A balekokat megjutalmazzák odaát

Akkor gyüjjön egy másik tanmese: Eccer volt, hol nem volt, volt eccer egy kopasz majmokból álló törzs, kik embereknek nevezték magukat. Egyszer, az egyik asszony szült egy fiúgyermeket, kinek az ujjai száma meghaladta a statisztikai átlagot, és olyan sűrű szőr nőtt a fülében, hogy sapkára sem volt szüksége télen. Eme fiút különlegessége okán a törzs öregeinek tanácsa szavazás során egyöntetű eredmény után (az ellenszavazókat megették) kinevezte sámánnak.

Ez a sámán kölyök nőtt-cseperedett, és egyre nagyobb tiszteletnek örvendett. A munkája viszonylag könnyűnek és élvezetesnek volt mondható: mindenféle gombákat és növényi kivonatokat kellett ennie vagy elszívnia, utána fél lábon ugrándozva mindenféle hülyeségeket kellett ordibálnia, hogy a törzs többi tagja boldog mosollyal az arcán vegye tudomásul, melyik gombából érdemes zabálni, és melyik gazt érdemes elszívni.

A sámán egyik tippje során egyszer azt ordította: - Mindjárt esni fog az eső! És az eső még aznap eleredt; a törzs pedig még jobban tisztelni kezdte őt képességeiért. Ő meg egyre nagyobb árat kért szolgálataiért. Jóslataiért cserébe a férfiaktól azt kérte, vadásszanak helyette is; a nőktől pedig, hogy főzzenek, mossanak, takarítsanak utána, ezenkívül álljanak bármikor készenlétben, ha neki hágni támad kedve.

- Mamut pörköltet ennék. - szólalt meg a sámán egyik nap.
- De hát a mamut vadászat nagyon veszélyes, bele is halhatunk! - aggodalmaskodtak a férfiak.
- Tegnap benéztem a Mamut vadászok Örök Vadászmezejére; ottan nagycsöcsű asszonyok szolgálták fel a szaftos mamut húst vadászoknak, kik mamut vadászat közben dobták fel talpukat. - nyugtatta meg a sámán őket.
- Nagycsöcsű nők?! Akkor mire várunk?! - rohantak el vadászni boldogan a férfiak.

- A mamutot nagyon strapás elkészíteni, legalább 2 hétig kell főzni; és annyit kell takarítani utána! - panaszkodtak az asszonyok.
- Tegnapi utazásom során benéztem a Hátrányos Helyzetű Háziasszonyok Paradicsomába; ottan már mindegyikük akkora karriert csinált mindenféle mamutvállalatoknál, hogy hamarosan fel fogják vásárolni a Napot; csupa férfirabszolga főz, mos, takarít rájuk, és elégíti ki őket; de csak akkor, ha az e világon becsületesen dolgoznak, és mamut pörköltet főznek.
- Akkor lányok, iránya konyha! - örvendeztek az asszonyok.

És azóta évezredek teltek el, de a Legbölcsebb és Leghatalmasabb Sámán tanításai mit sem veszítettek tekintélyükből; azóta is egész generációk áldozzák életüket a Legbölcsebb és Leghatalmasabb Sámán leszármazottainak kiszolgálásának, hiszen ismerik a Legősibb és Legbölcsebb Tanítást, miszerint:

A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK!

szerző: IV. niemand; 2001-04-18 Index - ÉLETÖRÖM - Vallás, Filozófia - Fórum
A szerző feljogosított írása népszerűsítésére.

Címkék:

HozzászólásokEz az oldal tele van Balekokkal és

balekokra vadászókkal.Megosztva itt is:.

Felnőttünk :)

Meg kell tanulni, remény, hit és hazugságok nélkül élni.

Csak egy hazug embernek van szüksége hazugságokra. (üzenem a hívőknek)

Örömteli napot :)Szórakoztató Valláskritika 265

Megosztottam ilyen látogatottságnál és itt is felkerült a címlapra. Kíváncsi leszek mennyire ugrik meg az olvasottsága.Vagy nagyon rossz lesz

nekik rájönni, a mostani életük lezáródásakor, hogy egész életüket marhaságok kiszolgálóira tették fel.