ÉLNI

"Az élet szép és bármit is juttat neked a sors, ne felejts el élni! Élni az egyik legritkább dolog a világon, mert az emberek többsége csak létezik."

A legszebb az életben az, hogy a minősége egyedül rajtunk áll. Bár könnyű az örömeinket, felhőtlen pillanatainkat egyedül magunknak tulajdonítani, a fájdalmainkat, nehézségeinket pedig kifelé hárítani, mégis ideje belátnunk, hogy mi vagyunk felelősek azért, hogy mit miként élünk meg.

Egy azonban fontos, bármi történjen, tudnunk kell, hogy cselekedeteinkkel valami mellett állunk, valami létrejöttét támogatjuk, valami kifejlődésének válunk részeseivé. Ezért nem mindegy, hogy tudatosan hozzuk-e meg döntéseinket, vagy sem.

Ne higgyük azt, hogy a Világ nem formálható. A változáshoz nem szükségesek radikális lépések. Gondolj bele, ha egyként, nap, nap után olyat teszel, ami jó, az átlagosan számítva 365*80 darab jó cselekedet életed során. S ha minden ember így tesz, az sok-sok milliárd.

"Fél valaki a változástól? Pedig létrejöhet-e valami változás nélkül, van-e a közös természet számára valami, ami kedvesebb és megszokottabb nála? Tudsz-e fürdeni, ha a tüzelőfa el nem változik, tudsz-e táplálkozni, ha az ételek el nem változnak, általában történhetik-e valami hasznos változás nélkül? Nem látod-e, hogy a magad elváltozása hasonló dolog, és ugyancsak szükségszerű velejárója a közös természet rendjének?"

Merj változni! Merj változtatni! Merj a változásban magad maradni!

MERJ: él-ni

Címkék:

HozzászólásokTobuyuk nd matinee organized as in the

Tobuyuk nd matinee organized as in the previous year.New the musicians of Groovin' hard in the Church of Peace Altona have found their home and since then un,Tobuyuk,der the leadership of "Capt'n" Hans Christoph Hartmann navigate through the jazz world seas. The band swings in the best tradition as in the case of Count Basie and Duke Ellington – according to,Air Jordan 1 retro high, the motto: "It don't mean a thing if it ain't got that swing…" Sometimes, the music is also under the sun in Latin America with animating Latin beats like "Mas Que Nada" or "Children of Sanchez,air jordan 6 retro,.Fish Head horns-norderstedtThe most comprehensive swing and Latin repertoire, the fish head horns to BARGTEHEIDNagyon szép festmény itt a

Nagyon szép festmény itt a secret.hu-n!

Te festetted Kila? Abban reménykedek, hogy jó festők vannak itt a secret.hu-n. Én is festő vagyok. Majd lehet saját képet is töltök fel. Néhányszor láttam már olyan címlap képet itt a secreten ami jó festményre emlékeztetett és azt gondolom, hogy fel kéne lángolnia egy olyan secret.hu időszaknak ahol festők úgy festenek ahogy végre kell. Ha itt a secreten van festő akkor azt kérem tőlük hogy töltsenek fel nagyon gyakran jó festményeket és azt kérem hogy dicsekedjenek velük mert látok egy erős törekvést a secretesekben a vizualitás felé ami a címlap képekben nyílvánul meg és azt gondolom hogy akkor festmények is jöhetnek címlapra. Nagyon jó képválasztást mindenkinek!

Namaste!(*)

nem szeretnék változtatni *¤ )
Szeretlek Kedvesem *¤
Bármit írsz, készítesz szeretem *(*)

Nem akarok változtatni ~ mindig Veled akarok ÉLNI ~ kedvesen *¤Kedves Kila:)

Csodálatos írás:)
Elvarázsoltál megint.
És a képek is nagyon jók,pont ide illőek,tetszenek!
Tetszik az írásod!