Katababy blogja

Hogyan tovább?

Az az igazság hogy egyáltalán nem tetszek magamnak. Tegnap hogy felvidítsam magam, megpróbáltam magamról képeket csinálni és sírás lett a vége annyira szörnyűek lettek. Teljesen ki vagyok borulva, hisz egy fiú sem udvarol nekem, nem keresik a társaságomat, elkerülnek :( Tovább »

Címkék:

Agykontroll

Van olyan ingyenes agykontrollos hírlevél, ami nem azt reklámozza hogy mikor lesz előadás, hanem olyan hasznos olvasnivalók vannak benne amikből tanulni lehet?

Ez hihetetlen!!!

Egyik nap összevesztem a "barátnőmmel" akit már régóta utálok mert tudom hogy ő is utál csak kétszinü nagyon ...
Nem is ez a lényeg, hanem mérgembe azt kívántam hogy szakítson a barátja vele. Sőt nem is kívántam, hanem határozottan mondtam hogy úgyis szakítani fog vele a barátja és akkor majd megtapasztalja hogy milyen a szenvedés ... Tovább »

Címkék:

Gondolat

Sziasztok!

Hogyan felejthetném el azokat az embereket akik bántottak vagy akikben csalódnom kellett? Tegnap este újabb csalódás ért, a 4. az elmúlt 1 hétben.
Naponta többször is állandóan ők járnak az eszembe mintha meg akarnék felelni nekik hogy bebizonyítsam az igazamat.
Hogyan szabadulhatnék meg ettől és a gondolatuktól?
Segítsetek kérlek!

Kata

Csalódottságot mosollyal ...

Tegnap háromszor is pofára estem, nem szó szerint. 3 számomra fontos emberben csalódtam akiket végleg el kell felejtenem. Ami számomra hihetetlen az az, hogy egyáltalán nem voltam szomorú és most sem vagyok az! Na jó, kb 1 percig zaklatott voltam és dobogott a szívem, de utána mosolyogtam egyet és kész :)) Tovább »

Gyűlölet a szívemben

Úgy érzem erős gyűlölet van a szívemben. Annyian bántottak és gúnyt űztek belőlem hogy már nem tudom hogyan viselkedjek.
Gyűlölök mindenkit aki miatt szenvedtem akár egy percet is és kívánom hogy egyszer ők is ugyanígy szenvedjenek miattam ... Tovább »

Ne fuss senki után ...

Ma szembesülnöm kellett azzal, hogy ne fussak senki után. Mindig is tudtam hogy nem szabad, de olyan jó álmodozni róla hogy együtt vagyunk és mennyire szeretjük egymást. Fáj látnom a sok fiatal 14 éveseket, hogy már komoly kapcsolatuk van, csókolóznak az utcán ... olyan hülyének érzem magam ilyenkor. Nem vagyok öreg, csupán 19 éves. Tovább »

Címkék: