Heidi blogja

Jóból rosszba- mi a kiút?

Jónak indult a napom. Boldog voltam.
Aztán hirtelen, minden tünet nélkül meghalt a kiskutyám,Lili. Aztán egy másik kutyusom is úgy néz ki, hogy beteg.(nála vannak tünetek, Lilinél SEMMI nem volt.:(
Aztán kaptam a hírt, hogy elverte a teniszlabda nagyságú jég a házunkat. Tetőnek annyi. Tovább »

Én ezt már nem értem...

Rég jártam itt. Sokminden történt velem az elmúlt időszakban. Nem is tudom hol kezdjem.
De igazából nem is nagyon számít. Csak az számít, ami most van. Tovább »

Kérlek kérlek kérlek szavazzatok a kutyusomra!!!!!

Légyszi szavazzatok a kutyusomra!!!!Olyan büszke lennék rá ha ő nyerné meg ezt a szépségversenyt amibe beneveztem! Tudom, hogy fogtok rá szavazni!!! És előre is köszönöm mindenkinek!!!

Egy e-mailt kaptam ma a szavazással kapcsolatban, mely szerint adódtak problémák a sok szavazás miatt, de ma mindenképpen javítják a hibát. Tovább »

Egy kis ismétlés - Beszélgetések Istennel I.

beszélgetések"- Azt mondod, hogy amiért könyörgünk, azt valójában eltávolítjuk magunktól?

- Korszakok óta elhangzik ez a kérdés- és mindannyiszor meg is érkezett rá a válasz. Te azonban nem hallottad meg a választ, vagy nem akarod elhinni.
Íme tehát ismét itt a válasz a kérdésre, napjaink kifejezéseivel, ekképpen:

Nem lesz a tiéd, amiért könyörögsz, sem az, amit akarsz. Azért, mert éppen a kérésed rögzíti a hiányt, és ha kimondod, hogy Tovább »

Szerelmemnek

"Hosszú az a nap, amely a csókod nélkül múlik el,
hosszú az az út, amit a küszöbömig megteszel...
hosszú a perc, míg átölelsz, míg mindent elmesélsz,
míg a gondjaidból hozzám visszatérsz...
Rohan az idő, aztán a búcsú újra oly nehéz...
aki így szeret, annak a másikból minden kevés Tovább »

Címkék:

Anyák Napjára

anyák napjaDsida Jenő: Hálaadás

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel.
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restel.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad.
Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este Tovább »

Címkék:

Egy új élet kezdete

Hát nem csodálatos? Eddig minden egyes ultrahangnál, amit végignéztem gyakorlataim során, kicsordult a könnyem, de ha nem is, a gombóc mindig ott volt a torkomban:) És ugyanez van a szülőszobán is, még a császáros műtőben is...és az újszülöttosztályon is,..meg az utcán, és egyáltalán...mindig és mindenhol:)) Tovább »

Most esett le, és mondhatom, elég nagyot koppant:))

Óriási dologra jöttem rá pár perce saját magammal kapcsolatban! Remélem nem bánjátok, hogy leírom, de nem is hittem volna!!!!
Épp Esther és Jerry Hicks könyvét olvasom, a Sara és Seth beavató meséit... Tovább »

Otthon voltam - hazatértem

londonNem is tudom hogy kezdjem... az utazás a repülőtérig rettenetesen hosszúnak tűnt. Aztán ahogy beálltam a soromba, hogy becsekkoljak, úgy elrepült az idő... se-perc alatt már a buszon ültem, ami kivitt a repülőhöz :)) Csodálatos érzés volt, a szívem úgy dobogott, olyan izgatott voltam. Egyrészt a repülés élménye miatt, másrészt meg azért, mert nemsokára láthattam a szerelmemet. A boldogságtól egy párszor a könnyem is kicsordult. Ugyanakkor annyira meg voltam könnyebbülve, éreztem, hogy haza megyek. Mert ahol a Szerelmem van, nekem ott van az otthonom. Mellette. Csak Vele. Útközben szinte csak egy számot hallgattam Tovább »

A szülésről, a születésről

születés, terhességKörülbelül egy héttel ezelőtt történt...
Volt egy órám a busz indulásáig. Egyedül voltam. Épp "senki nem ért rám" arra az egy órácskára, hogy velem töltse....nem hiába...rohanó világban élünk, csak sajnos az emberek nem is tudják, hogy hova sietnek annyira....de mindegy, nem erről szeretnék most írni.

Szóval volt egy teljesen szabad órám, és fogalmam sem volt, hogy mit csináljak..elindultam, gondoltam megyek, amerre visz a lábam...és egyszercsak a könyvtárban vettem észre magam. Elkezdtem keresgélni, hátha találok valami jó könyvet...és megakadt a szemem azon a könyvön, amire már egy pár éve "fáj a fogam", nem más, mint Dr Lenkei Gábor- Méltósággal megérkezni c. könyve. Levettem hát a polcról, leültem egy asztalhoz, és elkezdtem olvasni. Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek... Tovább »

Isten, a Barátunk! :-)

neale donald walschSokat gondolkodtam már rajta, hogy mit is tudnék beírni, hiszen én nem tudok olyan szépen fogalmazni. Aztán tegnap este kezembe akadt a Barátságban Istennel című könyv, amit biztosan ti is ismertek... és annyira megragadott az utolsó pár oldal, hogy nem bírtam megállni, hogy ne írjam be nektek ide. Szerintem velem együtt sokan éreznek még hasonlóan ezekről a dolgokról...

"- Mit jelent tehát barátságban lenni Istennel? Azt, hogy rendelkezésedre áll a szükséges bölcsesség. Mindig és mindenüttt.

- Azt jelenti, hogy soha többé nem kell azon töprengened, hogy mit tegyél, hogyan legyél, hová tarts, mikor cselekedj és miért szeress. Ha barátságban vagy Istennel, egyszerre szertefoszlik minden kérdés, mert előre megkapsz tőlem minden választ.
Valójában persze egyáltalán nem kapsz Tőlem válaszokat, hanem megmutatom csupán, hogy magaddal hoztad mindezeket a válaszokat ebbe az életbe. Megmutatom, hogyan idézd fel őket, és hogyan sugározódnak ki a létedből az éppen adott kihívás, nehézség területére, úgyhogy a kihívás, a nehézség valójában már nem is tartozik az életedhez, hanem tapasztalattal váltod fel. Tovább »