Kedves Origami!

Alcím: A MÁRTÍROKAT MEGÖLIK, UGYE?

Tegnap azt mondtam, szeretnék mondani Neked valamit. Végül úgy éreztem, nem elég ehhez egy hozzászólás, inkább naplóbejegyzést írok – és érdekel a véleményed.

Talán emlékszel, beszéltünk már arról, hogy ami a világban történik, az valójában mind a szellemi világban történik, s mivel a fizikai világ a szellemi világ leképeződése, minden, ami a szellemi világban – tehát az érzések, és gondolatok világában – megtörténik, óhatatlanul megtörténik a fizikai világban is.

Miért?

Azért, mert az emberi lét célja visszatérni az egységbe, a szeretetbe, az örömbe, ahol valamikor réges-régen az emberiség létezett. Mivel a szellemi világról elfeledkeztünk, úgymond nem vagyunk tudatosak rá, a fizikai világ siet segítségünkre, s szinte erőnek erejével láttatja meg velünk, amit nem akarunk látni, ezenképp érve el, hogy tudatossá váljunk érzéseinkre, gondolatainkra, s többé ne tudja alakítani életünket az úgynevezett tudattalan, ahogyan eddig. Ha tudatosak vagyunk az érzéseinkre, a régi, energiarendszerünkben megrekedt energiák felszabadulhatnak – ez minden vágyuk -, és átadhatják helyüket valami másnak. Ez a más nem szeretet, ahogyan itt sokan hiszik. Ez a más inkább „közöny”, béke, állandóság, örömteli harmónia, ami megengedi a másik embernek, hogy úgy érezzen, ahogyan akar, és nem érez vele, nem hagyja befolyásolni, nem hagyja lehúzni magát. Ezek a régi, beragadt energiák okoznak minden bajt, ezek fertőzik a tudattalant, s teremtik a világ eseményeit, épp azért, hogy kiszabadulhassanak végre. Minden olyan történés, amire az ember nem emlékszik, de mélyen a bensőjében kimondhatatlan érzelmi vihart okozott – valahol, valamikor. Megbúvik ott benn, s mivel a hasonló hasonlót vonz, olyan történéseket vonz be, melyek hozzá illenek, vele egy frekvencián rezegnek, és megrezgetik bennünk azt a bizonyos energiahalmazt, ám ha szerencsénk van, fel is szabadítják – a tudatosság által, azáltal, hogy kielemezzük, tudatossá válunk rá, megértjük.

A tudattalan nem más, mint elnyomott, elutasított érzések és gondolatok halmaza, melyeket valami miatt nem akartunk megélni, elfogadni, magunkénak tekinteni. Manapság divatos szlogen, hogy „ismerd meg önmagad”, meg hogy „légy önmagad”, és ezt az emberek zöme hajlamos úgy értelmezni, hogy dobd oda az együttélés és az elfogadás összes, valaha elfogadott szabályait, rúgj fel minden szabályt és korlátot magad körül, vágd a képébe mindenkinek amit épp gondolsz róla, méghozzá keményen, köntörfalazás és szépítgetés nélkül, hadd fájjon neki minél jobban, és amikor látod, hogy fáj neki, üss rajta még egyet azzal, hogy azt vágod az arcába, na ugye, te sem vagy tökéletes, mert az igazat nem bírod hallani.

De vajon tényleg az az igazság?
Az, amit a másikról a pillanat hevében gondolunk?

Vajon tényleg akkor önmaga az ember, ha megbotránkoztat mindenkit maga körül, botrányosan viselkedik, és amikor másoknak ez nem tetszik, akkor büszkén kijelenti, hogy „én merek önmagam lenni, bezzeg te nem”?

Egyik cikkemben azt írtam, „az vagy te, aki akkor is lennél, ha egyedül lennél a világban”.

Vagyis az az ember, aki élvezi, ha másokat kihoz a sodrából, megbotránkoztat és fölbosszant, az nem önmaga – az egy jól bevált viselkedésformát követ, amit valahol menet közben összeszedett.

Ismerni önmagad, és önmagad lenni – véleményem szerint – annyit tesz, hogy mindig, minden helyzetben pontosan tudod, miért reagálsz valamire úgy, ahogyan reagálsz. Lehet, hogy ösztönből reagálsz, mert annyira még nem vagy tudatos, hogy ezt elkerüld, de legalább már azzal tisztában vagy, miért épp úgy reagálsz, ahogyan. És már ez is nagy dolog.

A napokban azt mondtam, nagyon sokat kaptam Tőled, és nem tudom eléggé megköszönni.
Most is ezt mondom.
Elképesztő érzéked van ahhoz, hogy rátapints a sötét foltokra még ott is, ahol az a másik tudatosan keres. Nekem rengeteget segítettél, mert amit magamtól nem vettem észre – pedig sokat, és keményen dolgoztam ezen -, Te mindig megtaláltad, és bámulatra méltó pontossággal meg is nevezted.

Ezt köszönöm most meg Neked.
Nem tudom, tudatosan teszed, vagy ösztönből, de nagyon jól csinálod, és remélem, sosem hagysz fel vele.
Tudom, olykor volt köztünk némi súrlódás, s talán lesz is még, de mindenképp el akartam mondani, mennyire csodállak Téged ezért a képességedért. És csodállak azért is, mert nem hagyod Magad elhallgattatni, nem tör le a durvaság, nem tör le, ha mindenki csak egy kötekedő alakot lát Benned – engem sajnos az ilyesmi mindig végtelenül elszomorít, és jó időre belém fojtja a szót.

Azt hittem, az emberiségnek közös érdeke, hogy visszakerüljön oda, ahonnan indult. Azt hittem, lehet segíteni az embereknek – nem az embereken -, hogy minél nagyobb lépésekben juthassunk előre. Hisz akár tetszik, akár nem, összeköt minket, a Földön minden egyes embert valami. Nem véletlen, hogy elszomorodunk, ha a másik szomorú, dühösek leszünk, ha dühös, örülünk, ha örül. Vannak, akik erre érzékenyebbek, én talán túl érzékeny vagyok, nagyon rá tudok érezni a másik ember hangulatára, és ha ő szenved, én is szenvedek – de ki a fene akar szenvedni?

Azt mondják, ne szólj bele a másik életébe, ne osztogass tanácsokat, hagyd, hogy járja a maga útját – de ha meg így teszel, azt mondják utolsó, aljas, önző alak vagy, aki csak magával törődik. Sosem hittem volna, hogy még azt is fel lehet róni valakinek, ha örül annak, hogy örülni lát egy másik embert. Hát, most már tudom, ilyen is van.

Tegnap és ma volt időm töprengeni, és rájöttem, hogy én sem voltam önmagam, bármennyire szerettem volna sem. Méghozzá azért nem, mert annyira de annyira szerettem volna segíteni másoknak előrébb lépni, minél hamarabb, hadd jöjjön el az a szép új világ minél előbb, hisz ez a célunk, mindenki ezért van itt, még akkor is, ha tagadja – igen, egy önző dög vagyok, mert látni akartam mások örömét, és boldogságát, hogy én is örülhessek, és boldog lehessek. Elszomorít az emberek szenvedése. Elszomorít a világ mocska – egyszerűen fáj, s én nem akartam ezt a fájdalmat.

Akkor most önző célokból segítettem, amikor segítettem?
De ha nem voltam önmagam, amikor segíteni akartam, hisz „az vagy, aki akkor is lennél, ha egyedül lennél a világban”, akkor nyilván úgy vagyok önmagam, ha magamnak akarok jót. De hiszen én magamnak akartam jót, amikor másoknak jót akartam. Sziszifuszi gondolatmenet, nem?

Igen ám, csakhogy az, amikor valaki, merő jó szándéktól vezérelve, másoknak színtiszta jót akarva segíteni igyekszik, és cserébe csak durvaságot kap, mert az emberek sehogyan sem értik, hogy jót akar, hát valami ilyesmi a mártíromság. „Én mindenkinek adok, mindenkinek segítek, mindenkinek jót akarok, és cserébe sosem kapok semmit, csak rosszat.”

Valójában Jézus is mártír volt.
Mindenkinek segített, cserébe tudjuk, mit kapott.

Én azonban mindig is úgy gondoltam a Bibliára, hogy valójában a spirituális tudás kézikönyve, s ilyen szemmel néztem. Szerintem, amikor Jézus meghalt a kereszten, az csupán átvitt értelemben értendő – nem halt meg, csak spirituálisan magasabb szintre emelkedett, a régi énje halt meg – ahogyan annak idején Egyiptomban, ahol Ozirisz papjai képeztek ki beavatottakat, s azt mondták, a beavatáskor a RÉGI ÉN MEGHAL, MEGSZŰNIK LÉTEZNI, hogy helyet adjon EGY ÚJ ÉNNEK, AKI AKKOR SZÜLETIK.
Ha úgy tetszik, meghal a tanuló, és megszületik a mester.

Akkor, ha ez így van, vajon Jézus nem azt akarta-e üzenni az emberiségnek, hogy hagyjanak fel a mártíromsággal? Nem azt akarta-e üzenni, hogy a „mennybe jutni” csak akkor tudsz, ha meghal a mártír – azaz a mindenkinek segítő, jót akaró én -, és megszületik az, aki tud nevetni, örülni és békében, boldogan élni akkor is, ha körülötte szenvednek az emberek? Sőt! Nem azt akarta-e üzenni, hogy épp ez az ÚT?

Hisz minket úgy neveltek - és generációk óta ez történik -, hogy nem élhetünk csupán önmagunkért, az él igazán, aki másokért él – meg a többi hülye szöveg, programozás. Az embernek bűntudata van, ha valamit kizárólag a saját örömére tesz, vagy ha nem helyez önmaga elé másokat.

Nekem tetszik ez a gondolat, akár igaz, akár nem.
És azt hiszem, most újra visszavonulok – fél éve nem szóltam itt egy szót sem – s hagyom meghalni a másokkal törődő, másoknak jót akaró, másokkal foglalkozó énemet, és hagyom megszületni azt, aki egyedül az én kedvemért él, és egyedül az én kedvemet keresi. Mert „az vagy igazán, aki akkor is lennél, ha egyedül lennél a világban”.

De előtte még mindezt szerettem volna elmondani Neked, és megköszönni, hogy annyit segítettél. Van valami elképesztő báj abban, ahogy bele tudsz tenyerelni a probléma kellős közepébe, olyan nemes egyszerűséggel, amire nincs is szó. Talán azt hiszed, hízelegni akarok, pedig Isten lássa a lelkem, sosem hízelegtem senkinek, ahhoz túl büszke vagyok.

Hát, csak ennyit akartam mondani.
Köszönöm, hogy meghallgattál.

Hozzászólásokair jordan golden goose

air jordan
golden goose sneakers
supreme new york
yeezy shoes
yeezy boost 350
yeezy shoes
cheap jordans
lebron james shoes
golden goose sneakers
moncler jackets
supreme clothing
kyrie spongebob
yeezy boost 500
curry 7 shoes
balenciaga shoes
bape clothing
hermes birkin
steph curry shoes
100% real jordans for cheap
kobe shoes
balenciaga shoes
balenciaga
moncler
supreme
off white
curry 6
yeezy shoes
giannis shoes
jordans shoes
lebron james shoes
jordan shoes
kobe 9
kd 10
yeezy 700
yeezy boost
supreme new york
bape hoodie
jordan retro
off white clothing
supreme clothing
kyrie 4 shoes
jordan sneakers
jordan shoes
yeezy boost 350
retro jordans
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
offwhite
cheap jordans
jordan shoes
balenciaga shoes
longchamp bags
golden goose
lebron shoes
yeezy shoes
supreme hoodie
jordans
supreme
supreme hoodie
supreme clothing
balenciaga trainers
golden goose
supreme hoodie
moncler jackets
golden goose
yeezy boost 350 v2
off white jordan 1
yeezy supply
balenciaga
supreme outlet
moncler jackets
jordan 11
air jordan
nike off white
air jordans
jordan 6
kyrie 6
longchamp
kd 12
golden goose sneakers
yeezys
yeezy boost 350
kyrie 6 shoes
adidas yeezy
golden goose outlet
longchamp handbags
kyrie shoes
curry 6
lebron 16
hermes birkin
moncler
yeezy shoes
cheap jordans
kevin durant shoes
yeezy
off white hoodie
kd 11
bape hoodie
a bathing ape
yeezy shoes
off white nike
retro jordans
a bathing ape
air jordan
yeezy boost 350 v2
golden goose
kobe byrant shoes
yeezys
supreme clothing
yeezy boost 350
supreme t shirt
lebron shoes
off white nike
yeezy shoes
supreme outlet
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
golden goose
off white clothing
kobe shoes
golden gooses
yeezy boost 350
jordan 12
jordan shoes
supreme clothing
nike off white
supreme hoodie
cheap jordans
supreme
balenciaga shoes
balenciaga shoes
golden goose outlet
stone island sale
jordans
supreme new york
supreme clothing
lebron 17 shoes
kyrie 5 spongebob
hermes handbags bag
nike epic react
yeezy supply
goyard
curry 7 sour patch
supreme clothing
off white shoes
golden goose outlet
yeezy
yeezy 350 v2
yeezy boost
golden goose outlet
curry 7
supreme clothing
kyrie 6
yeezy outlet boost
kawhi leonard shoes
kyrie 5
yeezy shoes
giannis shoes
yeezy boost
nike lebron 16
kobe shoes
hermes handbags
moncler outlet
kyrie shoes
moncler coat
yeezys
moncler
jordan shoes
birkin bag
yeezy
balenciaga triple s
yeezys
balenciaga
stone island outlet
hermes
supreme clothing
michael jordan shoes
supreme
kobe 11
chrome hearts online store
longchamps
stephen curry shoes
hermes belt
lebron shoes
adidsas yeezy
birkin bag
curry 7
longchamp
russell westbrook shoes
yeezy boost 700
hermes bags
kyrie 5 shoes
yeezy
jordans
yeezy
supreme hoodie
retro jordans
golden goose
kyrie 6 shoes
jordan 13
yeezy boost 350 v2
yeezy 500
supreme clothing
balenciaga shoes
golden goose
yeezy boost 350 v2
supreme new york
supreme t shirt
yeezy boost 350
kd 12
goyard
hermes handbags
goyard
goyard handbags
yeezy
moncler jackets
goyard
curry 6
jordan retro
jordan 4
off white
yeezy 350
nike shox for men
curry shoes
kd 13
golden goose sneakers
kyrie irving shoes
supreme
kd shoes
kd shoes
curry 7 sour patch
off white shoes
goyard handbags
stephen curry shoes
balenciaga
kd13
kd 12 shoes
yeezy supply
yeezy
kyrie 6 shoes
jordan shoes
jordan shoes
supreme
stone island
longchamp handbags
giannis antetokounmpo shoes
pg 4
supreme
retro jordans
curry 7 shoes
cheap jordans
yeezy
kyrie 6
kd shoes
cheap jordans
moncler outlet
kd shoes
hermes belt
supreme clothing
adidas yeezy
yeezy
supreme clothing
kd shoes
jordan shoes
bape clothing
kyrie 4
yeezy
supreme hoodie
nike shox
jordan shoes
chrome hearts outlet
goyard handbags
yeezy boost 350 v2
yeezy< boost/strong>
yeezy boost
yeezy boost 350 v2
lebron shoes
supreme clothing
adidas yeezy
off white shoes
hermes handbags
supreme shirt
kevin durant shoes
curry 7
supreme clothing
kyrie irving shoes
off white
jordan shoes
supreme clothing
balenciaga sneakers
moncler
birkin bag
moncler
golden goose
cheap jordans
birkin bag
supreme clothing
nike x off white
golden goose outlet
longchamp
steph curry shoes
longchamp handbags
kyrie 3
kobe sneakers
jordan 1 off white
balenciaga
yeezy boost
off white hoodie
kd13
balenciaga speed
stone island
moncler sale
lebron 15 shoes
paul george shoes
hermes
nike kd 11
nike react
jordan shoes
golden goose sneakers
giannis antetokounmpo shoes
moncler outlet
curry 6 shoes
jordan shoes
moncler outlet
off white clothing
supreme
supreme
lebron james shoes
moncler jacket
hermes belts for men
calvin klein outlet
curry 6 shoes
hermes online
off white x jordan 1
kobe basketball shoes
supreme clothing
bape hoodie
kd shoes
golden goose sneakers
calvin klein underwear
steph curry shoes
lebron 15
off white jordan 1
curry 6 shoes
lebron 17
yeezy
yeezy shoes
supreme outlet
air yeezy
supreme new york
westbrook shoes

yanmaneeeyanmaneee

coach outlet
golden goose
nike air max
off white
jordan sneakers
jordan 12
michael kors factory outlet online
michael kors bags
nmd
jordans
hermes handbags
adidas nmd
michael kors uk
nike huarache
jordan shoes
nike react
longchamp handbags
golden goose sneakers
adidas tubular
lacoste outlet
coach outlet sale
christian louboutin
nike vapormax
chrome hearts online
air max 97
kevin durant shoes
michael kors outlet online
golden goose outlet
curry 4
air jordan
cheap jordans
valentino
lacoste online shop
moncler outlet
golden goose outlet
lebron 15 shoes
michael kors factory outlet
lacoste polo
yeezy boost 350
off white hoodie
moncler
yeezy 500
lebron 16
yeezy 700
balenciaga
golden goose
cheap jordans
jordans
moncler jackets
birkin bag
fitflops sale clearance
golden goose outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
adidas superstars
red bottom shoes
michael kors outlet online
timberland
supreme new york
vapormax
nike epic react
fila shoes
nike basketball shoes
balenciaga shoes
off white nike
mlb jerseys
michael kors outlet
cheap jordans
michael kors bags
yeezy shoes
jordans
canada goose jacket
nike air max 97
michael kors outlet
calvin klein outlet
supreme clothing
off white clothing
jordan shoes
off white clothing
jordan shoes
fila disruptor
bape hoodie
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
kobe 11
curry 6 shoes
converse outlet store
curry 5
jordans
kd 11
yeezys
fila shoes
adidas ultra
curry 6
off white x jordan 1
kobe shoes
adidas yeezy
golden goose sneakers
yeezy
michael kors outlet
nike sneakers for men
longchamp handbags
stephen curry shoes
nike air max
nike shoes
adidas tubular
christian louboutin outlet
yeezy boost 350 v2
michael kors outlet
lebron 10
moncler jacket
balenciaga sneakers
jordan shoes
air max 95
christian louboutin sale
balenciaga
kd shoes
moncler
supreme clothing
nike huarache
longchamp bags
hermes online
christian louboutin shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost 350
golden goose
kd 11 shoes
coach outlet
kobe sneakers
offwhite
nike air huarache
goyard handbags
jordan 6
supreme hoodie
nike shoes
golden goose
cat boots
goyard handbags
adidas gazelle
cheap nfl jerseys
michael kors
fila shoes
yeezy boost 350 v2
coach outlet online
moncler jackets
nike air max 95
yeezy boost
nike air max 97
nike air max 2019
kyrie 4
michael kors outlet online
supreme clothing
michael kors outlet
nike flyknit
fila
coach factory outlet
air max 270
vapormax
lebron 11
yeezy boost 350 v2
michael kors purses
curry 6
hogan outlet
kyrie 4 shoes
adidas yeezy boost
yeezy boost
hermes
asics shoes
supreme hoodie
yeezy boost 350 v2
louboutin outlet
air max 2018
off white
golden goose outlet
nike foamposite
nike air vapormax
polo ralph lauren
baseball jerseys
jordan 11
cheap jordans
lebron shoes
air jordan
yeezy boost 350 v2
goyard bags
yeezy boost 350 v2
yeezy boost 350
air jordans
yeezys
hermes handbags bag
michael kors handbags
curry 4
gucci belts
coach outlet
adidas yeezy
reebok shoes
michael kors
hermes belt
jordan 13
canada goose
air max 270
coach factory outlet
yeezy boost
retro jordans
air max 97
nhl jerseys
retro jordans
air max 270
louboutin shoes
air force 1
air jordan
birkin bag
chrome hearts online
hermes birkin
jordan shoes
harden shoes
off white jordan 1
air jordan
westbrook shoes
christian louboutin shoes
yeezy boost 350
chrome hearts
moncler outlet
hermes handbags
michael kors outlet online
coach handbags
red bottom heels
lebron 15
louboutin shoes
lebron shoes
longchamp handbags
nba jerseys
vapormax
hermes
nike air max 270
jordan shoes
calvin klein underwear
vapormax
christian louboutin shoes
curry 6 shoes
nike jordans
kobe basketball shoes
nike air max 270
lacoste outlet
fila sneakers
nmd
nike air vapormax
adidas nmd
michael jordan shoes
yeezy shoes
valentino shoes
adidas tubular
adidas nmd
nike vapormax
jordan 4
ferragamo belt
coach outlet
moncler jackets
coach outlet online
balenciaga triple s
jordan shoes
kyrie 5 shoes
timberland outlet
kd 10
nike hyperdunk
jordan shoes
kobe byrant shoes
air max 90
yeezy boost 500
nike air max 270
supreme clothing
michael kors handbags outlet
air jordan
adidas tubular shadow
moncler jacket
air max 97
longchamp
kyrie 5
adidas stan smith
hermes birkin
caterpillar boots
louboutin
hermes belt
birkin bag
christian louboutin outlet
jordan shoes
nike react
jordan shoes
nike lebron 16
mbt
yeezy boost 350
nike shoes
yeezy boost
kyrie shoes
retro jordans
kyrie 3
moncler coat
nike shox for men
michael kors
golden goose
kd shoes
jordan shoes
cheap nba jerseys
adidas yeezy
nike shoes
jimmy choo shoes
balenciaga shoes
air jordan
supreme clothing
curry 5
yeezy boost 350
adidas nmd r1
bape hoodie
chrome hearts outlet
hermes belts for men
coach outlet sale
balenciaga
nike epic react
nfl jerseys
louboutin shoes
ferragamo belts
timberland boots
off white clothing
christian louboutin outlet
timberlands
air max 2019
yeezy boost 350
yeezy boost 350
ferragamo belt
ralph lauren uk
gucci belt
mbt shoes
vans outlet
yeezy boost
supreme t shirt
off white hoodie
off white shoes
jordan shoes
nike air force
curry 4
air max
golden goose outlet
louboutin shoes uk
nike shox
nike kd 11
golden goose
adidas zx flux
cheap mlb jerseys
michael kors handbags
zx flux
hermes handbags
supreme
kd shoes
fila
nike air max 2017
kyrie 5
michael kors outlet
christian louboutin shoes
kyrie irving shoes
russell westbrook shoes
red bottoms
air max 270
westbrook shoes
air yeezy
adidas ultra boost
fila shoes
yeezy boost 350
hermes belt
fila
jordan retro
jordan retro
michael kors handbags
ralph lauren uk
yeezy 500
fila
off white
kobe 9
nike air max 2018
kd 11
air max 95
adidas superstar
chrome hearts
cheap jordans
nike air max 95
Kanye West shoes
cheap jordans
supreme outlet
100% real jordans for cheap
balenciaga shoes
timberland boots
cheap jordans
christian louboutin outlet
nike air max
reebok outlet
christian louboutin
lebron james shoes
fitflop
michael kors outlet
nike air max 97
golden goose sneakers
hermes bags
nike air max
curry 4 shoes
nike air force 1
nike sneakers
asics running shoes
nike air max 95
converse outlet
nike air max 90
yeezy
nfl store
russell westbrook shoes
nike air max 270
michael kors handbags
yeezy boost
christian louboutin shoes
nike air max 97
paul george shoes
nike sneakers for women
jordan shoes
curry shoes
kyrie 5 shoes
kobe shoes
yeezy boost 700
yeezy shoes
kate spade handbags
yeezy shoes
nike max
nmd
ferragamo belts
chrome hearts
nike vapormax
birkin bag
michael kors outlet
moncler
curry 5 shoes
nike shoes
air max 97
yeezy boost
christian louboutin shoes
yeezy shoes
ultra boost
goyard
longchamp
louboutin shoes
golden goose sneakers
nike cortez men
hogan outlet online
jordan shoes
nike cortez
yeezy shoes
yeezy
off white shoes
yeezy shoes
christian louboutin
louboutin shoes
huaraches
michael kors handbags
nike vapormax
vans shoes
kobe shoes
michael kors handbags
james harden shoes
air max 95
supreme hoodie
curry 6
curry 6 shoes
goyard bags
yanmaneeehxy

HXY4.27
pandora outlet
cheap nike shoes
cheap football shirts
polo ralph lauren
ecco outlet
christian louboutin shoes
instyler ionic styler
fred perry polo shirts
true religion jeans
longchamp
longchamp outlet
links of london
cartier watches for sale
michael kors outlet
cheap ray bans
cheap ray bans
michael kors handbags clearance
ecco shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
nike free 5
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
nike outlet
gucci borse
ralph lauren pas cher
michael kors handbags outlet
pandora charms sale clearance
nike free running
coach factory outlet
lebron james shoes
christian louboutin outlet
prada shoes
true religion jeans
kate spade
hermes outlet store
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lebron shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
ferragamo shoes
rolex watches
vans shoes
kate spade uk
oakley sunglasses
cheap jordans
christian louboutin sale
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
ferragamo shoes
burberry outlet store
coach outlet online
louis vuitton outlet
chrome hearts
los angeles lakers
cheap oakley sunglasses
montblanc pens
nike mercurial
gucci outlet online
nike shoes uk
louis vuitton borse
coach outlet
coach outlet store online
louis vuitton
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
cartier watches for sale
hermes birkin
louis vuitton
coach outlet online
michael kors outlet
coach factory outlet
coach outlet clearance
oakley sunglasses
gucci outlet
nike air huarache
hermes belt
nike roshe run
hermes outlet
mulberry uk
fitflops uk
coach outlet store online
coach outlet
fred perry polo
christian louboutin uk
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
reebok shoes
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
nike trainers
nike outlet store
louis vuitton bags
fitflops
coach outlet
polo ralph lauren
nike trainers
hollister uk
chrome hearts outlet
beats by dr dre
gucci bags
christian louboutin
louis vuitton
tory burch outlet
longchamp outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans for sale
coach factory outlet
adidas uk store
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
coach outlet
rolex outlet
oakley sunglasses
lebron james shoes
tods outlet online
christian louboutin shoes
beats by dre
christian louboutin outlet
fitflops sale
ray ban wayfarer
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
longchamp handbags
coach outlet
mulberry bags
ralph lauren uk
louis vuitton outlet online
marc jacobs sale
cartier outlet
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
omega outlet
ralph lauren polo
coach outlet
swarovski jewellery
michael kors outlet
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
nike huarache
puma shoes
true religion outlet
rolex watches
louis vuitton outlet store
longchamp handbags
mbt shoes outlet
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors uk
coach outlet store online
michael kors
coach outlet store online
air max 90
louis vuitton
gucci outlet online
beats by dr dre
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton
kobe bryants shoes
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
pandora charms
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
links of london jewellery
tory burch outlet online
cheap jordans
polo shirts
iphone case uk
bottega veneta outlet
mont blanc pens
louis vuitton outlet
michael kors
asics
thomas sabo charms
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ferragamo shoes
coach outlet store online
cheap jordans
true religion jeans
michael kors outlet clearance
camisetas futbol baratas
foamposite shoes
hollister clothing
coach outlet clearance
nike trainers uk
michael kors outlet clearance
polo outlet online
fitflops shoes
hollister clothing
fitflops shoes
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
mcm backpack
louis vuitton handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton
vans outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ferragamo outlet
nike air max
ralph lauren
fitflops sale clearance
rolex orologi
oakley sunglasses wholesale
true religion uk
true religion outlet
coach outlet online
hermes bags
ralph lauren
michael kors outlet
fitflops sale clearance
louis vuitton outlet
roshe run
polo outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors handbags
salomon outlet
nike shoes
burberry canada
coach factory outlet
ray ban sunglasses
nike roshe one
swarovski crystal
borse gucci
cartier watches
coach outlet
polo ralph lauren outlet
hollister shirts
cheap soccer jerseys
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
gucci outlet
mulberry handbags
beats by dre
ed hardy tshirts
reebok outlet store
birkenstock shoes
jordan shoes
michael kors uk
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
rolex watches outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
coach outlet online coach factory outlet
nba jerseys
nike air max 2015
polo outlet
polo ralph lauren
prada outlet
pandora outlet
cheap jerseys wholesale
true religion outlet
coach outlet online
polo outlet
nike roshe run
louis vuitton handbags
tory burch outlet online
oakley sunglasses
valentino shoes
coach outlet online
coach outlet canada
ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors factory outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
coach outlet
louis vuitton outlet online
ralph lauren polo
reebok shoes
polo outlet
fitflops
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
true religion outlet uk
jordan 4
beats headphones
coach outlet store online
cheap nhl jerseys
michael kors handbags
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
ferragamo shoes sale
ray ban sunglasses
cartier outlet
fitflops sale clearance
gucci outlet online
swarovski outlet
mulberry outlet
louis vuitton handbags
adidas trainers
futbol baratas
ralph lauren outlet
tory burch outlet
coach outlet online
marc jacobs outlet
louis vuitton outlet clearance
louis vuitton outlet online
ferragamo outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
coach outlet online
true religion jeans
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
kate spade handbags
coach outlet store online
giuseppe zanotti shoes
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors uk
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
fitflops sale clearance
michael kors handbags
michael kors handbags
fitflops
coach outlet
oakley sunglasses
louis vuitton
coach outlet store
michael kors outlet
nike store
kate spade outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors canada
coach outlet clearance
mulberry handbags
ralph lauren outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
longchamp handbags
nike roshe run
ray ban sunglasses
thomas sabo
oakley sunglasses wholesale
tods outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
swarovski crystal
soccer jerseys
ferragamo shoes
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
hollister clothing
instyler
ray-ban sunglasses
tory burch outlet
prada sunglasses for women
michael kors outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
true religion jeans
nike outlet store
ralph lauren polo
swarovski jewelry
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
coach factory outlet
polo outlet
true religion outlet
coach factory outlet
michael kors canada
christian louboutin online
louis vuitton outlet
lacoste pas cher
christian louboutin outlet
air max 90
cheap nba jerseys
coach outlet online coach factory outlet
true religion canada
mulberry sale
nike outlet online
hollister clothing
cheap oakley sunglasses
kobe 9 elite
michael kors wallets for women
cartier watches
air max 90
oakley sunglasses sale
fitflops uk
cartier watches for women
basketball shoes
oakley sunglasses
hollister clothing
cleveland cavaliers jersey
coach outlet online
polo shirts
coach outlet online
beats by dre
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
kobe shoes
coach outlet store online
christian louboutin
ray ban sunglasses
soccer jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
louis vuitton
oakley sunglasses
nike trainers
cheap jordans free shipping
coach outlet online
michael kors outlet
bottega veneta outlet online
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
polo outlet stores
ralph lauren shirts
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ysl outlet online
mcm outlet
michael kors outlet clearance
nfl jerseys
cheap replica watches
ray ban sunglasses uk
true religion jeans
hermes belts
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
yeezy boost
true religion jeans
herve leger dresses
burberry outlet store
rolex watches
michael kors outlet online
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
gucci outlet
hollister shirts
los angeles lakers jerseys
nike outlet store online
oakley sunglasses
christian louboutin uk
burberry outlet sale
adidas nmd runner
cheap ray ban sunglasses
salomon shoes
adidas uk
rolex watches
yeezy boost 350
nike air huarache
mizuno running shoes
air max uk
polo outlet
omega watches
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
adidas wings
coach outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
louis vuitton online
ray ban sunglasses uk
ralph lauren
mac cosmetics sale
mac cosmetics
chrome hearts
ferragamo shoes
ralph lauren polo
michael kors outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
new balance shoes
mbt shoes
nike store uk
polo ralph lauren outlet
coach handbags
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
coach outlet store online
michael kors outlet
supra shoes sale
yeezy boost 350
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
adidas nmd runner
replica watches
hollister
true religion jeans outlet
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
michael kors handbags
coach outlet store online
coach handbags outlet
coach outlet store online
pandora jewellery
prada outlet online
mont blanc outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
ray bans
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
football shirts
cartier watches
louis vuitton outlet
pandora outlet
mulberry handbags sale
new balance outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
prada sunglasses
true religion jeans
kd shoes
kobe shoes
gucci outlet
gucci outlet
giuseppe zanotti outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
louis vuitton handbags
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
coach outlet
coach outlet clearance
air force 1 shoes
swarovski crystal
mulberry bags
oakley sunglasses wholesale
polo outlet
louis vuitton uk
cazal sunglasses
chrome hearts outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet clearance
polo outlet store
nike uk store
louis vuitton pas cher
coach outlet
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
cheap oakley sunglasses
pandora jewelry
jordan shoes
cheap ray bans
mulberry outlet
ralph lauren uk
louis vuitton outlet
true religion outlet
longchamp outlet
air jordan 4
ed hardy clothing
cartier watches
adidas outlet store
snapbacks wholesale
juicy couture tracksuit
ralph lauren outlet
adidas shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max 90
cheap ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
coach factory outlet
nike foamposite
ralph lauren outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
air max 2015
mont blanc pens
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
yeezy boost
ralph lauren polo
coach factory outlet online
louis vuitton outlet online
ray ban sunglasses
swarovski crystal
michael kors
rolex watches
converse shoes
louis vuitton handbags
air max uk
coach outlet store online
michael kors outlet online
kevin durant shoes
gucci outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
gucci handbags
rolex watches for sale
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
juicy couture outlet
swarovski outlet
louis vuitton
longchamp
reebok trainers
longchamp handbags
mulberry handbags sale
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
kate spade handbags
coach outlet
rolex uk
nba jerseys
michael kors outlet store
nike shoes
ray ban sunglasses
tory burch outlet online
ralph lauren outlet
valentino outlet
nike shoes
rolex watches
true religion jeans
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet stores
nike air force 1
coach outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses wholesale
christian louboutin
prada handbags
beats headphones
louis vuitton
coach outlet online
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
mizuno shoes
true religion outlet
ralph lauren uk
louis vuitton
longchamp handbags
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
cazal outlet
replica watches
tory burch shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
louis vuitton
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
cheap nba jerseys
jordan shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
iphone case
nike trainers
dior sunglasses
michael kors uk
swarovski uk
kobe bryant shoes
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
ferragamo outlet
michael kors bags
michael kors handbags
coach factory outlet
coach outlet store online
polo outlet stores
cleveland cavaliers jerseys
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
air max 90
polo outlet
mulberry bags
cheap mlb jerseys
oakley sunglasses
cartier watches
coach outlet
nike air max
michael kors outlet online
coach outlet online
louis vuitton
puma outlet
sac louis vuitton pas cher
michael kors handbags
nike store uk
mulberry handbags
fitflops
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
cheap nfl jersey
longchamp
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
rolex watches
tory burch outlet online store
nike blazer pas cher
rolex outlet
hermes birkin bag
herve leger outlet
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet online
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
converse shoes sale
cheap jordans
cheap ray bans
michael kors outlet stores
ralph lauren outlet
gucci site ufficiale
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
ysl outlet
ray ban sunglasses
pandora outlet
nike shoes for women
fitflops outlet
coach outlet
cheap jordans
michael kors handbags sale
michael kors
longchamp handbags
michael kors handbags
supra shoes
michael kors outlet online
true religion sale
louis vuitton outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
borse louis vuitton
coach outlet online
louis vuitton outlet
birkenstock sandals
hollister clothing store
michael kors outlet
michael kors handbags
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
cheap jordan shoes
polo ralph lauren
lacoste polo shirts
coach outlet
burberry outlet
michael kors wallets
true religion jeans
hollister clothing
true religion outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet stores
nike roshe
nike soccer shoes
louis vuitton
polo ralph lauren
longchamp outlet
rolex watches
beats headphones
coach outlet online coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
prada outlet
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
coach outlet online
coach outlet
burberry outlet
jerseys wholesale
ferragamo shoes
adidas nmd
polo ralph lauren
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
polo ralph lauren
ray-ban sunglasses
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
polo pas cher
tory burch outlet online
coach outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
true religion jeans
coach outlet online
coach outlet online
louis vuitton uk
oakley sunglasses
air max 90
burberry outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
swarovski jewelry
coach outlet clearance
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops
coach outlet store online
polo ralph lauren
coach factory outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray bans
ferragamo shoes
kobe 9
swarovski crystal
ralph lauren
air max 90
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
michael kors handbags
gucci outlet store
true religion jeans sale
air max 90
true religion uk
ralph lauren uk
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade uk
hollister sale
polo outlet
hermes outlet
lacoste shirts
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
mulberry handbags
swarovski jewelry
louis vuitton outlet
cheap snapbacks
louis vuitton
nike huarache
christian louboutin
soccer jerseys wholesale
coach outlet
nike outlet store
coach outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tory burch outlet
oakley sunglasses sale
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
rolex watches for sale
prada sneakersmichael kors factory outlet

yeezy boost 350
michael kors outlet store
michael kors outlet online
chrome hearts online
adidas tubular
louboutin shoes
kyrie shoes
reebok shoes
lacoste outlet
adidas nmd
michael kors outlet store
longchamp sale
michael kors outlet online
adidas nmd
lacoste polo shirts
nike roshe run
nike air max thea
jordan shoes
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
longchamp
michael kors outlet
michael jordan shoes
roshe run
air jordan shoes
nike roshe uk
longchamp
nike air max
retro jordans
adidas superstar shoes
michael kors factory outlet
air force 1
nike roshe run
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
nike air huarache
michael kors outlet
nike polo shirts
lebron 14
michael kors outlet online
nike zoom running shoe
michael kors outlet
yeezys
huarache shoes
air jordans
yeezy boost 350
kobe 9
yeezy shoes
michael kors handbags
yeezy boost
roshe shoes
michael kors outlet online
yeezy shoes
salomon
huaraches shoes
adidas stan smith sneakers
cheap jordans
timberland boots
links of london sale
adidas tubular sale
kobe shoes
air jordan
michael kors uk
kobe shoes
timberland boots
retro jordans
nike huarache
yeezy boost 350 v2
lebron shoes
nike huarache
lacoste outlet
jordan shoes
fitflops
reebok outlet
adidas tubular runner
hermes belt
patriots jersey
cheap jordans
air max
adidas nmd
nike air max 2017
nike air force
authentic jordans
jordans for cheap
yeezy boost
air max 2017
chrome hearts online
true religion
adidas neo
kyrie irving shoes
yeezy boost
kobe 11
yeezy boost 350
nike zoom
cheap jordans
true religion outlet
longchamps
fitflops clearance
nike huarache
nike huarache
polo lacoste
fitflops
adidas stan smith shoes
kobe 11
yeezy boost 350
longchamp outlet
nike huarache
adidas stan smith
http://www.jordanretro.uk
cheap basketball shoes
adidas ultra boost uncaged
true religion outlet
links of london
air force 1
timberland outlet
af1
kyrie 3 shoes
michael kors outlet
yeezy sneakers
lebron 13 shoes
nike dunks shoes
michael kors handbags
yeezy boost
hogan outlet online
nike air force 1
michael kors outlet
kobe bryant shoes
nike air huarache
yeezy shoes
hermes belts for men
nike air force
jordan shoes
longchamp outlet
lebron james shoes
links of london
michael kors outlet online
basketball shoes
nike air max
adidas nmd runner
michael kors outlet online
michael kors outlet
true religion jeans
adidas nmd
yeezy boost 350
longchamp handbags
adidas ultra boost
longchamp
adidas superstar
adidas stan smith
michael kors outlet
james harden shoes
michael kors handbags outlet
air max thea
michael kors handbags
lebron 13
air jordan shoes
new england patriots jersey
adidas ultra
louboutin shoes uk
nike air force 1
kobe sneakers
longchamp le pliage
yeezy boost 350
huarache shoes
timberland shoes
michael kors
michael kors outlet
adidas nmd uk
michael kors outlet
true religion jeans
adidas ultra boost
adidas online shop
nike roshe one
harden shoes
cheap jordans
kobe basketball shoes
michael kors handbags
nike air zoom
michael kors handbags
http://www.kobebasketballshoes.us.com
longchamp bags
links of london outlet store
michael kors factory outlet
hogan outlet
atlanta falcons jersey
Kanye West shoes
kobe 9
air jordan
nike air huarache
hermes belt
authentic jordans
falcons jersey
cheap jordans
air yeezy
michael kors factory outlet
michael kors purses
adidas superstar shoes
http://www.kobeshoes.uk
lacoste outlet
adidas ultra boost
brady jersey
adidas superstar
nike huarache
adidas yeezy boost
adidas neo
adidas nmd online
longchamp bags
michael kors outlet
chrome hearts online
longchamp handbags
nike air zoom
jordan retro
kobe basketball shoes
yeezy boost
salomon speedcross
chrome hearts
クロムハーツ
nike polo
yeezy boost
air max 2016
lebron 14 shoes
michael jordan shoes
michael kors
kyrie 3
lacoste online shop
kobe shoes
chrome hearts online store
adidas tubular
nike huaraches
nike dunks
michael kors factory outlet
michael kors outlet
nike zoom
longchamp bags
jordan shoes
fitflops sale clearance
cheap jordans
michael kors
chrome hearts
longchamp bags
michael kors outlet store
hermes belts
ultra boost
325Nagyon szépen köszönöm Nektek...

...a válaszokat, jó kívánságokat, mindent:) Aranyosak vagytok.

Origami, ezek nagyon bölcs gondolatok, megfontolandók:)) Az utóbbi két napban elég sok mindent megértettem, bár azt, hogy mi is pontosan az én ÉLETEM, még mindig nem tudom:) De majd jön magától:)

Gyönyörű napot Nektek:)Kedves Keisla! Ne haragudj, csak most találtam ide...

a cikkedhez, pedig előbb válaszoltam volna, ha olvasom, de úgy tűnik, csak most kellett elolvasnom.
Tudod, nincs mit köszönnöd nekem.
Néha feljövök erre az oldalra vagy más oldalakra, néha eltűnök, ahogy a szívem diktálja.
Néha egyáltalán nem is netezek fél évig.
Néha meg igen.
Sok változás történt mostanában az életemben, és mégis maradt ugyanaz valamilyen szempontból.
Egy dolgot tanultam meg, a legfontosabbat a spirituális keresésem során.
Igaz, amit írtál, szellemi létezők vagyunk, de fizikai a világ, amit jelenleg megélünk, és ebben a fizikai világban élni a dolgunk. Ennyi. Nincs miért tudatosnak lenni. Egyszerűen csak élni fontos, és hagyni, amit az ösztöneink mondanak, akkor mindig jó helyen vagyunk jó időben, és jó az a cselekedetünk is, ami a másikat rövid távon lehet, hogy bántja, de hosszú távon előnyére válik.
Nincsen titok, csak az élet van, csak a másokkal való kapcsolat létezik, és a nagy szövevényben csak jó helyen lehetünk. :-) Nem kell semmit befolyásolni, mert minden tettünkkel változást indítunk el, és mi is változunk, nem kell semmit sem manipulálni, mantrázni, mágiázni, sőt még vonzani sem. Ha beleillik az életünkbe valami, vagy valaki, akkor az jön, ha nem illik bele, akkor nem jön. :-) Hiába vonzzuk, írjuk, égetjük, stb. Ha meg oda való, akkor minden könnyen megy. A világon mindennek megvan a maga helye. :-) Egy kis kőnek, porszemnek, történésnek, minden embernek, állatnak, betegségnek, háborúnak, konfliktusnak, gyermekszületésnek, fájdalomnak, virágillatnak, mindennek. :-)
Assisi Szent Ferenc imája a kedvencem: "Uram, te tudod, hogy nem az a fontos, hogy engem szeressenek, hanem az, hogy én szeressek. Nem az a fontos, hogy engem megértsenek, hanem az, hogy én megértsek." És ez nem azt jelenti, hogy az ember nem kaphat szeretetet, mert ha ő szeret, akkor hosszú távon őt is szeretik majd, na, rövid távon, pedig nem az a fontos, hogy...:D :D :D
Úgyhogy tényleg tök egyszerűen élek és a szívemre hallgatok.
Egyébként szerintem mindenki szívember akarna lenni, csak a nevelés és a sok belénk táplált hiedelem miatt inkább elsők akarunk lenni először, megmutatni a világnak, kik vagyunk, aztán rájövünk, hogy csak ugyanazok, mint mások. :-)
Remélhetőleg, rájövünk. :-)
Szép ÉLETET kívánok, Keisla! :-)'Utravalo'

Bekesseg nektek kedves Keisla!

Megkoszonni vmit vkinek erenyes emberre vall.
Miert nyilvanosan, mikor ez kettotok dolga?

"...Valójában Jézus is mártír volt.
Mindenkinek segített, cserébe tudjuk, mit kapott..."-irtad.
Jezus szerinted kinek akart megfelelni?

Egy jotanacs.
Nem ajanlatos tul hosszu idore visszavonulni a maganyba.

Minden jot!:)Jó!

Sok-sok örömöt neked, élvezd ki a felismeréseidet, élj!Keisla,

Ugyan nem vagyok Origami. Megérintő az írásod. És szeretném ezt a hangoskönyvet veled, és nem csak veled, megosztani.
Egyszerűen meghallgatható részekből áll.

Ajánlom.
Baráti szeretettel: Anikó