Szeretet, hála, szenvedély

Amint írtam, skizoaffektív zavarral diagnosztizáltak az orvosok. Rájöttem minden problémám okára. Az ok nem más, mint a szeretet hiánya. A szeretet hiányából adódnak a betegségek. Ezt én nem tudtam mindaddig, amíg nem találkoztam Rhonda Byrne - Az erő című könyvével. Az író a hála kulcsa témánál leírja, hogy több ezer emberről tud, akik a hála megélése révén mentális betegségektől szabadultak meg, anyagi jólétre tettek szert.

Hiszem és tudom, ha szeretet van bennem és szeretetet adok minden egyes embernek akivel találkozom, a szeretet ereje meggyógyít. Most azon vagyok, hogy így éljek. A negativitásnak hátat akarok fordítani minden esetben és szeretni akarok tiszta szívemből. Hiszem, hogy a szeretet ereje révén meggyógyulhatok. Mi a véleményetek erről a témáról?

HozzászólásokVálasz,vélemény Hereandnownak!

Kedves Hereandnow! Minden betegség lelki eredetű,teljes mértékig igazad van,a bogyók nem segítenek,csak kábítanak, a szeretet mindent,és mindenkit meg gyógyít. Én amikor 15-évesen voltam kórházban egyszerűen nem tudták hogy mi a bajom,tömtek tele mindenféle bogyóval,de én tudtam,éreztem hogy az a bajom,hogy nem kapok szeretetet,és ezt most teljesen őszintén írom le neked. Magyaráztak mindenfélét,de volt ott egy orvos,aki meg mondta kerek-perec:szeretet hiányom van,ebbe bele is lehet halni. Mindenkinek kell a szeretet,még az állatoknak is. Én hiszem hogy meg tudsz,és meg fogsz gyógyulni,szeress,hogy szerethessenek,és ne hagyd hogy beléd magyarázzanak dolgokat. Üdv.Sünike.

Nagyon szép életcélt tűztél ki magad elé.
Feltételek nélkül szeretni nagyon kevés ember képes.
Szerintem az első lépés, az, hogy szeresd magad, azért, mert képes voltál ilyen nemes célt kitűzni.
Szeresd, tiszteld magad ezért.
Én biztosan tisztelettel gondolok Rád.

Szeretettel: Enti