Az Oroszlán jegyről (videó) - Kozma Szilárd asztrológus

Kozma Szilárd egyedi és mély spirituális asztrológiai megfigyelései alapján előadást tart az Oroszlán jegyről, többek között főként karmikus vonatkozásban. (Karma: ha a Lilith vagy a Sárkányfarok áll az Oroszlánban)
Sok párkapcsolati probléma mögött Oroszlán karmából fakadó lelki és gyakorlati problémák okozzák. Csak nézzük meg hiúság, becsvágy - nem csak a hangoskodó, társaságközpontjaként szereplő személyek életét nehezíti meg, de számtalan csendes és alkalmazkodónak tűnő személyét is.
Mindez hogyan kapcsolódik a szellemi abszolút "isteni" öntudatunkhoz és ennek sérüléseihez. Különböző neveltetések eredményei az Oroszlán karmásoknál.
Ahogyan Kozma Szilárdtól már megszokhattunk: közben egyes misztikus tévhitek leleplezésével, kijavításával.

Kozma Szilárd

Az Oroszlán

HozzászólásokSzólok

Mindkettőjüknek-
Te meg javulj meg és vigyázz, hogy Gerle Éva a nick-neveddel együtt ne tudja megvásárolni lelkedet is. Kurvául ért hozza. Szilárd felesége lelkét is megvásárolta, aztán most a szerencsétlen nem mer találkozni a saját gyermekeivel. Inkább a férjedben próbálj megbízni, még akkor is, ha nehéz, mint a sátánnal cimboráló feministák szabadság - ígéretében. Még senki nem lett atttól szabad, hogy lepaktált az ördöggel. Hallottál Fausztról? Az ő tragédiája örök történet!Áldjon meg téged a te

Áldjon meg téged a te istened!Üdv régi Gerike!

Figyelem!

Az eredeti Uniqe még olyan – a klasszikus asztrológia szerinti, tehát végül is: helytálló asztrológiai nézetek és elméletek alapján okított ki az első ellenséges provokációjában, amelyek arra utalnak, hogy tényleg egy komoly asztrológiai kurzust végzett személy áll az álnév mögött. Sőt, a kiokításom közben azt is leírta, hogy tíz éve, hogy gyakorolja, az asztrológiát, még ha amatőrként is.
Nos, az újabb UNIQE (Tehát az alkoholista utcai verekedő módon velem újabban kötekedő Gerle Éva, ugyanezen az álnév alatt!) meg ezzel ellentétben valamelyik tanulmányom alatti hozzászólásában azt kérdezte és azt kárhoztatta, hogy minek ide asztrológia, az agykontroll sokkal jobb és előbbvalóbb tudomány. – Ekkora pálfordulást minek végezne egy, az asztrológia tudományában jártas, sőt: abba egyenesen szerelmes asztrológus, hogy azzal álljon elő hirtelen, hogy nem kell a Secret-re az asztrológia, sőt: egyenesítő!
Teljes világos tehát, hogy a minden hájjal megkent és az én tönkretételemre felesküdött gonosz Gerle Éva megvásárolta ezt a régi Secret-es álnevet és a folytonosságot az eredeti tulajdonosától!
Ne dőljetek be a diverziósan csavarozott, de annál művészibben megható diverziós dumáinak.
És itt van egy direktbe írt dupla -kérdés Évának: Tubi, miért kellett a kávéscsészédet kék madárrá változtatni, és mióta kék a gerle-madár?Üdv Vidja! Örülünk! Új

Üdv Vidja! Örülünk!

Új felhasználók

kollerviki
Miklós
bottancs
Vidja

Maradunk a Titoknál!Köszönettel Kozma Szilárdnak

Kozma Szilárdnak köszönhetem a magam, majd később a feleségem és a fiam születési horoszkópjának az értelmezését. Nagyon sokat jelentett a segítsége, s ezért hálából a Szilárd asztrológusi segítségét (a személyes horoszkóp feltárását) mindenkinek a legmelegebben a figyelmébe ajánlom! Nem hiszem, hogy Kozma Szilárdon és Dénes Márián kívül magyar nyelvterületen valaki is képes ilyen minőségű segítséget nyújtani a személyes (“születési”) horoszkóp értelmezésén keresztül. Ha tényleg a Titkot keresik, rendeljék meg Tőle a személyes horoszkópjuk értelmezését-feltárását!