'Hihetetlen, hogy jobban ismernek, mint én magam...'

'Először is szeretném megköszönni az itthoni és az indiai kollégáknak is ezt a fantasztikus élményt, mellyel megörvendeztettek.
Úgy vélem, több kérdésemre kaptam választ, mint reméltem. Szinte mindennel kapcsolatban megnyugtató és bíztató választ kaptam, és az elkövetkezendő életem munkájára utalást, útmutatást.
Bíztató reményekkel láttak el, és annak külön örülök, hogy megadták a módját a megtisztulásomnak. Hihetetlen, hogy jobban ismernek, mint én magam...'

'Eljött az a nap amelyre 1 évet vártam. Azt is mondhatom, hogy több tíz évet, mert fiatal emberként hallottam a pálmalevelekről és most valósággá vált. Felemelték előttem a levelemet felajánlásként Istennek, és ezt nagy tisztelettel néztem végig. Életem egy nagy beteljesülése valósult meg.
A felolvasó eloszlatta bennem a kételyt, a várakozás nem volt hiábavaló. Megerősítést kaptam.Ugyanakkor feltárta előző életem karmáit amelyet áthoztam magammal és most dolgozom le a mindennapjaimban. Viszont ami boldoggá tesz és megerősítést ad az leélt életem, amely nem volt hiábavaló és elpazarolt idő..'