Határtalan szárnyalás

Minden van és mindened meg van, amit akarsz. Minden! Határtalanul! Még nem látod? Nem ezt tapasztaltad? Ennek oka, hogy másik síkon is léteznek dolgok. Csak rajtad áll, mik jelennek meg számodra a fizikai síkon. Egyedül rajtad, csakis rajtad. Vedd észre, hogy csak Te teheted rosszabbá, vagy jobbá fizikai életed tapasztalatait. Te döntesz, Tiéd a felelősség. Te alakítod életed, Te teremted meg tapasztalataid. Hogyan érheted el, hogy a fizikai síkon megjelenjenek az általad áhított dolgok? Elfogadással.

Elfogadás + Megbocsátás + Szeretet = Határtalan szárnyalás.

Nagyon komoly hátráltató tényező, ha elutasító vagy. Hogy megkapd amit akarsz, elfogadónak kell lenned. Érzelmekkel vonzod be életedbe, amik megjelennek. Figyelj érzéseidre! Mit érzel éppen? Ha bosszankodsz, elégedetlenkedsz, tüntetsz, stb, akkor nem vagy elfogadó állapotban. Olyankor elutasító vagy. És ebben az állapotban gondolkodhatsz pozitívan, kérhetsz, vizualizálhatsz napestig vagy még tovább... Mégsem érkezik meg, amit akarsz. Vizualizálod vágyaid, megindulnak feléd. Aztán egy ponton megakad a dolog, mert még nem gyűlt össze elegendő energia, a fizikai síkon való megjelenéshez. Valami közbe jött. Na, de mi, ki tehet róla? Elárulom Barátom, Te magad! Te voltál az, aki megakasztotta saját vágyát. Elutasítottál dolgokat. Az idegesítő szomszédot, a keletkező pattanásod, a politikai történéseket, a főnököd stílusát, kollégáid lustaságát, gyermeked csibészségét, egy másik autós manövereit, stb.

Zavartak dolgok, amiket láttál, hallottál, tapasztaltál. Mire volt ez jó? Átalakultak az energiáid, gondolataid, érzéseid, az egész rezgésed. És elindult a teremtésed akadályoztatása. Önmagad által! Másképp álltál az eseményekhez, más volt a gondolataid milyensége, másképp érezted magad, bíráltál, ítélkeztél, elutasító voltál. Ilyenkor szemléletmód váltásra van szükséged. El kell engedned a rossz érzéseket, azokat a gondolatokat, melyek negatívan befolyásolnak. Tedd meg, Magadért!

Fogadd el! Mindent és mindenkit. Úgy, ahogy vannak. Így léteznek, tehát valami okból így lehetnek. Sőt! Valamilyen szempontból pont az a lényegük, hogy olyanok legyenek, amilyenek. Valami miatt ők úgy jók, ahogy vannak. Nem látod, hogy miért, nem tudod megérteni őket? Nem is feladatod. Egyetlenegy dolgot kell felfedezned ebben az életben, saját magad. Nem kell mindent, sem mindenkit megértened. Kizárhatod őket és a nem kívánt hatásukat, egyszerűen. Ne figyelj oda! Foglalkozz mással! Vond el a figyelmed és ezzel energiáid! Mi van olyan esetekben, mikor nem teheted meg, hogy nem hallgatsz meg valakit? Hallgasd meg, fogadd el, hogy ő másképp látja a dolgokat, másképp gondolkozik. Az ő szemszögéből könnyen lehet, hogy úgy a jó. Tehát hallgasd meg, fogadd el (ne ellenkezz) végezd el a munkád, feladataid és tedd mindezt jó kedvvel! Foglalkozz olyan dolgokkal, amiket szeretsz, amik jó érzéseket keltenek benned! Legyen akkora vigyor arcodon (vagy épp magadban, ha nem mutathatod ki) mint a nyitó kép röfikéjének! Válts fókuszt! Nézz másképp! Oké, ezt mondta, ez történt, elfogadom, elvégzem a dolgom, közben jól érzem magam! :)) Máris elkezdtél visszatérni a pozitív érzelmek mezején való haladásodhoz. Gratulálok! :))

Vannak emlékeid. Vannak köztük fájók, mint szakítás, megtört kapcsolatok, keserű tapasztalatok, stb. Korlátoznak. Hogyan? Mikor hasonló szituba kerülsz, felmerülhetnek régi beidegződések, rossz szokások, negatív ismétlődések. Miért? Mert nem engedted el őket. Benned vannak. És mindaddig benned is lesznek és hátráltatnak, míg meg nem tisztítod maga tőlük. Csak fogadd el őket! Oké, így történt, ez volt, ebből is tanultam, fejlődtem, több lettem általa, megbocsátok mindenért és mindenkinek. Legfőképpen magadnak bocsáss meg! Szabadulj meg a bűntudattól, hagyd el a szégyenérzetet, és szeresd Magad! Fogadd el, hogy volt amikor úgy döntöttél, úgy cselekedtél, ahogy. Ne hibáztasd Magad, ne okold sem Magad, sem senki mást! Értelmetlen és felesleges. Saját Magad akasztod meg vele. Ami volt, elmúlt. Akkor épp úgy zajlottak az események, úgy viselkedtél, úgy gondolkodtál. Akkor is, mint mindig úgy tettél, ahogy a legjobbnak gondoltad, illetve ami abban a pillanatban a lehető legtöbb és legjobb volt Tőled. Szűrd le a konzekvenciákat, bocsáss meg, fogadd el! Szeresd mindenkori választásaid! Ez a legjobb amit tehetsz. Állítsd helyre önbizalmad és tedd rendbe önszereteted!

Érts egyet minden pillanattal, mivel valamilyen okból épp úgy jó, ahogy van. Minden pillanatban teremted életed, így minden momentumot el kell fogadnod, amennyiben határtalan szárnyalásra, korlátlan boldogságra vágysz. Szeress mindent, ami megjelenik életedben! Csodák fognak megjelenni életedben, mivel elfogadó vagy, a szeretet hullámhosszán rezegsz. De ehhez előbb kell az, hogy elfogadj, megbocsáss, szeress. Változást akarsz elérni életedben? Jobb munka, több pénz, nagy lakás, sok szabadidő, önállóság, boldog párkapcsolat, szeretet teljes emberek, segítő és megértő barátok, tökéletes egészség, izgalmas vakációk? Mindent megkapsz! Változást akarsz? Fogadd el és szeresd azt, ami épp van! Ez a módja. :) Ez az élet nagy kettőssége.

"Minél többet gyógyítod azt, ami feljön, annál tisztább vagy, hogy kinyilvánítsd, amit előnyben részesítesz, mert a bent ragadt energiát, amit felszabadítasz, más célokra tudod használni."

"A szeretet átváltoztatja a benn ragadt energiát és kiszabadítja."

"Az inspiráció fontosabb, mint a szándék. A szándék az elme játéka; az inspiráció rendelet az Univerzumtól. Egy bizonyos pontnál megadod magad és elkezdesz hallgatni, inkább mintsem könyörögni és várni. A szándék megpróbálja irányítani az életet az ego behatárolt nézetén keresztül; az inspiráció az, amikor az Univerzumtól kapsz egy üzenetet és cselekedsz rajta. A szándék működik, és eredményeket hoz; az inspiráció működik, és csodákat teremt. Melyiket választod?"

"Minden létállapot természetes módon tovaterjed. Érzéseid megérintik a körülötted levőket. Saját lényed jelzőfénye, világító tornya vagy. Sugározz örömöt. Sugározz szeretetet. Sugározd ki a fényt, ami benned van. Csepegtesd a világba a boldogságod és átformálod. "

Légy a jelenben! Tisztítsd meg gondolataid, szabadítsd meg magad a múlt gondterhelt, esetlegesen kínzó emlékeinek hatásaitól! Elengedheted emlékeid, vagy összekapcsolhatod őket hibáztatással. Te döntesz! Ítélkezéseid, kritizálásaid alakítsd át megértéssé, elfogadássá, szeretetté! Legyél teljesen Önmagad, vesd le Lelkedről a rá tapadt konzekvenciókat, korlátozó hiedelmeket, félelmeket! Dobd le páncélodat, nézz szembe félelmeiddel, csak hasznodra válnak, amikor tanulsz belőlük, elfogadod és elengeded őket. Felszabadulsz. Önmagaddá válsz, azzá a határtalan és szabad lénnyé, aki valójában vagy! Minél tisztább vagy, annál több inspirációt kapsz. Felismerésükkel, elfogadásukkal és rájuk hallgatva való cselekvéseddel határtalan szárnyalást, tökéletes szabadságot élsz át. Meg kapsz mindent a fizikai síkon, amire vágytál. Easy! ;)

Kaptok egy videót is, engem ez felpörget, céljaim irányába fokozza elszántságom, kitartásom, jó kedvem is emeli. És még a zene is tetszik. Váljon hasznotokra, leljétek kedvetek benne!

+ még egy videó, szeretetről, sikerről, boldogságról, extázisról:

Szeretettel, Kálmi

Felhasznált irodalom: minden hasznomra van, amit olvasok. :)

HozzászólásokSzia Johsho!

Szívesen! Örülök, hogy hasznos. :)) Sok sikert!Tisztelt Kalmi!

Ez tényleg óriási,mert nekem nagyon sokat segítettél!!Leírom miért:Két hete ismerkedtem meg A titok című filmel és nagyon megfogott,közben letőltöttem egy pár könyvet hogy megértsem a vonzás törvényét.Az volt a gondom hogy nem tudtam magam elhatárolni a negatív dolgoktól és csak ingerültebb és szomorúbb lettem ha valami rossz ért.Ma felkeltem és eldöntöttem hogy utána nézek ennek a dolognak,mert igy nem fog sikerülni semmi:(Hála neked érthetően leírtad mi a dolgom!!KÖSZÖNÖM NEKED!!Szia Nana! :)

Örülök, hogy tetszik. :) Köszi az elismerést! :)

Szép estét!ez szuper :)

Nagyoon jó.
A zene is óriási volt.
Az egy dolog, hogy jó dolgokat adsz tovább, de még jól is adod át :)
Hatásosan.
Azta...
:))
nagyon jó élményKedves Furstklári!

Nagyon szívesen! Köszönöm a kedves szavaid, jól estek! :))

Puszi, KálmiSzia klami

Kalmi!

Nagynon jól és "hétköznapi" embernek is érthetően fogalmaztad meg. Az összehasonlítások is lényegretörőek, életszerűek. Nagyon tetszik. Megint tanultam, megint van amit beépíthetek a hozzáállásomba. Bizom benne, hogy sokaknak segítettél.Kit megerősítesz, kinek segítesz még jobban megérteni. Köszike :-)Szia Emlékező!

Semmi gond, minden rendben van. :)Elnézés kalmi!

A starlit bejegyzésének utolsó mondata ösztönzött erre a bejegyzésemre, nem a tiédre írtam. Arra nem volt mit, hiszen ugyan ezt leírtad. Én meg kicsit másképpen.
Mert ugye szembenézni csak akkor fogsz tudni bármilyen negatív dologgal, ha mered vállalni, elfogadni az összes vele járó dolgot. Tehát mind1 mi fog történni alapon.
Addig dolgozni kell az ellenálláson. Mi okozza az ellenállást? Ez a kérdés kell hogy akkor foglalkoztasson.

Szeretettel!Szia Emlékező!

Abban igazad van, hogy nem jó, ha ellen állnak a negatív dolgoknak. Írtam is a bejegyzésemben: "ne ellenkezz!"
Meg sokat írtam az elfogadásról, az meg pont az ellenállás ellentéte...
Plussz, úgy is fogalmaztam, hogy nézz szembe a félelmeiddel. Ez megint arra utal, hogy ellenkezés helyett, éld át az érzéseket, fogadd el őket és így könnyű elengedni őket, felszabadulni a hatásuk alól.

Egyébként nekem írtad a hozzászólást, vagy az előttem szólónak? Nem egyértelmű, mivel nem írtad, kinek címezed a kommented...

Legyen szép napod!Szia Melinda!

Örülök, hogy ennyire tetszik! :)))

Neked is minden jót és szépeket! ;)kalmi!

Huuuu!:)Nagyon szépen összefoglaltak a dolgokat!Gratulálok!S igen,napi szinten szükségünk van ilyen írásokra,hogy mindig emlékezzünk arra mit és hogyan kell tennünk ahhoz,hogy életünk jobbá tehessük.
Nekem is bevallom szükségem van folyamatos megerősítésekre..,ezért is járok fel az oldalra,olvasok és megnyugszom,feltöltődöm ami nagyon jó!Sőt hasznosak valóban a különböző könyvek is..,de számomra az is nagy öröm,hogy itt lehetek köztetek és együtt lehetek azokkal akik hisznek a vonzás törvényében és általuk ill. általunk hiszem idővel mindenki pozitívabban fog gondolkozni,több lesz a szeretet,boldogság és mosoly az emberek arcán!!!
A videóid is kiválóan illik az írásodhoz!További minden jót kívánok!Nem azzal van a gond, hogy

Nem azzal van a gond, hogy negatív vagy, hanem azzal, hogy ellenállsz neki.

Ezzel sikerült is megerősíteni.

No Ohm ez a jelszó! :)Szia Starlit!

Köszi! Kitartással, megfelelő hozzáállással könnyen megvalósítható. Persze az is sokat számít, ki, mennyire tette, teszi helyre magában a dolgokat. Ez is mint minden, gyakorlással egyre könnyebben megy. Igen, mindenkinél adódhat negativítás, viszont mikor észreveszi az ember, akkor változtathat rajta. Kezelheti, javíthatja.

Egyébként sok dolgot a keletkező negatívitásokból lehet megtanulni. Gyakran a negatív dolgok hatására terelődünk még jobb állapotba, helyzetbe. Illetve olyan is sokszor előfordul, hogy negatív események rúgják seggbe az embert, és késztetik rá, hogy elhagyja a komfort zónáját és tovább haladjon.

Mindenben meglehet találni a jót, a hasznosat, ami előrébb visz. Csak keresni kell és megfelelően reagálni.

Szép napot! :))Szia Zituss!

Nagyon szívesen! Nagy - nagy örömmel írtam. :)))szia Kalmi

Nagyon jó bejegyzés, valóban igy működnek a dolgok, de mindig a gyakorlatba való átvitelen múlik minden. Igy olvasva egyszerűnek tűnhet, de ennek megvalósitása már kérdéses. Mindenesetre törekedni kell arra, hogy ez sikerüljön. .
Nincs olyan ember, akitől sosem hangzik el negavititás, de törekedni kell arra, hogy ne maradjunk a negativ állapotban.Hala

Koszonet es hala ezert a csodalatos irasert.. ♥