azok az energiák leírhatatlanok, azok a nagy találkozások különlegesek számomra. Tovább »

Változz meg Te magad! - Egy belső hang

belső hangDrága SecretFalva Lakói! Ritkábban jövök, de sokat gondolok Rátok. "Hallgatásom" oka egyszerű. Teremtettem magamnak sok-sok érdekes feladatot, munkát, bevételt. Tanulva tanítok, segítek embereket szemléletváltásra, az életigenlésre, az elengedésre, mozgásra, meditációra, és a belső hangra figyelésre, a dolgok mögé nézésre, összhangteremtésre.
Az alábbi írás nagy részét egy mail-ben kaptam, valaki olyantól, aki tudja, mivel foglalkozom, akinek segítettem kívülről nézni önmagát, kapcsolatát, életét, elképzeléseit. Nem tudom ki írta, azon sem lepődnék meg, ha valaki innen az oldalról, vagy valaki más már felhozta. Érdemes elolvasni, azt gondolom. Tovább »

A BOLDOGSÁG a mi természetes állapotunk

„A BOLDOGSÁG a mi természetes állapotunk.
Akarsz boldog lenni?
A szakadatlan boldogság ok nélküli.
Az igazi boldogság ok nélküli.
Nem tehetsz engem boldoggá. Nem vagy a boldogságom. Azt kérded a tudatára ébredttől: „Miért vagy boldog?” és a tudatára ébredt azt válaszolja: „Miért ne? Tovább »

SZAKRÁLIS MŰVÉSZETEK HETE

Drága SecretFalva Lakói! :-) Kaptam egy érdekes programajánlót. Számomra kincseket tartogat, érzem, tudom. Tovább »

Napi gondolat, mindennapra

Abraham LincolnNapi gondolat, mindennapra

1. Csak ma boldog leszek. Hiszem, hogy Lincolnnak igaza volt: “a legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az legyen”. A boldogság belülről jön, nem külsőségektől függ.

2. Csak ma megpróbálok alkalmazkodni az adott helyzethez, és Tovább »

Fénynek lenni - a lelkek különlegessége

fénylő lélekHoztam ma egy kedves történetet, ami ugyanúgy szól rólam, mint bármelyik olvasójáról, ugyanúgy szól nekem, mint Nektek kedves Titoktudók. Biztosan jól esik egy kis melegség és rezgésszint emelő léleksimogató ebben a szomorkás időben.
Kívánom, hogy mindannyian ragyogjátok be fényetekkel a környező embereket és helyeket. Bennetek is ott a fény, csak ragyogjatok, szeressetek és éljetek!

Egyszer volt hol nem volt, az időtlenségen túl, Tovább »

Vágytabló! Sarti vár!

secretValamikor szeptemberben elkészítettem a filmből is ismert vágytablómat. Teleraktam tengerparti nyaralós és utazós képpel, Egyiptom, Görögország, Kína, Peru, India, valamint a terápiás-hivatásra vonatkozó vágyaimmal. És jönnek is szépen sorban. A szakmai sikerek beindultak, és az utazás is elkezdődik.
Holnap délben indulok egy hetes nyaralásra Sartiba (Görögország). Érintetlen táj, kristálytiszta, zöldbe váltó türkizkék tenger, finom homokos part. A sziklás részen apálykor a sziklák kiemelkednek a vízből, és az esti holdfénynél vadregényes Tovább »

Ma államvizsgázik a lányom.

Sziasztok!

Édes egyszülöttem ma államvizsgázik. Hajrá!
Ehhez kérek Tőletek segítő gondolati energiákat. Természetesen küldöm én is folyamatosan. 5-ös, 5-ös értékelést kapott a szakdolira, és tanult is sokat, de azért mindig jól jön egy kis plusz. A prezentációtól félt inkább, pedig olyan kis okoska.
Előre is köszi mindenkinek!

A szeretet verse, vagy himnusza is lehet

Szeretném, ha meghallgatnál, de nem bírálnál meg
Szeretném, ha véleményt mondanál
de nem adnál tanácsot
Szeretném, ha bíznál bennem, de nem követelnél
Szeretném, ha segítenél,
de nem akarnál dönteni helyettem
Szeretném, ha vigyáznál rám, de nem nyomnál el
Szeretném, ha néznél,
de nem vetítenéd ki rám a dolgaidat
Szeretném, ha ölelnél, de nem fojtanál Tovább »

Egy sikeres vizsga és sikeres teremtések leírása. Vonzással és agykontrollal - Egyre jobban!

Mostanában én már csak így válaszolok, ha kérdezik, hogy vagyok: "Egyre jobban! Vonzással és agykontrollal." :-) Tovább »