Médiatörvény miatt javasolt

Össze-vissza csiki-csukiznak a médiatörvény kapcsán a blogok megítélésével. Meg sok minden mással is. Pedig sokak szerint a blogok regisztrációja legalább olyan ciki, mint az átkosban a fénymásológépek kötelező regisztrációja volt. Óvatosságból ezért, ameddig nem lesznek kellően egyértelműek a törvény és a kormány nyilatkozatai érdemes kényesebb írások elé beilleszteni az itt javasolt szöveget.

Vagy legalább valami nagyon hasonlót. Akkor nem lehet semmi gond. Hiszen a mimóza lelkület figyelmeztetve lett, a feljelentő lélek meg elmehet a sunyiba.

Pikáns, szex, erotikus témáknál:

"Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek a nemi aktusra, vagy annak elmaradására utalnak. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti az, nézegessen inkább naplementés képeket ! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az egy idióta! A feljelentését természetesen megteheti az itt felsorolt elérhetőségek egyikén, utána meg bátran jelentkezhet a hozzá legközelebb eső kórházban, ahol tűzoltó slag segítségével kap beöntést, majd rektális vizsgálatot hajtanak végre rajta. Természetesen szintén a tűzoltó slag segítségével. Nem azért, mert beteg lenne, hanem azért, mert megérdemli." forrás

Világnézeti, valláskritikai, lelkiismereti témáknál:

"Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek egy szemléletes példával élve olyanok mint a tehénlepény az oltáron. Egyik vallás követőinek a legszentebb dolog, amíg a másiknak meg szentségtörés. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti, sértheti az, nézegessen inkább naplementés képeket ! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az egy idióta! A feljelentését természetesen megteheti az itt felsorolt elérhetőségek egyikén, utána meg bátran jelentkezhet a hozzá legközelebb eső kórházban, ahol tűzoltó slag segítségével kap beöntést, majd rektális vizsgálatot hajtanak végre rajta. Természetesen szintén a tűzoltó slag segítségével. Nem azért, mert beteg lenne, hanem azért, mert megérdemli."

További témáknál szintúgy a fenti mintapéldák alakján értelemszerűen kijavítva a megfelelő részeket az éppen aktuálisra.

Aki meg szereti az ingyenes gerillamarketinget, annak éppen az ellenkezője javallott . Pukkassza az olvasóközönségét és a média cenzori hatóságot is. Mert jelenleg egy ilyen feljelentés inkább haszon, mint sem káros. Egy darabig még büntetni sem lehet. Viszont megírják a blogok, az internetes újságok. Mártír és hős lesz a feljelentettből. Az rossz szándék a fals akarat, hogy egy feljelentettet kevesebben olvassanak, hát inkább több olvasóra válthat.

Naprakész:
Médiahatósági szemináriumok indulnak
Tüntetés a magyar sajtószabadságért fotók 2011.01.14

linkkkel és bővebben itt olvasható:

HozzászólásokEzt nem sikerült legázolnia a hatalomnak.

nyertünk. Remélem nem támadnak megint.Lájkolások aránya

Orbán Viktort 58 554 ember lájkolta
a Sajtószabadság oldalt meg 58 603 fő lájkolta

index.hu/belfold/2011/01/08/tobben_lajkoljak_a_sajtoszabadsagot_mint_orban_viktort/
...
Nézzük a fejlődést!

73 378 - 58 603 = 14 775 növekedés a sajtószabadságiaknál

60 364 - 58 554 = 1 810 növekedés Orbán ViktornálJa, sejtettem, hogy ez lehet

Magam is sokat írtam róla régebben, hogy ezt agyatlanul nem lehet. Nos nekem most az egyik nagy vonzásom a médiacenzori törvény korrigálása egy normálisra. Úgy néz ki működik. Meg fogják, meg kell változtatni:

""Nem elég megvárni, hogyan alakul az új magyar médiatörvény gyakorlata, módosítani kell a törvényt – mondta az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője egy osztrák lap szombati számában megjelent interjúban."

"Főbb kifogásolt pontok

1. A médiatörvény és a médiahatóság hatásköre kiterjed az írott és az online sajtóra - ez sehol Európában nincs így (csak az audiovizuális szolgáltatók és tartalmakra szokott vonatkozni a hatókör)

2. A Médiahatóság felügyeli a teljes sajtót, kvázi teljhatalma van

3. Az NMHH és a Médiatanács egypárti összetétele

4. Túlzott bírságolási összegek - különösen a médiapiacot (főleg a nyomtatott lapok piacát) érintő mély, évek óta tartó válság miatt tűnik különösen súlyosnak a bírságok összege. Ide tartozik az adatszolgáltatási bírság is, amely 50 millió forint is lehet.

5. A hatóság túlzottan erős jogkörökkel rendelkezik: nyomozati jogkör (az APEH-hez, VPOP-hoz hasonló)

6. a Médiabiztos szerepe: Olyan ügyeket vizsgálhat, amelyek nem jogellenesek, és a Hatóság jogkörébe nem tartoznak (140. §), ez ellentétes a jogállamiság elvével (mely szerint, amit törvény nem tilt, azt szabad). Gyakorlatilag kiterjeszti a Hatóság hatáskörét a törvény által nem szabályozott esetekre, tehát bármire – ez ellentétes az Alkotmánnyal is, különösen az 1/2007. AB határozattal. A Biztos hivatalból is eljárást indíthat. A biztost pedig az MNHH elnöke nevezi ki."

www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/mediatorveny-az-ebesz-megvaltoztatna-schmitt-masoknak-is-ajanlja-338291"szia Ige, cserélődött a

szia Ige,

cserélődött a társaság, vannak még a régi kemény magból is sokan, de elég sok az új felhasználó, egyre több a jó írás, régebben még keresnem kellett mi kerüljön címlapra, ma már szerencsére inkább azon kell gondolkodni hogy mit hagyjak ki...

egyébként alapvetően az a problémám és a tapasztalatom a secret kapcsán, hogy az emberek nagy része nem tudja kezelni az érzelmeit, így hiába próbál pozitívan gondolkodni. ráadásul ahol az érzelmek irányítanak és nem a józan ész, ott pont az történik mint jelenleg az országban. pont ezért nem megy a titok alkalmazása sem senkinek. mert nem magukra figyelnek, hanem a módszerre, ami önmagában, tudattalanul használva, szépen visszaüt. :)

üdv,
SA.10-20 ezer tüntető a Parlament előtt

10-20 ezer fő vett ma körülbelül részt a Parlament előtti Sajtószabadságért való tüntetésen.(ha a 2002-es FMPSZ gyűléshez arányítanánk a tömeget, akkor 300-500 ezer jönne ki)

(Jómagam családi körben éppen szundítottam, onnan jó messze)

Fotók lapozhatóan:Köszönöm a főoldalra való kerülést

Mostanában építkeztem , meg költözködtem és elhanyagoltam kissé ezt, de más oldalakat is. Igyekszem majd visszazökkenni.Hozod a szokásos formát Ige

Hozod a szokásos formát Ige :-) ez az oldal a szellemi fejlődést hivatott segíteni, amit írtál az meg pont hogy szellemes...Úgy látom a szavatok is elállt tőle

Pedig a humorban nem ismerek tréfát:-)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.