Dr. Masaru Emoto felhívása közös szeretetenergia küldése a fukusimai erőmű vizének

Segítségkérés Masaru Emoto-tól

Az alábbi üzenet a Spirit of Ma'at magazin hírlevelében érkezett. Masaru Emoto arra kéri a világot, hogy egy rövid imával segítsünk meggyógyítani a fukusimai atomerőmű vizét, elejét véve ezzel egy nagyobb hatósugarú radioaktív fertőzésnek. A víz nem ismer határokat.

Minden embernek a világon
Kérlek benneteket, hogy küldjétek szeretet- és hálateli imáitokat a fukusimai atomerőmű vizének, Japánba!

A súlyos, 9-es erősségű földrengés és a valószerűtlenül hatalmas cumami folytán több, mint 10.000 ember veszett el… még most sem találják őket… Már 16 napja, hogy a katasztrófa megtörtént. Tetézi a bajt, hogy a fukusimai atomerőmű reaktoraiban lévő víz szivárogni kezdett, és ez szennyezi az óceánt, a levegőt és a víz molekulákat a környező területeken.

Az emberi bölcsesség nem tudott sokat tenni a probléma megoldásáért, csak azt, hogy megpróbáljuk lehűteni a radioaktív anyagok forrongását a reaktorokban, úgy, hogy vizet öntünk rájuk.

Valóban nincs semmi más, amit tehetünk?

Úgy gondolom, hogy van. A Hado mérések és a vízkristály fotózás technológiájának több mint húsz évnyi kutatása során szemtanúja voltam, hogy a víz pozitívvá alakulhat, ha megkapja az emberi imádság tiszta vibrációját, bármilyen messziről jöjjön is az.

Albert Einstein energia képlete, az E=mc2 valójában azt jelenti, hogy az energia egyenlő az emberek számának és a tudatosságuk négyzetének szorzatával.

Most van itt az idő, hogy megértsük ennek az igazi jelentését. Csatlakozzunk mindannyian az ima szertartásához a föld bolygó polgártársaiként. Arra szeretnék kérni minden embert, nem csak Japánban, hanem az egész világon, hogy segítsen nekünk kiutat találni e bolygószintű válságból. Az ima szertartása a következő.

A szertartás neve:
“Küldjünk szeretet és hála gondolatokat a fukusimai atomerőmű minden vizének”

Időpont:
2011. március 31. (csütörtök)
déli 12.00 óra, minden időzónában

Kérlek, ismételd el a következő mondatokat:
“Fukusimai atomerőmű vize, sajnáljuk, hogy szenvedést okozunk neked. Kérjük, bocsáss meg nekünk. Köszönjük neked, és szeretünk téged.”

Mondd el hangosan, vagy magadban. Ismételd el háromszor, imára kulcsolt kézzel.

Kérlek, ajánld fel őszinte imádat.

Szívemből köszönöm nektek.

Szeretettel és hálával,
Masaru Emoto
A víz követe

a fordítás alapjául szolgáló angol nyelvű üzenet:

HozzászólásokSzia AdminApu! :)

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. :) Szokásos, csak a szokásos. Élek ragyogok és szeretek! Csodáról-csodára lépkedősen. :) Utazgatok saját szervezésben, így kevés szabadidőmet igencsak leköti a tervezgetés édes öröme, a megélt pillanatok élménye és mindent átható pozitív rezgése. Most nagy szerelmem Róma Olaszország, és az olasz mentalitás.... Egyszerűen csak "hazamegyek". Döbbenetes minden lélegzetvétel.
Látom, Secretfalva sok-sok új lakóval bővült, s biztosan sokan kiröppentek a fészekből. Hiszen ez az élet rendje. Frissíteni megújítani kell folyamatosan mindent körülöttünk. S ez bizony a kapcsolatokra a minket körülvevő emberekre is nagyon igaz. Ez azt is jelenti, hogy az együtt eltöltött pillanatok, az együtt átélt élmények kölcsönösen ott hagyták nyomukat mindannyiunkban. Szemtanúi, okozói és részesei voltunk az átalakulásnak.
Időnként jövök majd.szia Hankara!!! inkább

szia Hankara!!! inkább kétszer mint egyszer sem :)) hogy vagy, mi újság? rég láttunk!!!
[szolgálati közlemény: a másikat töröltem ;)]Kedves Hankara!:)

Köszönöm az infot:)

Olvastam az üzenetet 11óra 55perc volt:))

Össze kell fognunk:))

Szeretettel

Tiszavirágdupláztam, nem akartam :)

Bocsánat, látszik, milyen régen nem írtam ide. :) Nem akartam duplázni.