kicsike_19 blogja

Lélekvándorlás???

Amikor azt írom hogy lélekvándorlás, akkor nem az reinkarnációra gondolok, csak nem tudom hogyan fogalmazzam meg azt a különös tapasztalatomat, ami már rég óta időről időre megjelenik és a barátomnál is jelentkeztek hasonlók

Megpróbálom példákkal bemutatni érzésem, mert megfodalmazni nem tudom és utána is kerestem de nem találtam semmi használhatót Tovább »

Szabadsághiány

Amit most írni fogok, és amiben a véleményeteket tanácsotokat kérem az valamilyen szinten a vonzásról is szól, lehetséges h inkább csak emberi tapasztalat, nem annyira vonzani, hanem inkább tenni kell h ez megvalósuljon. Tovább »

Szórakozik velem az Univerzum???

szórakozik velem?Drága Teremtőtársaim!!!

Ismét hozzátok fordulok segítségért, annak reményében h segítségetekkel ismét megtalálom önmagamban a választ! Valahol úgy érzem, hogy kezdek elbizonytalanodni, hitetlenné válni azzal h a vonzás törvénye valóban működik. Valami mégis csak azt súgja hogy működik, de egy másik felem azt hogy nem. Velem van baj? valamit rosszul csinálok vagy csak türelmetlen vagyok?

Ha jót próbálok magamhoz vonzani rossz lesz, ha rossztól félek akkor meg jó következik be. Tovább »

Segítsetek!!!! Agykontroll

Sziasztok Teremtőtársaim!!!
Úgy érzem most magam, mintha ellettem volna eddig zárva a világtól vagy átaludtam volna pár évet amig a világ fejlődött. Tovább »

Címkék:

Miért történik rossz, ha nem is gondolok arra?

veszekedésSziasztok! Pár hete találtam rá erre az oldalra, és rögtön aznap meg is néztem a filmet! Nagyon szerencsés vagyok, hogy rábukkantam erre... az életem kezdett megváltozni! Rájöttem, hogy eddig is alkalmaztam a titkot, csak nem volt tudatos az egész... azt hittem, hogy velem van valami, hogyha valamit elképzelek akkor az be is teljesedik, most már tudom, hogy mi rá a magyarázat. Eleinte megrémisztett a felismerés, hogy a gondolatommal bevonzom a történéseket, mert én nagyon sokszor rosszra gondolok, de ezentúl próbálom úgy alakítani, hogy mindig csak jót gondoljak és ha egy rossz érzésem támadna, azt elhessegetem és jóra cserélem fel. De egy valami még mindig nem tiszta... Tovább »