Kata88 blogja

Segítség... de miért??

Régen írtam ide... Talán kicsit elbizonytalanodtam.... a Titokkal kapcsolatban... de pár napja újra elolvastam, és erőt merítek az itten hozzászólásokból is... Mert erőre van szükségem.... Tovább »

Címkék:

Véletlen vonat!

Sziasztok!

Egy apró sikertörténet részemről...
Ma mentem barátnőmhöz aki dinnyét árul a város szélén... Már rengeteget mentem ki hozzá egy hét alatt, és olyan úton kell mennem ahol egy vasúti átkelőn is át kell jutnom... Eddig akárhányszor mentem, sose jött arra vonat... Tovább »

Remény??

Na hát jó régen írtam én ide... Inkább csak megfigyelőként voltam jelen, viszont most leírok pár dolgot... Tovább »

Címkék:

Beszélgettem magammal...

Tegnap itt az oldalon olvastam egy blog bejegyzést talán, vagy fórum hozzászólást. Valaki azt írta, hogy őszintén elbeszélgetett magával, vagy valami ehhez hasonlót. Nos én eddig azt hittem, hogy velem valami nincs rendben, hogy néha napján magamba beszélek, persze nem hangosan... Tovább »

És mivan ha jön a másik??...

Hiábavalónak érzem magam kicsit.... Hisz akit megszereztem, megszerettem, újra másé lesz... Mert öt szereti, és ezt a lány tudja, aki most döbbent rá, hogy kit vesztett el.. Vagycsak épp féltékeny lenne??? Tovább »

Címkék:

Azt hiszem működik :)

Na sziasztok! Tovább »

Még kezdő..

Még kezdő vagyok itt, ebben a témában, de láttam már a filmet ami felkeltette az érdeklődésemet.
Nekem lenne egy olyan problémám amit félek, hogy nem tudok majd pozitívan megoldani... Lehet ez is az a baj, hogy túl negatív vagyok... Tovább »