Az indigókról, más szemmel

Minden energia. Lassan ebbe a kijelentésbe ütközünk nap mint nap, mindenhol. De vajon akik annyit mondogatják, belegondolnak-e, mit is jelent ez?
Nem egyebet, mint azt, hogy MINDEN ENERGIA.
Az összes érzés is energia.
És az energiának van egy olyan tulajdonsága, hogy nem vész el, sőt, behatás nélkül, csak úgy önmagától, mégcsak át sem alakul. Át kell alakítani – vagy megbékélni vele.

Minden érzés energia – minden elnyomott érzés elnyomott energia.
Az elnyomott energia olyan, mint gátak közé kényszerített folyó. Egy ideig elvan, de ha jön az áradás, áttöri a gátat, és szabad utat tör magának. Nincs ez másként az érzésekkel sem.

Vajon hányan értették meg a „Mi a csudát tudunk a világról” című film egyik legfontosabb üzenetét? Jelesül azt, hogy az érzéseket fizikai testünkben belső elválasztású mirigyek váladékai gerjesztik. Ezek biológiai, kémiai vegyületek, csakúgy, mint bármely gyógyszer, vagy a kábítószer. Épp ugyanúgy függővé is válhatunk tőlük, de mondandóm szemszögéből ez most másodlagos. Vajon hányan gondoltak bele, hogy ezek a vegyületek elárasztják egész testünket, minden sejtünket. Igen, a szaporító sejtek sem maradhatnak tőlük függetlenek, azokba is jut egy-egy nagy adag.

Az apák szaporító sejtjei alig néhány napig tartózkodnak a szervezetben, ennyi idő alatt érik őket különféle behatások. Igen ám, de mi a helyzet az anyákkal? Az anyai szaporító sejtek nem csupán születéstől fogva tartózkodnak az anya testében. Már a nagymama méhében, a magzati korban is jelen vannak, tehát őket a nagymama érzéseit gerjesztő kémiai vegyületek hatása is befolyásolja, nem is beszélve ugyebár az anyáról, egész életében, a gyermek születéséig.

Ám az anyák érzelmi élete az utód születése után sem másodlagos. Talán sokan nem tudják, amit pedig mára minden tisztességes kineziológus, elme-, és lélekgyógyász meggyőződéssel állít, mégpedig azt, hogy nagyjából a gyermek tíz éves koráig anya és gyermek szinte egyek érzelmileg. A gyermek lelki konfliktusai valójában az anya lelki konfliktusai, a gyermek viselkedését az anya tudatalattija irányítja. Okosabb kineziológus hat év alatti gyermeket nem is kezel, csak az édesanyát, noha – látszólag - a gyerekkel vannak gondok.

Nos, e kis bevezető után gondoljuk végig!
Az anyák tudatalattija mivel lehet telis-tele?
Mi alkotja a kitörni készülő folyó vizét?
A vallás – ami újra és újra vitát szít -, mire tanította az emberiséget hosszú-hosszú évszázadok óta? Az asszony hallgasson, tűrjön. Az asszony csendes, engedékeny, engedelmes…satöbbi, satöbbi. Gyakorlatilag annyi történt, hogy valahol valami okos tojás kinyilvánította, milyennek kell lennie a NŐ-nek, mint olyan, és attól fogva a társadalom minden nőtől megkövetelte, hogy igenis legyen olyan, s amennyiben nem, kiközösítették. Miután a társadalom évszázadokig úgy működött, hogy a nőnek lehetősége sem volt önállóan megállni a lábán, nemigen maradt az asszonyoknak választásuk – ha egy nő önmaga akart lenni, fittyet hányva a társadalmi elvárásoknak, saját és gyermekei életét kockáztatta.

Vagyis tűrtek. Van erre jobb magyar szó is; NYELTEK.
Szó szerint lenyelték ellenérzéseiket, haragjukat, mely az idők során gyűlöletté erősödött. EZ az elnyomott energia halmozódik, csak halmozódik a nőkben immár felfoghatatlanul hosszú idő óta. Képzeljük el, hogy valaki kijelenti, milyennek kell lennie a tojásnak, mint olyan. Minden tojás, ami öt centi magas, alul négy centi, felül két centi széles, vagyis ami nem ilyen, azt nem fogadjuk el, az nem tojás. Attól fogva az összes tojást beerőltetik egy sablonba – némelyik szerencsésebb beleillik, sértetlenül mehet tovább, ám a legtöbb az istennek sem akar beleférni a sablonba, s ha erőltetik, eltörik, sárgája, fehérje kiloccsan.

Nos, minden nő egy-egy tojás. Legtöbbjük összetört, mire a sablonba erőltették, csak ez náluk nem annyira nyilvánvaló, mint a tojások esetében. Ami kilöttyen, s generációról generációra egyre csak halmozódik és halmozódik, azok az elnyomott érzelmek. Mind az utolsó szálig ott vannak a sarjak tudattalanjában, átkerültek oda a különféle mirigyváladékokban tocsogó szaporító sejtekkel együtt, hisz minden érzelem energia, és energia nem vész el – de behatás nélkül át sem alakul.

A gyermek, tíz éves koráig mintegy szelepként működik – és ez az anyák, meg a társadalom nagy szerencséje. A gyermekek levezetik az anya tudattalanjában felgyülemlett feszültség egy részét.

Indigó gyerek sosem születik energikus, erős természetű anyától.
Miért???
Egyszerűen azért, mert az öntudatos nő levezeti a maga kis feszültségeit, nem szégyelli kimutatni a haragját, a gyűlöletét, ha kell, és nem kenyere a képmutatás, mint sok más asszonynak, akik kifelé tündérinek mutatják magukat, hisz a társadalom ezt várja a mai napig egy nőtől, ám belül csordultig vannak haraggal, gyűlölettel, és temérdek, negatív érzelemmel.

Indigó gyermek ott születik, ahol az anya elnyomott, világtól elrejtett érzelmeit már semmi sem tarthatja többé a tudatalattiban, azok igenis meg akarnak nyilvánulni végre, és a gyermek szabad utat jelent számukra.

Hogy ezek a gyerekek milyen tudatszinten vannak?
Nos, milyen tudatszint kell ahhoz, hogy egy intelligens, az életet szentként tisztelő, Utópiába való gyerek kordában tartsa a testében feszülő, elnyomott energiákat, melyek a szülők szaporítósejtjeiben is felhalmozódtak, vagyis jelen vannak, méghozzá sokszorosan vannak jelen őbenne is? Miféle tudatszint kell ahhoz, hogy összehangoljunk két, egymással szöges ellentétben álló világot? Az indigó gyerekek épp azért születnek indigónak, mert fizikai testükben annyi a harag, az ősöktől örökölt gyűlölet és feszültség, hogy az már tovább tarthatatlan – mivel megbékélni nem lehet vele, át kell alakítani.

EZ az indigó gyerekek dolga.
Senki sem mondta, hogy beállnak az idomított háziállatok sorába, mennek, amerre terelik őket, mosolyognak és bólogatnak, hisz épp ez az, amiből sok-sok felmenőre visszamenőleg a családjuknak elege volt. EZ AZ, ami nem mehet tovább, s az indigók dolga megváltoztatni ezt a beidegződést. Az indigók dolga felforgatni a rossz rendszert, ami oda vezetett, hogy a kollektív emberi – főleg a női – tudattalan kitörni készülő vulkánná vált hasonlatossá. Felforgatni egy rossz rendszert, amit sokan ma is védenek, annak ellenére, hogy fennállásától mostanáig egyetlen eredményt tud felmutatni – a haldokló világot. Miért remélik sokan, hogy ami a pusztulás szélére sodorta az emberiséget, majd ugyanaz fogja kihúzni is a bajból, s megmutatni a helyes utat?????

Akit bosszant, dühít az indigó gyerek, az nézzen mélyen magába – tudniillik az indigó gyereknek ez a küldetése. Ahhoz, hogy az elnyomott érzelmek átalakításra kerüljenek – azaz semlegessé váljanak, és ezáltal megszűnjön az embertelen feszültség -, felszínre kell hozni őket. Ha valamit el akarsz engedni, előbb meg kell ragadnod – különben mit engednél el???? A harag, a gyűlölet mindig abban az emberben van, aki haragszik és gyűlöl, és bár nagy divat másokat hibáztatni még ma is, még állítólag felvilágosultabb elméknek is, de a helyzet az, hogy aki bosszant, ami bosszant, annak hálával tartozunk, amiért felhívja a figyelmet a bennünk megbúvó, negatív energiákra, és lehetőséget ad azok felismerésére, és elengedésére.

Volt, aki azt írta, az ilyen gyerekek nem a Földre valók, hanem egy lakatlan bolygóra.
Miért?
Mert felhívják a figyelmet egy rossz, tarthatatlan rendszer, egy rossz, tarthatatlan társadalmi beidegződés káros hatásaira, és arra, hogy mindez nem mehet így tovább? Azért, mert számukra ugyanolyan értékes a sarki koldus, mint a miniszterelnök, és nem ismerik a tekintélyelvűség fogalmát? Azért, mert számukra minden ember egyenlő, és nem nyűgözi le őket a bankszámla, a dagadt pénztárca, a sokmilliós autó, a három diploma, a hat idegen nyelv, a Rózsa-dombi villa –, és mindezek tulajdonosa semmivel sem különb a szemükben, mint a kukában kotorászó csöves?

Vajon nem arról folyik-e folyamatosan a hablaty, hogy egyek vagyunk, ezért egyenlők? És amikor jönnek, akik ezt így is gondolják, s nem csupán elméletben, de gyakorlatban is, azokat a Földről is száműznénk? Szép!
Az indigó gyerek nem tűri az erőszakot. Nem tűri, hogy előírják, mit tehet, mikor és hogyan. Egyetlen eszközzel lehet őt befolyásolni – szeretettel. Őszinte, szívből jövő szeretettel, jóindulattal, megértéssel. És aki nem látja, hogy a világ az erőszak, az elnyomottság miatt haldoklik, valamint a megértés, elfogadás és szeretet hiányától haldoklik, s aki nem látja, hogy ha továbbra is képmutatók vagyunk, mosolygunk és bólogatunk kifelé, belül pedig emésztjük magunkat, akkor tovább menetelünk a szakadék felé – nos, az semmit sem lát.

S hogy néha agresszív az indigó ember?
Nos, évezredek során felgyülemlett harag, gyűlölet feszíti belülről, benn a teste mélyén ott kopogtat az emberiség összes, felhalmozódott mocska, és arra vár, hogy szabadon eresszék végre. Az indigók szelepként funkcionálnak egész életükben, nem csak tíz éves korukig, és nem csak édesanyjuk érzéseit hivatottak kiereszteni börtönéből. Bele tudunk gondolni egyáltalán, mennyi, és miféle érzelmet jelent ez? S bele tudunk gondolni, mennyi önuralom, önfegyelem, mennyi erő kell ezt kordában tartani? Az indigó gyerekek magas tudatszintje nem a kényszerből elvillantott mosolynak látszó vicsorokban nyilvánul meg, nem az engedelmességben, ahogyan azt még most is hiszik páran, hanem abban, hogy ezt a temérdek, hatalmas érzéshegyet kezelik, anélkül, hogy őrjöngő ámokfutókká válnának, ahogyan tenné egy kevésbé rátermett ember.

Szóval lehet őket gyűlölni, megvetni, leszólni, lenézni, haragudni rájuk, de ezek az érzések mind-mind attól valók, aki érzi őket, az indigó – vagy bármely másik ember – csak felszínre hozza őket – gyakorlatilag segít tőlük megszabadulni, annak, akinek ez a célja. Lehet persze a másik verziót is választani, amikor is ápolgatjuk a haragunkat, gyűlöletünket, növesztjük még kicsit, és közben a másik emberre fröcsögünk, amiért felbosszantott, de a haragunkkal egyedül önmagunknak ártunk. Lehet ítélkezni is mások felett, de az Élet ravasz játékos, és aki ítélkezik, azt hamarosan beleviszi ugyanabba a helyzetbe, amiért a másik embert elítélte – csak hogy az illető a saját bőrén tapasztalhassa meg mindazt, amiről már látatlanban úgyis ítéletet mondott.

Akik elnyomják a haragjukat, gyűlöletüket, azért tesznek így, mert meggyőződésük, hogy ezeket kimutatni helytelen, s önmagukat olyan embernek ismerik, aki nem tesz helytelen dolgokat. (Magyarul képmutatók) Valahol valaki ezt tanította nekik, ők pedig igyekeznek megfelelni az elvárásoknak, hogy szeressék, megbecsüljék őket. Igen ám, csakhogy amit magunkban utálunk, azt utáljuk másokban is, vagyis aki megveti, megszólja az engedetlen, bosszantóan viselkedő gyereket, és mérgelődik rajta, az aligha nem színültig van elnyomott érzelmekkel – s előbb vagy utóbb egy indigó gyerekkel ajándékozza meg az Élet. Szó szerint „ajándékozza”, mert ez az Élet által ismert egyetlen, jól bevált lehetőség, amikor is az illető megszabadulhat a negatív érzelmeitől.

És még egy érdekesség az indigókról:
Sokuk pillanatok alatt ráhangolódik más emberek tudattalanjára – épp ezen képességük teszi alkalmassá őket az ott felgyülemlett energiák levezetésére. Főleg kisgyermek korban érdekes ez, amikor még a gyerek nem is próbálja kontrollálni önmagát, kiereszt minden érzelmet úgy, ahogyan az jön. Tehát ha a közelünkbe kerül egy indigó gyermek – de sokszor ehhez bármilyen gyermek elegendő, mert a gyerekek pici korban még mind hajlamosak erre -, figyeljük meg, hogyan viselkedik. Ha netán őrjöng, engedetlenkedik, hisztizik, sír, csapkod – akkor gondolkodjunk el, mert saját tudattalanunk őrjöng, hisztizik, sír, csapkod a szemünk láttára, és AZ az igazi énünk.

Hozzászólásokja és még azt sem értem....

hogy egyesek számára miért visszatetszőek az elismerő, dícsérő, "hízelgő" szavak...

Inkább ezeket kéne tolni egész nap a sok pocskondiázás helyett...

Miért baj az ha örömöt okozunk a másiknak? Ha mosolyt csalunk az arcára? Ha megerősítjük, bátorítjuk hogy jó úton jár és csak így tovább???Doreen Virtue

... már megint ugyanazzal a szomorú ténnyel találkoztam itt, hogy megy a vagdalkózás meg pocskondiázás egy olyan lényről akit nem is ismernek, fogadni mernék, hogy egyetlen könyvét sem olvasta egyik sem....

Én mellette állok (itt) és meghajlok előtte és az összes tanítása előtt....Keisla

Szegénykém, mi mindenen mentél már keresztül....maximális tiszteletem...

De leginkább azért, amiért ilyen higgadtan le tudod kezelni azokat a bizonyos hsz-kat....goöndoljatok abba a ténybe ha a gyermeked mesél dolgokról hogyan

állsz hozzá, az lenne a jó ha sehogyan hagyd a gyermekedet úgy alakítsa a dolgait ahogyan neki pont jó, (nem friderikusz shoba valók), és segíts abban hogy használja mindkét kezét hogy az agyféltekéi szinkronban legyenek, és még mennyi mindent tudnál tudatosan tenni a gyermekedért, de egyet nem tehetsz meg beleszólni abba mit és miért tesz. a többi szín mert mindegyik fontos és nem érzéstől van a szín, hisz van olyan olyan szín ahol nincsenek érzések és gondolatok sem ha ebben az állapotban vagy csak élénk színek, akkor hogy is van ez????valóság

Kedves Keisla!
Döbbenetes ez az írás ... , mintha rólam és a nagyobbik lányomról szólna (aki most 14 éves) sorról sorra.
Most még a hozzászólásokat is végig olvasom...
Köszönöm, megerősítettél!
Nikoli"A boldogság szóljon belőled

"A boldogság szóljon belőled és a béke, ne az egód fröcsögése, azt inkább ereszd ki vhol távol az emberektől és ne bánts másokat vele, amint ki engedted figyeld meg hirtelen megnyugszol majd és előfog bukanni benned a várva várt szeretet és boldogság."

Na,uccu neki világmegmentők.:)))Gaben5

Bekesseg kedves Gaben!

"...Hát nem tudom, de minden látszik a hozzászólásodból csak a béke meg a szeretet nem,..."

"Ami nincs benned, az nem hat rad!"

Pedig te indigonak meg fenykuldottnek vallod magad!

A kerdest vajon ertetted-e?

Szep, felismeresekkel teli napokat!Keisla

Bekesseg nektek!

Kedves Keisla,

mar meg is kapta toled! :)

Neked nincs szukseged az emberek elismeresere, dicseretere, Gaben-nek meg nincs szuksege masok partfogasara, tamogatasara ahhoz, hogy felvallalja onmagat.

Keisla, probald mar meg egyszer pozitivan nezni azt, amit elsore negativnak velsz.
Indigo vagy, nem?!

Szep estet!*

*Kedves Gaben!:))

"Gyere és mentsük meg a világot, hát istenkém vhol elkell kezdeni ahelyett hogy vitázunk a semmiről:)

Peace and happy!"

Oké!!!!:))Felebarátikérdés, egy valamit mondj meg nekem!

Mit nyerne Gaben azzal, ha behízelgi magát nálam??????

Nem értem, hogy ha egy vélemény nem negatív, lekicsinylő, szidalmazó, miért kell rögtön azzal a váddal illetni, hogy nyalizós, és azt sem értem, miért hallgat inkább az emberek többsége, ha nem tud lekicsinylő véleményt mondani - ha dicsérnie kéne, inkább leharapja a nyelvét -, és miért érzi mindenki, hogy a negatív véleményt viszont muszáj elmondania?

Nem értem, nem értem, nem értem...Gaben

Bekesseg kedves Gaben5!

Mondjuk, ha elhagynad a Keislarol irt behizelgos reszt az hsz-odbol, akkor egyedul is ki tudnal allni onmagadert?
Igazad van abban, hogy ha vki besegit es megerosit, konnyebb, de megis, egyedul is menne, masra valo tamaszkodas nelkul is?

Szep, felismeros napot!Tetszik,

ahogy írsz, Gaben5 :)Csak így tovább Keisla!:)

Olvasva a hozzászólásaid te valóban indigó lehetsz, a mentalitásod, a hozzállásod az élethez nemis lehet kérdés, és ez a lázadásod, mintha magamt látnám:) Persze néha én sem tudom hogy ez átok vagy áldás számomra:P
Énis ilyesféle vagyok, nekem azt mondták fényküldött, de ez most tök lényegtelen tényleg, mert ahogy nézem itt mindenki beleragadt abba hogy ilyen-olyan emberek léteznek mint indigók,fénymunkások,médiumok stb.

Igen léteznek ilyen emberek és akkor? nem tudom miért vált ez ki felháborodást egyesekből, kicsit egó szagúnak érzem ezt hogy "nehogymár ő jobb mint én, meg többet tud", ez maga a tömény ítélkezés, bár elég jól burkoltan vannak megfogalmzva a hozzászólásokban, de a lényeg akkor is az, hogy hiányzik az ítélkezés nélküli maximális elfogadás.
Keisla nem érzelmizsaroló meg semmi ilyesmi, csak intuítiv és nagyon érzékeny az emberi sorskérdésekben, ahogy az indigóknál ez lenni szokott. Nem tudom hogy ő milyen volt gyermek korában de én nagyon rossz voltam ahogy leírta, nem bírtak velem és mindig dühös voltam ahogyan itthon mesélték nekem, mindent szétszedtem és romboltam, jah de abba is hagytam miután kijödt belőlem:)

Nincs Isten, na bumm, és az baj? szerintem nem, mert isten benned van, ha feloldod az egód csak isten marad ez nem kérdés. Nem kell senkihez imádkozni, mantrákat mondogatni és tűzön járni, mivel isten nem fog másként bánni veled ezektől. Ne akarj ragaszkodni semmilyen külső istenhez mert Nincs, ezt felejtsd el, tisztítsd ki az agyad mindenféle szentiratoktól és nézz befelé! Mert minden ott van benned, nem kinnt, nem a templomban, nem az égben, nem a könyvtárosnál, a gondolataidban(egódban) meg főleg nem.

Élvezd az életet ahelyett hogy a földet szidnád, ezaz amit tehetsz a világért, ne akard megváltani mer prófétákból van már elég, elég bajt okoztak már így is nekünk.
A boldogság szóljon belőled és a béke, ne az egód fröcsögése, azt inkább ereszd ki vhol távol az emberektől és ne bánts másokat vele, amint ki engedted figyeld meg hirtelen megnyugszol majd és előfog bukanni benned a várva várt szeretet és boldogság.

Keislából az együttérzést érzem és a szeretet, azthiszem jó uton jár ő biztosan, vmit megértett és vmit megélt, és nem fröcsög az egója mint sokunknak. Ezt a sok kreatív energiát amit a vitákba ölnek egyesek, tömérdek szeretetté lehetne átalakítani, azzal már a földi paradicsomban élhetnénk:)

Tehát pofa be és szeress! és nem kell megmagyarázni hogy majd jövőhéten szeretni fogok addig még "dolgom" van, nincs jövő se múlt csak a jelen van, a szeretet Itt és Most van nem máshol, csak éld meg!
Keisla te meg úgyis tudod gondolom, hogy ami igaz és valódi az soha nem tűnik el csak megerősődik a tudatosságod által, ami hamis és nem valódi, annak természeténél fogva elkell tünnie, tehát no para csak a szívedre hallgass:)

Gyere és mentsük meg a világot, hát istenkém vhol elkell kezdeni ahelyett hogy vitázunk a semmiről:)
Peace and happy!Kazsu

Bekesseg kedves Kazsu!

Szerinted raeroszakolhatod az infot a tudast az ismeretet az emberekre?
Pl. beirsz egy linket, aki akarja elolvassa, elgondolkodik rajta, aki meg nem akarja az nem olvassa.
Nem az a feladat, hogy raeroltesd a tudasod az embertarsaidra, aztan szamonkerd, csak az, hogy tovabbadd.
Aki erti erti, aki meg nem, hat nem.
Fuleket/sziveket nem "nyithatsz meg", ez Isten hataskore.

Tovabbi szep napot!Kedves Stefan

Kedves Stefan,

koszonom oszinte gondolataidat es megnyilvanulasodat.
(Mosmar ertem, hogy miert rezegtek ennyire szinkronba te meg Enti. :))) )

Bekes, szep napokat!.

"Annak dacára, hogy én inkább buddhistának vallóm magam, több találkozásom is volt Jézussal. Nem holmi kétes médiumi tapasztalatok útján, hanem.... Inkább nem részletezem. "

Ez még a jobbik eset.

Vannak akik Jézusnak képzelik magukat. Több ilyen esettel találkozni a pszichiátrián.
De a 08. 20. Bp. Bazilika misén is ott volt Jézus. A püspök testőrei vitték el a pszichiátriára.

Szép napot :).

Elgondolkodtató, miért jelentek meg itt az Istenhívők.

Szerintem azért, mert az Élet mindenűt az egyensúlyra törekszik.

Életfelfogásom szerint, ugyanolyan égbekiáltó fanatizmus az, ha valaki teremtő Jóistennek képzeli magát, mint az Istenhit.

Az bizonyára a hívők is elismerik, hogy a gondolatok/képzelet mágikus teremtő erővel bír. De tudni kellene, hogy hol a határ.
Az emberiség mostanra addig ment el az Egytől, az Egésztől való különváltság nagyképű képzetében, hogy kipusztítja önmagát, mint egy rákos daganat.
Valószínű, hogy az emberi létforma, valamilyen szintű tudatosságot hozott, de nem vált be ez a kísérlet.
Szerintem tudomásul kellene venni, hogy az Élet a tudatosodás érdekében más létformával fog kísérletezni.

Semmi jelét nem látom, hogy az emberek feladnák az égbekiáltó beképzeltségüket, és próbálkoznának Természetes módon (Istennek tetsző) életet élni.
Az látszik, hogy a Pénzistent imádó emberi társadalom végnapjait éli. Remélem így van :)

Szép napot :)T.K.

Bekesseg nektek!

Kedves T.K.,

sokmindenben egyetertek veled, de ebben hangsulyosan nem:
"...Igen mi sajnos bűnösök vagyunk, nem azért mert az egyház ezt mondja, hanem azért mert itt vagyunk a földön. Ez bizonyítja a bűnösségünket..."

Isten egyik tulajdonsaga, hogy Igazsagos. Ez azt jelenti, hogy mindenkivel az. Ebbol az kovetkezik, hogy nem von felelossegre, nem buntet senkit, mas buneert.
A masik okom, hogy ne ertsek veled egyet, a Megbocsajtas. Miutan Adam, Eva es a Satan a Foldre lett szamuzve, buntibol, kesobb Isten kiengesztelodve fordult az emberparhoz, es Segitseggyanant Jotanacsokat kuldott, hogy az ember tudhassa, hogyan eljen itt a Foldon Istennek tetszo eletet. Ha meg mindig haragudna, nem kuldte volna azt a sok Profetat es Tanitast.
Nem oroklodik a bunosseg, mindenki csak a sajat tetteiert lesz elszamoltatva.

Minden jot!:-)

A fő gond az ilyen vitákkal, hogy nincsenek tisztázva az elvi alapok, és mindkét oldal ex-katedra kijelentései nem képeznek vitaalapot. Nincs közös megértés, amire építkezni lehetne, így felesleges a vita.

Az egyik pont ahonnan elindult a dolog, hogy leírtam a megváltás szót, ami az egyik fő ujjcumi. Ezennel kijelentem, hogy nem abban az értelemben írtam le ezt a szót, ahogy keresztény féligsembarátaink használják.

Annak dacára, hogy én inkább buddhistának vallóm magam, több találkozásom is volt Jézussal. Nem holmi kétes médiumi tapasztalatok útján, hanem.... Inkább nem részletezem. Csodálatos, szeretetteli, és biztosan állíthatom, hogy az ő itteni propagálóit is mélyen szereti, de a gyanúm, hogy a dumájukkal nagyon nem értene egyet. Sőt!
Többen idézik azt a mondást, ami valahogy így hangzik: "Sokan jönnek a nevemben, de én nem ismerem őket!" Ezt lazán persze visszadobhatjátok rám is. De az biztos: Ha az én Jézusom az igazi, nincs félni valótok, mert szeret. És nekem sem, mert engem is. Ha a tiétek, akkor nincs félnivalóm, mert nem akarom, hogy egy csepp közöm legyen hozzá.
Nietzsche szerint egyetlen valódi keresztény volt, az is meghalt a kereszten. A többi gyáva csaló, mert ahelyett, hogy önmagának a legmélyebb valóságát követné,ahogy ő, bálványt csinál belőle, és korlátot. Tőle nagyon ajánlom a Morál Genealógiáját és az Antikrisztust :-) elolvasni.
Amúgy, ha nem itt, egy ezoterikus fórumon kell keresni az igazságot (amivel egyetértek), akkor miért vagy felháborodva, hogy nem találod meg? Én sem megyek téríteni egy keresztény fórumra, Allah nevében! Nem félsz, hogy elkárhozol, hogy ilyenekkel foglalkozol? :-P

Uff én beszéltem, és abba is hagytam!Kedves András!

Köszönöm, hogy itt jártál, és külön köszönöm az értékes, érdekes információkat:)

Egyébként az jutott eszembe, hogy Te aztán tudsz teremteni! Csak rágondolsz valamire, és valóra válik anélkül, hogy tenned kéne bármit. Nem semmi!:))))Kedves Keisla!

A gondolataidat elindító cikket én is olvastam és gondolkodtam, hogy írok az ügyben. Szerencsére Te megtetted, szinte szó szerint a tapasztalataimat leírva. Évekig dolgoztam kineziológusként- a szülőkkel.
Az Ábrahám tanítások jutnak még eszembe. Ők mondják, hogy ha az elvárásokkal párnát szorítanak az ember arcába, akkor elkezd harcolni a levegőért.
Itt mindenkit formára akarnak szabni, és ez a generáció nem hagyja. Nem akar olyan lenni, mint az előző. Ezért sokszor szélsőséges és romboló, de ott a lehetősége a csodának is.
Amúgy asztrológiailag sűrű korszakot élünk. Az összes transzcendens bolygó egymás után uralmi helyzetben áll, ilyen hatezer éve nem volt és nem is lesz.
1983-1995 Skorpió Plútó (utoljára a Nagy Francia Forradalom, előtte konkvisztádorok Amerikában. Szélsőséges népség, készen a guillotine-t használni)
1995-2002(?ha jól emlékszem) Vízöntő Uránusz (ez gyakrabban van, 84 évente, pl. 1917 Nagy Októberi, pl Szentgyörgyi Albert)
2002(3)- 2010 Vízöntő Neptunusz és Halak Uránusz uralmi csere
2011-2024 Halak Neptunusz (pozitív oldal: egységélmény, misztikus megtapasztalások, negatív oldal: öncsalás, kábítószerek, vallási fanatizmus)
Szóval 1983- 2024 között hatalmas erejű emberek születnek. Az a kérdés, hogy képesek-e ezeket az erőket jól használni? A transzcendens bolygól energiái túl erősek a személyes élethez. Ha maguknak akarják használni őket, szétveti az életüket, mintha atombombával akarnának tojást feltörni. Ha az egész emberiségért használják, akkor megváltóink lesznek.