KicsiVica blogja

Előrelépés?

Valamelyik nap újra elkezdtem nézni a filmet. Alapvetően most elvagyok, csak úgy egy unatkozós pillanatomban eszembe jutott hogy belenézek újra. Ma pedig ez az oldal jutott eszembe, már a jelszavam is elfelejtettem, de nagy nehezen beléptem és megdöbbentem, hogy 1 év 4 hónappal ezelőtt regisztráltam ide. Tovább »

Címkék:

Mikor a remény is haldoklik.

Hát eljött ez is. Szugeráltam nagyon a dolgokat, hogy exemmel újra összejöjjünk most úgy néz ki, ez sokkal több idő lesz mint ahogy terveztem. Végülis minden jól alakult, elvoltunk, barátilag. De látszott, hogy tetszem neki, tudtunk jókat beszélgetni, és igen úúúgy is együtt voltunk. Ma pedig közölte hogy megunt. Ennyire megalázva az életben nem éreztem magam. Tovább »

Címkék:

Tarot- döntés- tanácsot kérek!

Nos nem régóta kezdtem el foglalkozni a tarot-val, tudom hogy nem lehet egy az egyben rá alapozni, csak egy kis megerősítés, vagy önmegerősítés/önmegismerés amit várhatok tőle, most mégis egy kis értelmezési segítséget kérnék. A volt párommal kapcsolatos megint, ki/mi mással. :D Szóval talán ennyire még sosem voltunk távol egymástól mint most. Nem keres. Tovább »

Szerelem, szerelem...

Igen, ismét. :) Szóval a volt párom.. írtam már róla. Mindig elvesztem az önkontrollt és rá akarok telepedni, mert úgy érzem másom nincs csak ő. Ma ezt írta nekem: Tovább »

Címkék:

Mit tegyek?

Próbálok minden nap pozitívan állni a dolgokhoz, de nem értem miért nincsenek barátaim? Miért nem vagyok fontos a családomon kívül senkinek? Ez nem arról szól, hogy nem veszem észre... Exemet szeretném visszavonzani, mutatom felé, hogy fontos nekem, akkor is boldog lennék ha barátok lennénk, de normálisan. Hogy mit takar nálam a barátság fogalma? Tovább »

Haladok?

Rengeteget foglalkozok vele. Lehet néha túl sokat is. Elképzelem milyen lesz együtt, lerajzoltam hogy együtt vagyunk, esténként lefekvéskor hagyok helyet neki is az ágyban, sőt dobok felé egy jóéjtpuszit is. Néha furának és betegesnek érzem ezt, de mégis jólesik. És nem akarom elkiabálni, de úgy érzem valami elindult. Elejtett egy olyan félmondatot, hogy nem szeretné ha mással lennék. Tovább »

Címkék:

Szerelem, szerelem...

19 éves vagyok, 7 hónapja ért véget egy 2 éves kapcsolatom. Sokan most csak legyintenek, hogy na és fiatal vagyok, jön jobb is, mit foglalkozom vele. De úgy érzem nekem Ő az igazi. Voltak előtte kapcsolataim, amelyekben úgy éreztem szerelmes vagyok de amint ezt kezdtem érezni, pár nap múlva rájöttem, hogy á mégsem, ez nekem nem kell. Tovább »

Címkék:

A kezdetek

Ma néztem meg a filmet, végig a hideg rázott, néhol majdnem el is sírtam magam, és azonnal neki akartam kezdeni. Így is tettem. 19 éves vagyok, 7 hónapja ért véget egy 2 éves kapcsolatom, ami engem rettenetesen padlóra küld még a mai napig. Nincs sok önbizalmam, nehezen barátkozom így az Ő elvesztésével úgy érzem néha még most is hogy egyedül maradtam. Tovább »