4. Mátrix (3/2) - Átalakítás. Így érhetsz el mindent. Önazonosság.

Bizonyos szempontból minden egy. A felszín alatt minden ugyanaz. Így az út amit be kell járnod - hogy elérhesd amit akarsz - , minden esetben megegyezik. Azonos. Ön-azonos. Önazonosság.

Mindegy miről van szó. Anyagi javak, kapcsolatok, sport teljesítmények, karrier célok, jobb életkörülmények, egészség, boldogság. Bármit elérhetsz, de tenned kell érte. Te teremted. A sorsod a te kezedben van.

Minden van. Viszont semmi sincs ingyen. Mindennek meg van az ára. Ne pénzre gondolj! Másról van szó. Cselekvésről. Vizualizálhatod a vágyaid, várhatod a sült galambot. Vannak dolgok, amiket könnyen megkapsz. És vannak dolgok, amiket még nem értél el. Megfogalmaztad már őket. Ezt szeretnéd, arra vágysz, úgy élnél. Azt mégse jön. Nem teljesült. Mi a gond? Hisz elképzelted, vizualizáltad, megtettél rakás dolgot a teremtés érdekében. Mégsem kaptad meg, amit akartál? Oka van. Minden okkal történik. Változtatni akarsz? Oké, tedd meg! Elmondom, hogyan érhetsz el bármit.

Fontos megérteni: a problémákat (amiket nem szeretsz és változtatnál rajtuk) létre hoztad a gondolkozásod korábbi verziójával. Viszont a megoldást nem érheted el ugyanazzal a gondolkozás móddal. Fejlődnöd kell! Magasabb szintre kell emelned gondolkozásod. Bármit elérhetsz. De előbb változtatnod kell. Belül van minden. Le kell menned mélyre. A felszínt hiába kapargatod. Nem elég. A probléma gyökeréhez kell leásnod. El kell jutnod a forráshoz.

Csak azt tudod megteremteni, amit a hited enged. Azt tudod elérni, amit megengedsz magadnak. A hitrendszered falak veszik körül. Te építetted. Ez a mátrix. Börtön az elméd számára. Korlátaid a múltban készítetted. De a jövőben mást akarsz. Változtatni a jelenben tudsz. Most.

A felszín alatt, minden energia. Nincs más dolgod, mint a lekötött energiáid szabadon engedni. Minek tartanád fogva őket? Miért korlátozod magad? Mert ezt tanultad. Ezt láttad másoknál. Meghatározott módon kell viselkedned, megkötött szabályok szerint kell élned. Így kell tenned, hogy elismerjenek, úgy kell cselekedned, hogy kedveljenek. Megköt a megfelelési kényszer. Hányszor van egy nap: nem azt teszed, vagy mondod, amit valójában szeretnél? A legtrébb dolgot teszed magaddal. Elfojtod azt, aki vagy. Helyén való ez? Gondolj bele! Életed nagy része arról szól: megfelelj másoknak. És mi van veled? Magadnak mikor fogsz megfelelni? Eljött az ideje. Légy önmagad!

Le kell bontanod a falakat. Szét kell porlasztanod gátjaid. De ezzel nem végeztél. Nem elég, ha porrá zúzod a gátakat, kevés, ha lebontod a falakat. A szemetet el is kell takarítanod. Neked. Csak te teheted meg a saját életedben. Te életed, te korlátaid, te szemeted. Tisztítani kell. Minden egyes porszemet el kell takarítanod. Nem maradhat semmi. Zéró. Ezt akarod nem? A korlátok nélküli létet. Hogy szabadon lehess önmagad. Korlátok, határok, ellenőrzések nélkül. Nincs határ. Zéró limit.

Felmerülhet benned, mi lesz így? Mi történik, ha mindenki korlátok nélkül él? Mi van, ha bárki megtehet bármit? És itt egy rakás dolog eszedbe juthat... Figyeld meg őket! Aggodalmaskodásból erednek? Félelemből? Akkor ezek az őrök. A riasztórendszered, mely védi a korlátaid. Határőrök. Ezek miatt vagy bezárva. Számolj le velük! Szüntesd meg őket! Kapcsold ki!

Nem kell félned. Mitől félnél? Önmagadtól? Minden félelem korlátoz. És itt a választás ideje. Félsz tovább, továbbra is börtönben maradsz... VAGY megbarátkozol a félelmeiddel, legyőződ őket és ráébredsz: bármit megtehetsz.

Amikor mindenki a belső, mély, igaz önvalója szerint gondolkodik, beszél és cselekszik, akkor nem történik baj. Ha mást hiszel, vedd észre: félelem rejtőzik a hited mögött. És a félelem miatt vagy rab.

Bátran kiengedheted magad. Legbelül, a sok maszlag alatt tökéletes vagy. Te magad vagy a tökéletesség. Mindenki. Csak azokat a dolgokat fogod megcselekedni, amik rád tartoznak. Milyen mikor mindenki tökéletes önmaga? Béke és boldogság. Ebben az állapotban pedig senki nem árt senkinek. Miért is tenné? Hisz minden egy. Mindannyian ugyanannak vagyunk a részei. A világ - amiben vagyunk - ajándék. Melyben megtapasztalhatjuk egyénünket az egységben. Valójában mind egyek vagyunk. Ha másnak ártanál, valójában magadat sebzed meg. Légy tudatos, és ne szúrj ki magaddal!

Bármit megtapasztalhatunk, mindent elérhetünk. Szembe kell néznünk a múltunkkal. Meg kell békélnünk vele. A múltbeli döntéseink eredménye a jelenünk. Le kell merülni a trágyába. Viccesen hangzik? Nem az. Sok dolog van a múltban, amiknek nem örülsz. Fájdalmas emlékek, megbánt pillanatok. Fájdalmat hordoznak. Félelmet ébresztenek. És ezek szerint intézed életed. Kialakultak benned a viselkedésminták, gondolati sémák. Ezek programok. Ezek szerint gondolkodsz, beszélsz és cselekedsz. Ez a börtön. Ezeken kell változtatnod, hogy kijuthass és elérd, megtapasztald mindazt, amit akarsz.

Energiáid kell kiszabadítanod. Önmagad kell kiengedned. Az utat megmutatom. De járnod neked kell rajta.

Szóval a trágya. A szemét, mely energiát köt le. Benned van. A múltban reagáltál valahogy a dolgokra. Most ezt kell átalakítanod. Elfojtottad magad. Most levegőhöz juthatsz.

Bármi ami fáj, minden, amitől félsz... kezd el, másképp látni! A jelen pillanatban van minden erőd. Megváltoztathatod, ahogy a múltban reagáltál a történésekre. Kezd el a szeretet és megértés szemeivel látni! Aki megbántott, fájdalmat okozott, sebeket mart beléd... Nem tehet róla. Te vonzottad magadhoz. Minden a te felelősséged. Mindent magadnak köszönhetsz az életedben. A sorsod a te kezedben van.

El kell fogadnod a dolgokat. Minden azért volt, hogy tereljen. Megváltoztasson. A te érdekedben volt minden. És most is a te érdekedben van. Hagyd lenni őket! Gondold újra a dolgokat! Bensődben cselekedj! Benned van minden. Nem számít ki mit mondott, vagy tett. Csak az számít belül hogyan reagálsz. Átalakíthatod reakcióid, felülírhatod programod, kiszabadíthatod energiáid.

Hogyan:

Eszedbe jutnak régi dolgok, felszínre kerülnek elfojtott sebek. És elindul benned valami. El kezded rosszul érezni magad. Kényelmetlen az egódnak, hogy megsértettek, megbántottak, hogy elrontottad, hogy... fáj. Kínoz az emlék. Hagyd, hogy legyen! Így szabadulhatsz meg tőle. Igazából attól érzel fájdalmat, szégyent, keserűséget, ahogy az elméd reagál rá. Az elméd kínoz. De változtathatsz.

Elfogadod. Minél inkább hagyod lenni a keletkező ellenállást, annál jobban szabadulsz fel. Hagyd, hogy legyen! Bátran mondj ellent, a benned dolgozó programoknak. Hagyd, hogy átváltoztasson! Engedd felszínre törni valódi gondolataid, érzéseid! Ez vagy te. Nézz szembe önmagaddal! Szeresd a választásod! A szeretet tisztít. Leszedi rólad a sok sallangot. Eltávolítja gondolataidból ami nem kell. Kiüríti a szemetet. Elkezdesz hálás lenni. Megbocsátasz mindenért. Egyre jobban érzed magad. Magasabbra és magasabbra kerülsz. Könnyebben és gyorsabban éred el, amit akarsz. Szárnyalsz.

Minél tisztább vagy, annál közelebb kerülsz a forráshoz. A forrás te vagy. Te okoztad problémáid, te kötötted le energiáid, te zártad be magad. Most pedig te engeded ki magad.

Elfogadás. Megbocsátás. Szeretet. Hála. Ezekkel írod felül a korábbi programokat, melyek benned futottak. Ezek vezéreltek, ezek határozták meg életed. Most változtathatsz. Minél többet gyakorlod, annál könnyebb lesz. Csak csináld! Magadért és mindannyiunkért. Köszönöm neked!

Minél inkább megtisztítod magad, annál kisebb - kevesebb a trágyád. Felszabadulsz a kínoktól, megszabadulsz a szeméttől. Eléred a forrást, önmagad. Felszabadult energiáid használhatod másra. Könnyen megteremtesz bármit. Bármit elérhetsz. De mindig ébernek kell lenned. Mindig tisztítanod kell. A szemét folyton felhalmozódik, ha nem tisztítod.

Folyamatos tisztítás. Elfogadás. Megbocsátás. Szeretet. Hála. Folyamatos kapcsolat önmagaddal. Harmónia. Béke és szeretet. Boldogság. Tökéletes minden. Ezt akarod? Cselekedj! Tisztíts! A szemetet csak te takaríthatod, neked kell cselekedned.

Hagyd magad átalakulni! Elfogadod ami mélyen belülről, a tökéletes önmagadtól jön. Add meg magad... magadnak! Engedd magad ellenállni a programoknak. Fogadd el azt, aki vagy! Szeresd! Légy hálás! És bocsásd meg, ha hibázol! Te vagy minden.

Elérheted a tökéletességet, amikor semmi nem korlátoz. Amikor semmi nem létezik, de minden lehetséges. Benned van. Keresd!

Legbelül tökéletes vagy. Ezt kell elérned. Ezért vagy. És ezért van a sok szemét is. Hogy tisztíts. Ha nem lenne szemét, sosem takarítanál. Szóval a szemét, a trágya amibe lemerülünk, a barátunk. Cselekvésre ösztönöz. Ezért lehetsz hálás. Ezért fogadhatod el. Ezért szeretheted. És ezért bocsáthatsz meg.

És meg is kell tenni. Elfogadás. Megbocsátás. Szeretet. Hála.

Önmagad tökéletes verziója benned van. Megmutatod? :)

Tökéletes egészséget és boldogságot Mindenkinek!

HozzászólásokKedves Sünike!

Köszönöm!

Neked is minden jót!Kedves Kalmi!

Fantasztikus írás,gratula,jól össze raktad.
Tetszik!
Szépséges napot neked!