joel81 blogja

A hit

Végül is a szálak össze futnak hit+tudás =hatalom persze tudás hit nélkül nagyjából annyit ér mint hit tudás nélkül... végig kell járni a lépcsőket hogy hatalmasak lehessünk sokszor sokféle módon találkoztam már tudatosan a hittel vagy a tudással. Tovább »

Az új munkahely

Micsoda lehetőség! -Mondom én. Mások fejében a lehetőség szó meg sem fordul. Miért? Mert ha valakinek felajánlanak egy lehetőséget ,hogy hitel tanácsadó lehet ,annak a szó úgy száll ki a fejéből mintha meg sem hallotta volna...tehát akkor mi ebben a lehetőség vajon???-kérdezhetnénk jogosan!
Úgy gondolom nem mindegy hol dolgozunk.
Kikkel vesszük körbe magunkat? Tovább »

A tudatlanság

Akinek a tudás DRÁGA,vajon számol-e tudatlanságának költségeivel? (graffiti) Tovább »

a nap nyertese:)

meg is volnék:) fantasztikus játék volt mind kijutottunk nehezebb volt ,mint most az életben, de mindenki kijutott érdekes "véletlen" jutott ma eszembe: a horgász botom mindíg benn tartom a kocsimba hátha bele tudok préselni a szabad időmbe egy kis pecát akár 2-3 órát is és ha megvan az alkalom , akkor már csak nagy halat kell tudnom fogni...ez az életre lefordítva úgy nézhet Tovább »

készülök a holnapi cashflowra

ilyenkor mindíg kicsit izgatottab vagyok,mert jó élmény vezetni,de még jobb játszani a hetem idáig jól telt, de most jön még csak a java! Nagyon örülök a hozzászólásoknak, nagyon jól esik ,hogy nem csak a "levegőbe" írok:) Tovább »

a titok tali!

Kedves Élményben volt ma részem. Rendkívül nyitott emberekkel talizhattam akik "a mi szektánkba tartoztak" rendívüli gondolkozásról tehettek tanu bizonyságot! nagyon sokan eggyüttt !!!fantasztikus élmény volt megélni...van mit mesélnem ma s az angyaloknak:) neked van mit?