Küldd el saját vonzástörténetedet!

Sziasztok!

Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mások mit értek már el a vonzás törvényével. Most úgy döntöttem, összegyűjtöm ezeket egy helyre, így megnyitottam a http://igyvonzunkmi.blogspot.com című oldalt, ahova várom minden kedves tag történetét, amilyen hosszan csak tudod, írd le.

kérlek, a történetedet az alábbi címre küldd:

panyijanos@gmail.com

Várom a történeteiteket!
További jó vonzást kívánok!

Címkék:

Hozzászólásoksikertörténetek, vonzásról

sikertörténetek, vonzásról szóló történetek: http://www.thesecret.hu/sikertortenetekKöszönöm!

Köszönöm az eddigi történeteket, ezeket kiraktam a blogra!

Tibó: Nyitottam fórumtémát a javaslatodra, reméljük népszerű lesz! :)A blogba a történetem

Szia Judit és Jana! Egyetértek veletek az emberek néha nem megfeleően gondolkoznak. Én is így voltam ezzel. Rengeteget olvastam a secret könyv megjelenése óta a témában. Könyveket is és a neten is. Olvastam a sikersztorikat, történeteket, és csak irigykedtem az emberekre, akiknél ez működik. Egy idő után megállapitottam hogy én egy balek lehetek, amiért semmi nem jön össze. Gondolkodtam miért lehet. Talán túlságosan rágörcsölök és nem engedem el magam? Vagy valami elkerüli a figyelmem, ami fontos lehet? Terveket készítettem, vizualizáltam, gyönyörű kívánságfalat készítettem. Nem működött. Aztán a vonzás törvényével foglalkozó internetes portálon megismertem életem szerelmét (tehát ezt az egyet bevonzottam). Akkor történt ez, amikor már annyira elkeseredtem, hogy azt mondtam, bármit megteszek, hogy változzon az életem. Meg is érkezett a megmentőm. Azért hívom annak, mert tőle tanultam meg valóban alkalmazni a vonzás törvényét. Niki volt az, aki elmondta, hogy mit kell tennem. Azt mondta, tud nekem segíteni az anyagiak megteremtésében. Először megmosolyogtam. Aztán olyan meggyőződéssel adta át nekem az információkat, hogy valóban elhittem, én is képes vagyok rá. Ha egy 28 éves lány, aki gyönyörű, okos, sikeres, és nagyon gazdag, gondoltam csak tudhat valamit. Érdemes odafigyelnem a szavaira. A felfogásomat változtatta meg, amiért örökké hálás leszek neki.
De kellettek ehhez az én felismeréseim is. Egy olyan vállalkozásban lettem sikeres, amiben soha nem tudtam volna elképzelni magam. Előtte is viszonylag jól menő vállakozó voltam, de most kb 5-6-szor akkora a jövedelmem, mint előtte. Azt üzenem a többi embernek is, hogy tanuljon meg élni a lehetőségekkel. A szerelem is rámtalált, vagy én őrá, nem tudom :-) Az elmúlt pár hónapban 6-szor utaztam külföldre, élvezem az életem. Nekem minden megadatott egyszerre. Hála a vonzás törvényének, de főképpen magamnak. Tibi

Jana, szerintem ebből csinálj fórumtémát, hogy folyamatosan terítéken legyen, hisz rengeteget tudunk egymástól tanulni.Kedves Jana!

Az én történetem röviden: Nagyon sokat köszönhetek a vonzás törvényének, de főként magamnak, amiért hajlottam és akartam a változást. A legátütőbb dolog, amit tapasztaltam, és szívesen elmondanám minden embernek, a következő: azzal, hogy tudatosodott bennem, hogy én alakítom a körülményeim és az életem, és elkezdtem tudatosabban élni, az nem azt jelentette, hogy minden hipp-hopp ott termett az életemben. A vonzás törvénye megadta nekem a lehetőségeket, hogy teremtsek magamnak, ha akarok. De ezt nem lehetett cselekvés nélkül. Nem repültek be a milliók az ablakon, de munkával tudtam rövid időn belül milliókat keresni. Nem fogytam le magamtól, de a vonzás törvényével bevonzottam egy olyan személyt, aki tudott ebben segíteni. Nem oldódtak meg maguktól az egészségügyi gondjaim, de végre találtam egy olyan természetgyógyászt, aki megmondta, mit tegyek. De NEKEM kellett tenni.
Az emberek többsége csak vár, vizualizál, és azt hiszi, hogy megérkeznek maguktól a dolgok. Aztán később megállapítják, hogy ez nem működik.
Figyelmesebben kell a könyveket olvasni, és azt is észrevenni, mikor leírják, hogy a vágyad megjelenésével az univerzum lehetőséget ad a megvalósításra.
A vonzás törvénye működik kivétel nélkül mindenkinél. Egyszerűen oda kell figyelni, hogy azt teremtsd, amit akarsz.
Az én életem kiegyensúlyozott, boldog, mióta én irányítom. JuditSzia Jana!

Tök jó ötlet ez a blog, még én is írni fogok! :) Hisz annyi mindent teremtettem már életemben a vonzás törvényével!

Üdv: Judit