Tarot- döntés- tanácsot kérek!

Nos nem régóta kezdtem el foglalkozni a tarot-val, tudom hogy nem lehet egy az egyben rá alapozni, csak egy kis megerősítés, vagy önmegerősítés/önmegismerés amit várhatok tőle, most mégis egy kis értelmezési segítséget kérnék. A volt párommal kapcsolatos megint, ki/mi mással. :D Szóval talán ennyire még sosem voltunk távol egymástól mint most. Nem keres. Sőt mondhatjuk azt is hogy megutált, mert azt hiszi elkövettem valamit ellene, közben nem, de nem bízik bennem, nem hisz nekem akármit is teszek. Gondoltam hagyom pár napig majd újra felkeresem, hiszen vannak nálam dolgai amit ha tényleg nem akar többet látni visszaadnám és hogy üljünk le egyet beszélgetni ha benne van. Erre a helyzetre raktam ki most a Döntés kirakást. A kérdésem az volt, hogy kitartsak-e mellette vagy sem, én ki szeretnék csak ahogy látom a kitartásom csak egyre messzebb sodor és egyre több fájdalmat okoz. Kiraktam már máskor is akkor egyértelműen pozitív dolog jött ki arra hogy ha kitartok. Az első lap egy kis negatívum majd a beteljesedés, ellenben ha nem tartok ki mellette jön valaki aki nagyon csúnyán át fog verni. Ezt szűrtem le akkor. A mostani helyzet a következő:

a 7. helyre kijött: Kelyhek 4es
3-1-5: Kelyhek 1, Kardok 8, és a 14es lap a Mértékletesség
4-2-6: Bolond, Érmék 6, és a 11es Az erő

Gyertyát gyújtottam, kicsit meditáltam mielőtt kiraktam, balkézzel húztam, leráztam a negatív energiákat és próbáltam teljesen koncentrálni. Majd miután kiraktam az első lépésemmel kiborítottam egy pohár vizet a padlóra és takaríthattam. Nem tudom ez jelent-e valamit de én ebben a helyzetben még ezt is jelzésértékűnek vettem és valahogy úgy próbáltam értelmezni, hogy vannak még régi sérelmek és félreértések amiket tisztázni kellene, hogy tiszta lappal tudjunk indulni. Akár egy barátság, akár egy kapcsolat felé. Csak a jelen helyzetben ő semmit nem akar tőlem. Sőt inkább azt hogy maradjak tőle minél távolabb, ugyanis azt hiszi fél éve feltöröm az üzeneteit és manipulálom az internetes dolgait. Kb fél éve beleolvastam az üzeneteibe.. azóta nem bízik bennem és azóta azt hiszi folyamatosan ezt csinálom, ráadásul felkértem valakit hogy ebben még segítsen is. Mondanom sem kell bánom amit akkor tettem, azóta ezekhez semmi közöm, vannak a múltban olyan dolgok is amiket egyenesen szégyellek, de pont az a lényeg hogy az már elmúlt, engem már nem érdekel, a jelenemet kéne hogy nézze és ezt nem tudom hogy érjem el...
A lényeg most hogy valaki tapasztaltabb legyen szíves leírni mit jelenthetnek ezek a lapok, nagyjából összeraktam magamban, de mivel még kezdő vagyok lehet hogy valamit nem jól értelmezek. Köszönöm!