A delfinek mesélnek

A delfinek mesélnek

"Miért tekinthető a delfin-tudatosság szellemi fejlődésünk következő lépcsőjének? A delfinek egyfelől a szívben rejlő szakrális teret használják a kommunikáció és az érzékelés csatornájaként. Másrészt teljes agykapacitásuk működtetésével karbantartják testük idegi-elektromos hálózatát, s így a szellemi energiáknak akadálytalan áramlást biztosítanak az anyagban.

Az ősi időkben, mi emberek az érzékelésnek és a kommunikációnak a maitól egészen eltérő formáját alkalmaztuk, amely nem az elmén, hanem a szívben rejlő szakrális téren keresztül történt. Fennmaradtak a földön olyan bennszülött törzsek, akik nem veszítették el ezt az ősi képességüket. Ma is kapcsolatban vannak az ősi tudathálóval, amit „Álomidőnek” neveznek. Amikor a szívük szakrális terében léteznek, akkor rá vannak hangolódva mind az emberiség kollektív tudatára, mind az univerzális tudatra. Ugyanígy a bolygónk magasan fejlett fénylényeinek, a Delfineknek is fennmaradt e képességük. Az „Álomidőben” képesek közvetlenül kommunikálni velünk, emberekkel.

A Delfin, mint lény, azt a minőséget képviseli, ami felé mi emberek tartunk. Az emberiség földi fejlődésének a rezgésmintáit hordozzák. Nekünk is megadatott az a képesség, hogy olyanná váljunk, mint ők.

A Delfinek magasan fejlett fénylények, akik a teljes agykapacitásukat használják, egyszerre mindkét agyféltekéjüket. Testükkel és szellemükkel egyaránt rá vannak hangolva a napra, holdra, csillagokra, az Istenre/Istennőre, fajuk kollektív tudatára. Ezzel szemben az átlagember csak az egyik agyféltekéjét működteti és az agykapacitásának 5-10 százalékát használja. Az emberiség földi fejlődésének is az a végcélja, hogy olyanná váljunk, mint a Delfinek, a teljes agykapacitásunkat használjuk. Két alapvető feladatunk van, hogy ezt elérjük: fejlesszük magunkat szellemileg, és állítsuk helyre agyunk és testünk idegi-elektromos hálózatát.

Az idegi-elektromos hálózat az a kommunikációs csatorna, amelyen keresztül a szellemünk meg tud szólalni és teremteni képes a fizikai világban. A magasabb szellemi énünk energetikai áramlása az elektromos áramhoz hasonló, ezt nevezik KA energiának (KA=szellem). A testünk áramvezető képességén múlik, hogy a KA energia teljesen és szabadon tud-e áramolni a testünkben. Erre az akadálytalan áramlásra az idegrendszerünknek és a vázizomzatunknak van a legnagyobb szüksége."

Szerző: Lőcsei Fanni
Forrás:

Címkék: