III.Gondolattal Teremtők Napja

Ezúttal a boldogságunk forrásaihoz vezetnek el a neves előadók

Nem vagyunk mások, mint gondolataink eredménye. Gondolataink milyensége határozza meg sorsunkat, emberi kapcsolatainkat, karrierünket, anyagi jólétünket. Ennek szellemében született meg a Gondolattal Teremtők Napja előadás-sorozat, melynek keretében neves szakemberek ez alkalomból a „Boldogságunk forrásait” tárják fel elénk március 31-én.

S hogy miért pont a boldogság lesz napirenden?

A boldogság egyik alapja a félelem nélküli élet. Engedjük el a ragaszkodásainkat, fogadjuk el a környezetünket, embertársainkat s magunkat is.

A boldogság nem valaki másnak van fenntartva, mindannyian képesek vagyunk az elérésére. Csak akkor láthatjuk békésen a környezetünket, ha lelkünkben is béke honol. A boldogságot örökösen keressük-kutatjuk. De tudjuk-e értékelni az adott pillanat örömét?
Ha a boldogságról nem csak áhítozunk, hanem tenni is szeretnénk érte, akkor feltétlenül érdemes részt venni ezen az egész napos rendezvényen, melynek során nyolc előadó nyolc előadása megnyitja a boldogság forrásait. Itt többek között részletes információk hangzanak el azokról a módszerekről is, amelyek segítségül szolgálnak a boldogság szintjének növeléséhez és egy harmonikusabb, jobb minőségű élethez.

– Boldogságot nem tudunk adni, de azt megmutatjuk, hogy lehet elindulni az odavezető úton – fogalmaz az egyik előadó.
S hogy mely területeket érintik a nagy utazás során? Szó lesz a családról, a párkapcsolatról, a szeretetről, a munka, a pénz, az idő szerepéről, az egészségről a táplálkozásról, a kapcsolatteremtésről is.

Részletes program: weboldalon található.

Hely

PTE-Pollack M. M?szaki és Informatikai Kar
Boszorkány út 2.
Hungary
46° 4' 52.5144" N, 18° 12' 36.8568" E

HozzászólásokNem,én a titok elé

Nem,én a titok elé látok,ezért tudom,hogy a tudatos teremtés hülyeség:)ez nem konstruktivitás kérdése,hanem őszinteségkérdése:)igazam van,vagy igazam van?Szerinted?Szerintem is:)
Egyébként én szoktam tudatosan teremteni.Tudatosan megfogom a csavarhúzót,a porszívót...jó buli:)ugyanaz, lehetne a

ugyanaz, lehetne a konstruktívabb hozzászólásokat? ...ha már azt hirdeted magadról, hogy a titok mögé látsz :)ez egy akkora tévedés,hogy

ez egy akkora tévedés,hogy kézen fogva viszed haza:)