hereandnow blogja

A fény gyermekei

Az életünk nem más, mint fejlődés.. Tanulunk szeretni, tanuljuk a békét, tanuljuk a harmóniát, tanuljuk a megbocsájtást... Állandóan döntünk.. vagy így, vagy úgy.. Minden ember felelős a döntéseiért, és döntéseink határozzák meg, mik leszünk a következő életünkben.. Nem véletlenek a betegségek, és nem véletlenek a tehetségek.. Van aki könnyen tanul nyelveket, van aki orvos, és van aki zenész. Tovább »

Címkék:

Üdvözöllek!

Kiss Csaba vagyok, és most nyitottam egy csoportot a Facebookon. Ez egy friss dolog, a tudatos teremtés van a középpontban. En is még úton vagyok ezen a területen. Még nem vagyok kész, soha nem is leszek. De tanulni szeretnék tőletek. Azt szeretném osszuk meg tapasztalatainkat..

Facebook: Tudatosan Teremtők Társasága (csoport) Tovább »

Arra nem gondoltatok még, hogy...

Annyi könyvet elolvastok, hogy az hihetetlen. Vallási, spirituális és még sorolhatnám. Van egy csomó kérdésetek amire keresitek a választ, ahelyett, hogy magatokba néznétek. Roskadoznak a polcaitok könyvekkel és mégsem találjátok a válaszokat. Van egy jó hírem. A kérdéseitekre a válasz bennetek található, nem a könyvekben. Próbáld csak ki egyszer. Tovább »

Valóban van Isten

Ez az eset valóban megtörtént velem. Álmomban láttam Isten országát és az ott lakókat. Álmomban történt és nem először. Az álom úgy kezdődött, hogy egy sötét szobában voltam démonok társaságában. Átkokat szórtak rám, fizikálisan kínoztak, felemeltek a levegőbe, majd földhöz csaptak. Ekkor én elkezdtem könyörögni Istenhez, hogy bocsássa meg a bűneimet, földre estem a fájdalomtól és imádkozni kezdtem. Tovább »

Címkék:

Szeretet, hála, szenvedély

Amint írtam, skizoaffektív zavarral diagnosztizáltak az orvosok. Rájöttem minden problémám okára. Az ok nem más, mint a szeretet hiánya. A szeretet hiányából adódnak a betegségek. Ezt én nem tudtam mindaddig, amíg nem találkoztam Rhonda Byrne - Az erő című könyvével. Az író a hála kulcsa témánál leírja, hogy több ezer emberről tud, akik a hála megélése révén mentális betegségektől szabadultak meg, anyagi jólétre tettek szert. Tovább »

Skizoaffektív zavar

Skizoaffektív zavarban szenvedek. Háromszor voltam pszichiátrián kezelve. Láttam a Titok című filmet, ahol elmondták, hogy meg lehet gyógyulni bármilyen mentális betegségből. Én két hetente kapok injekciót és öt féle gyógyszert szedek. Az orvosaim szerint gyógyszerek nélkül képtelen lennék a teljes életre, így sem teljes az életem, sokszor vagyok rosszul. Tovább »