Kozma Szilárd: A migrációs háború kitörésének a 2018-ban való kitörési lehetősége (videó-előadás)

A Mars által uralt Kos konstellációnak megfelelő, és a nyugat- ázsiai asztrológia által a Kutya-évének nevezett karmikus időszaknak az Oroszlán havától, tehát 2018 augusztus elejétől, egymással szembe halad és szoros együttállásba kerül a Vízöntő elején a Lilith és a Sárkányfarok, ami az anarchikus - háborús szellemiség elszabadulásának az egyértelmű asztrológiai jele. Az egyértelmű karmikus agresszivitást felkorbácsoló és felrobbantó szellemiség jelének számított, un. spirituális (háborús és forradalmi) helyzetet súlyosbodik az által, hogy a Mars (A harc és a háború bolygója) is részt vesz ebben a dupla karmás vízöntő együttállásban, az Oroszlán-nap (A legnagyobb és legerősebb tű-bolygó tehát) meredeken szembe kerül kerül ezzel a vészterhes együttállással. Vagyis, a nappali éber tudatnak megfelelő józan személyi öntudatok (Az erőszakos, iszlám-terjesztésének a fanatikusan szenvedélyes terrorista a híveinek az öntudata) határtalanul felkorbácsolódik ebben az időszakban.

És ha mindez még nem lenne elég ahhoz, hogy egy ártatlan metrói - vagy piaci... - incidens egy iszlám-lázadást, illetve egy iszlám felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő migráns lázadást kiváltson, akkor még vegyük azt is hozza, hogy a Vízöntőnek a villámcsapás szerűen is működő, jellegzetesen "forradalmi" bolygója: az egyébként pozitívan fényszögelt, tehát akkorra éppen rengeteg energiával feltöltött bolygója: az Uránusz is negatívan fényszögeli ("befolyásolja") ezt a vulkanikus erejű, asztrológiai együttállást. Megfigyeltem, hogy mind az 1977-es Romániai földrengés, mind az 1999 augusztusi napfogyatkozást követő Törökországi földrengések, mind a 2000 szeptember 11-i WTC toronyépületeinek a belső felrobbantása és összeomlása idején, az Uránusznak ugyanilyen negatív energia-löket adó, "beavatkozó" szerepe volt.

Arról, hogy ez a jellegzetesen agresszív világ-szellemiség mennyire váltja - robbantja! - maid ki a logikusan amúgy is előre jelezhető, erőszakosan hódító iszlám kontra magatehetetlen, de elkeseredett materialista európaiak közötti széles körű és országokon át ívelő konfliktust, az előrejelző előadásomban beszélek.