Firaizmus Filozófiai Iskolájának a küldetése

Firaizmus Filozófiai Iskolája bezárt.

A filozófiánk azon alapszik, hogy az embereket rávezetjük arra az útra, amin legkedvezőbb módon haladva tanulnak meg következetesen gondolkodni, cselekedni és élni az életüket. Igyekszünk rávilágítani korunk jellemzői hibáira, hogy mentesek tudjunk maradni a folyamatosan ránk zúduló manipulációktól, amelyet különböző hatalmi érdekek használnak fel ellenünk.

Úgy gondoljuk, hogy egy szebb világ megteremtéséhez erős társadalmi szemléletváltásra van szükség. Drasztikus filozófiai, világnézeti, politikai, jogi, erkölcsi újraszerveződésre.

Ennek ellenére nem célunk megdönteni semmilyen kormányt, bármilyen politikai hatalmat vagy szervezetet. Mert úgy gondoljuk, hogy amíg az emberek manipulálhatók, hamis értékrendjeik által irányíthatóak, addig nem tudna létezni olyan irányítás amely a helyes útra tudná vezetni a világot.

Célunk viszont az, hogy követőink megtanuljanak járni az élet labirintusában, amely rejthet olykor zsákutcákat, vakjáratokat is. Utána eme "jó", vagy akár "rossz" tapasztalataik által legyenek képesek megtalálni azt az Utat, mely számukra boldogabb, teljesebb élethez vezet.

Közösségi tervünk, hogy egy olyan társadalmi csoportot hozzunk létre, amelyben a saját világnézeti értékrendünk szerint élünk, és ezzel a példamutatással ösztökéljük az embereket, hogy van a jelenleginél egy helyesebb út, amely kivezethet a mostani tarthatatlan állapotból.

Iskolánk alapelve az, hogy csak az képes befogadni a tanítást, aki tisztában van vele hogy mindannyian a fejlődés útját járjuk, és napról napra gyarapszunk a tapasztalataink, és ezek értelmezése által. Ennek tükrében olyan személyek fejébe nem próbáljuk meg beletuszkolni a tanításainkat, akik nem akarják, illetve nem állnak rá készen, hogy életük egy pozitívabb irányba lépjen.

Fontos megemlíteni azt is, hogy a firaizmus nem a keleti vallások paródiája, hanem épp ellenkezőleg! A Keleti filozófiákat próbálja úgy átadni, hogy bárki megérthesse, olyanok is, akik eddig nem ismerték, vagy óckodtak tőle a bonyolultsága miatt. E mellett olyan toldalékokkal látta el a régi tanításokat, amely által hatékonyabban érhető el az emberek legnagyobb igénye; - A Boldogság!

Elérhetőség:

Ez az Iskola azért alakult meg, hogy terjedhessenek a JÓ dolgok.
Mert sose feledjük; ami jó, az jó, és ami nem jó, az nem Firától való!

HozzászólásokFiraizmus Filozófiai Iskolája bezárt

Körülbelül másfél év, egyébként sikeresnek mondható időszak után, a Firaizmus Filozófiai Iskoláját az alapítója Fira Heffner lényegét tekintve bezárta. Kár érte.Nagyok lettünk

Talán a legnagyobb hazai "ideológiai" oldal:

A Firaizmus Filozófiai Iskolája
181.663 ember kedveli:)

Tettszik :) Köszönöm a gondolataid , amelyek olvasata után tudatos életet kívántok mindenkinek :)Kívánom , hogy ezen törekvéseitek sok-sok lelket találjon el , ébresszen föl, teremtse meg mindazt amire , ahogyan te is említed boldog lehessen mindenki :)
Mindig jókor , jó időben , és jó helyen vagyok pont akkor amikor megérettem mindazon tudás elsajátítására , amit meg kell élnem ahhoz , hogy fejlődésem a végtelen spirálon mind magasabb és magasabb bölcsességgel lásson el engem , és ezt kívánom mindenkinek :)
Köszönöm , hogy olvashattalak tisztelettel:MerkabaNekem nagyon tetszik, amit

Nekem nagyon tetszik, amit csinálsz. Megnéztem pár videódat is az oldaladon. A bátyám jutott eszembe: mikor elakadok az életben hasonlóan jó tanácsokkal, vélekedésekkel szokott ellátni. Korom ellenére a naivitás még mindig fő jellemzőm, és csak túl vészes esetben szólal meg a saját belső vészharangom. Így kell valaki, aki visszahoz a Földre. :)

További minden jót neked, Fira! :)beküldő: halev

Továbbítottam az észrevételeidet Firának. Itt:Kedves Secret Admin! Köszönjük a címoldalt.

Köszönjük a címoldalra kerülést.Új videónk. Nézd meg kérlek.

22 - Firaizmus - Hogyan Világosodjunk Meg? (Nirvana tutorial)Képekkel mi van?

A képek miért nem jelennek meg? Tudtok róla valamit?