Kozma Szilárd: Masaru Emoto úrnak a fukusimai atomerőművel kapcsolatos felhívásához

Kedves Mária!

Köszönöm, hogy rám is gondolt amikor útjának engedte ezt a levelet. Hozzám 13,34 órakor érkezett el, tehát a nagy planetáris imádsághoz, amelynek meg vagyok győződve, hogy meg lesz a hatása, nem tudtam a magyarokkal együtt csatolódni, de metafizikus asztrológusként jól tudván, hogy Emoto úrnak mennyire igaza van a víz spirituális tulajdonságait illetően, megteszem, a magamét.
Hozzá tenném viszont azt is, és nagyon szeretném, ha ezt is elindítanák körlevélben, hogy én azért is, imádkozom még, ami óta a katasztrófa jellegéről és mélységéről értesültem, hogy a rendkívüli tudományos-technikai intelligenciával, szorgalommal és fegyelemmel rendelkező japán emberek, de utánuk rögtön a többi nyugati típusú civilizációban élő emberek a világ minden táján, lazítsanak ezeken a mesterséges civilizáció-építő erényeiken és nehogy ezekkel újra kezdjék és tovább folytassák és fejlesszék ugyanannak a mesterséges civilizációjuknak az építését, amelyben a természeti és az isteni törvényekkel ellentétesen, egyre kevesebb helyet kaptak a gyermekek és azok helyett kutyákon, macskákon, más háziállatikon, majd egyenesen tamagocsikon, ezeken a sajátságosan japán gyermek-pótló robotokon akarják kiélni a gyermekekkel kapcsolatos, természetes ösztöneiket, törvényes gondoskodási-kényszereiket.

(Folytatás az előzmények után.)

2011.03.31. 12:24 keltezéssel, Mária írta:
> Az alábbi üzenetet én is most kaptam. Küldöm, talán még nem késő!

> Az alábbi üzenet a Spirit of Ma\\\'at magazin hírlevelében érkezett. Masaru Emoto arra kéri a világot, hogy egy rövid imával segítsünk meggyógyítani a fukusimai atomerőmű vizét, elejét véve ezzel egy nagyobb hatósugarú radioaktív fertőzésnek. A víz nem ismer határokat.
> Minden embernek a világon

> Kérlek benneteket, hogy küldjétek szeretet- és hálateli imáitokat a fukusimai atomerőmű vizének, Japánba!
>
> A súlyos, 9-es erősségű földrengés és a valószerűtlenül hatalmas cumami folytán több, mint 10.000 ember veszett el… még most sem találják őket… Már 16 napja, hogy a katasztrófa megtörtént. Tetézi a bajt, hogy a fukusimai atomerőmű reaktoraiban lévő víz szivárogni kezdett, és ez szennyezi az óceánt, a levegőt és a víz molekulákat a környező területeken.
>
> Az emberi bölcsesség nem tudott sokat tenni a probléma megoldásáért, csak azt, hogy megpróbáljuk lehűteni a radioaktív anyagok forrongását a reaktorokban, úgy, hogy vizet öntünk rájuk.
>
> Valóban nincs semmi más, amit tehetünk?
>
> Úgy gondolom, hogy van. A Hado mérések és a vízkristály fotózás technológiájának több mint húsz évnyi kutatása során szemtanúja voltam, hogy a víz pozitívvá alakulhat, ha megkapja az emberi imádság tiszta vibrációját, bármilyen messziről jöjjön is az.
>
> Albert Einstein energia képlete, az E=mc2 valójában azt jelenti, hogy az energia egyenlő az emberek számának és a tudatosságuk négyzetének szorzatával.
>
> Most van itt az idő, hogy megértsük ennek az igazi jelentését. Csatlakozzunk mindannyian az ima szertartásához a föld bolygó polgártársaiként. Arra szeretnék kérni minden embert, nem csak Japánban, hanem az egész világon, hogy segítsen nekünk kiutat találni e bolygószintű válságból. Az ima szertartása a következő.
>
>
> A szertartás neve:
> “Küldjünk szeretet és hála gondolatokat a fukusimai atomerőmű minden vizének”
>
> Időpont:
> 2011. március 31. (csütörtök)
> déli 12.00 óra, minden időzónában
>
> Kérlek, ismételd el a következő mondatokat:
> “Fukusimai atomerőmű vize, sajnáljuk, hogy szenvedést okozunk neked. Kérjük, bocsáss meg nekünk. Köszönjük neked, és szeretünk téged.”
>
> Mondd el hangosan, vagy magadban. Ismételd el háromszor, imára kulcsolt kézzel.
>
> Kérlek, ajánld fel őszinte imádat.
>
>
> Szívemből köszönöm nektek.
>
> Szeretettel és hálával,
> Masaru Emoto
> A víz követe

Kedves Mária!

Köszönöm, hogy rám is gondolt amikor útjának engedte ezt a levelet. Hozzám 13,34 órakor érkezett el, tehát a nagy planetáris imádsághoz, amelynek meg vagyok győződve, hogy meg lesz a hatása, nem tudtam a magyarokkal együtt csatolódni, de metafizikus asztrológusként jól tudván, hogy Emoto úrnak mennyire igaza van a víz spirituális tulajdonságait illetően, megteszem, a magamét.
Hozzá tenném viszont azt is, és nagyon szeretném, ha ezt is elindítanák körlevélben, hogy én azért is, imádkozom még, ami óta a katasztrófa jellegéről és mélységéről értesültem, hogy a rendkívüli tudományos-technikai intelligenciával, szorgalommal és fegyelemmel rendelkező japán emberek, de utánuk rögtön a többi nyugati típusú civilizációban élő emberek a világ minden táján, lazítsanak ezeken a mesterséges civilizáció-építő erényeiken és nehogy ezekkel újra kezdjék és tovább folytassák és fejlesszék ugyanannak a mesterséges civilizációjuknak az építését, amelyben a természeti és az isteni törvényekkel ellentétesen, egyre kevesebb helyet kaptak a gyermekek és azok helyett kutyákon, macskákon, más háziállatikon, majd egyenesen tamagocsikon, ezeken a sajátságosan japán gyermek-pótló robotokon akarják kiélni a gyermekekkel kapcsolatos, természetes ösztöneiket, törvényes gondoskodási-kényszereiket. Mert bárhonnan is nézzük, ennek a beteges civilizációs mentalitásnak köszönhető nem mind a Fukusimai erőműnek, mind más atomerőműveknek az építése és ebből közvetkezően azok reaktorainak a bármilyen szélsőséges természeti megnyilvánulás hatására, bármikor és bárhol megtörténő végzetes meghibásodása!
Nos erre az imára kérem én mindazokat, akik hajlandóak voltak az Emoto professzor kérésére pozitívan reagálni!
Amit Emoto professzor Úr ajánl tehát nagyon jó krízis-kezelési, hogy ne mondjam: tünet-kezelési lehetőőségnek találom, aminek nem is kételkedek a felszíni és hamari pozitív eredményében, de lényegi és hosszú távú következmények szintjén is ható, probléma-kezelésnek, abszolút elégtelennek és hiányosnak találom.
Ráadásul meg vagyok győződve arról, hogy mindaddig, amíg ez a lényegi tudatosítás és beismerés meg nem valósul, mind a japánok részéről, mind a hozzuk hasonlóan mesterséges civilizációt alkotó és azokban élni akaró világ-lakók részéről, az atomreaktorokkal kapcsolatos problémák, nem, hogy enyhülnének, de fokozódni fognak.

Kozma Szilárd, magyar író és asztrológus.

http://www.asztrologosz.com - Fórum
http://www.kozmaszilard.hu

HozzászólásokKöszönettel Kozma Szilárdnak

Kozma Szilárdnak köszönhetem a magam, majd később a feleségem és a fiam születési horoszkópjának az értelmezését. Nagyon sokat jelentett a segítsége, s ezért hálából a Szilárd asztrológusi segítségét (a személyes horoszkóp feltárását) mindenkinek a legmelegebben a figyelmébe ajánlom! Nem hiszem, hogy Kozma Szilárdon és Dénes Márián kívül magyar nyelvterületen valaki is képes ilyen minőségű segítséget nyújtani a személyes (“születési”) horoszkóp értelmezésén keresztül. Ha tényleg a Titkot keresik, rendeljék meg Tőle a személyes horoszkópjuk értelmezését-feltárását!