CSUPA Csokoládé

CSOKo(k)ládétorta

Éjszaka álmomban a magas férfinak azt mondtam, hogy a zene és a csokoládé olyan, mint a jó szex. Igen, az élet legnagyobb élvezeteit képesek nyújtani halandó testünknek, halhatatlan lelkünknek és szellemünknek. Mikor reggel az ágyamban felébredtem, a mondatok ott visszhangzottak a fejemben, végigjárták ellazult testemet.

Véleményem szerint az élet értelme önmagunk megismerése. A nyitottság. A szabad áramlás megengedése. A zene, a szex és a csokoládé pedig vitathatatlanul megnyitja az elménk és múltbéli tapasztalásaink által bezárt kapukat.

Gyakran vannak hasonló álmaim. Élesen, tisztán hallom, látom, érzékelem magamat, szinte idegen nőként. Fel-le járok életem színpadán. Megérintem a díszletet, azt teszek a színészekkel, amihez kedvem szottyan. Szeretem a csokoládét. A zenét, a táncot, a ritmust és az intimitást.

Az élet művészet, s a művészet élet. Élő. Örök. Tudták ezt eleink is. S mint kincset érő titkot őrizték, áthagyományozták az lüktető tudást. Példaként említeném az indiai gyűjteményt, amely a szerelmeskedéshez 64 pozitúrát mutat be mélységeivel, magasságaival együtt.

"A Káma Szútra a III. század körül keletkezett.
Egy kétezer éves szanszkrit szövegen alapszik, amelyet Vatszjájána, az indiai tudós írt. Magát a tudást évszázadokon keresztül szájhagyomány útján adták át egymásnak a nemzedékek. A Káma Szútra a szerelmet
tökéletes művészetté emeli. Az indiai írás szerint a nemi érintkezés lényege a nő minél tökéletesebb boldogságának elérése. Aprólékos részletességgel ismerteti a szeretkezés lehetséges módozatait,
tanácsokat ad, mivel lehet a péniszt kellő méretűvé növelni, vagy éppen helyettesíteni, hiszen a legnagyobb kéj az, amikor méretben egymásnak megfelelő férfi és nő találkozik. A nemi szerv nagysága alapján
megkülönböztet 3-3 típust: a nőt őztehénhez, kancához illetve elefánthoz, míg a férfit nyúlhoz, bikához és csődörhöz hasonlítva. A nyúl-elefánt nem túl szerencsés párosítás, míg például a kanca-bika tökéletes."

Szeretek boldog lenni. Mégsem vágyódok erővel az öröm magasságaiba. Hagyom, hogy megtaláljon, s táncba hívjon a megfelelő. Szenvedély, forrás, lázongás, csendes megnyugvás, meghitt pihenés.

Music is my secret language:
http://youtu.be/mPkem0ck8nM
http://www.youtube.com/watch?v=7OB7XBdM55k

mmm *

Címkék:

Hozzászólások(*) Kedvesem ...

gyöngéden ölelj át *¤
*
http://www.youtube.com/watch?v=mMxIjG-LdmM&feature=related
*
"Véleményem szerint az élet értelme önmagunk megismerése. A nyitottság. A szabad áramlás megengedése."
*
Szeretnélek jobban megismerni *¤csokikCsoki

Kila!

http://www.youtube.com/watch?v=yLYK5QSHNgk
Csokoládé címü film? ---Láttad Kila? Láttátok?

Fantasztikus írás,nagyon tetszik:)