Kapcsolat-tippek

Kapcsolat-tippek

"1. Minőségi idő
A napi 8 órás munka, a háztartás és a gyerekek körüli teendők mellett esténként kimerülve zuhanunk az ágyba, majd másnap kezdődik előlröl a mókuskerék. A sok elfoglaltság, a nagy rohanás és az állandó stressz mellett szinte nem is jut idő egymásra. Pedig egy párkapcsolatban nagyon fontos elegendő időt szánni egymásra, különben hamar kialudhat a tűz.

Éppen ezért ne hagyd, hogy te is beleess ebbe a csapdába! Jelöljetek ki minden héten egy estét vagy délutánt, amit csakis kettesben töltötök! Ilyenkor a gyerekeket bízzátok a nagyszülőkre, kapcsoljátok ki a telefonotokat és csakis egymásra koncentráljatok. Menjetek moziba, étterembe, sétálni vagy egyszerűen maradjatok otthon és beszélgessetek egy nagyot! Meglátod, ezzel a kis rituáléval megóvhatod kapcsolatodat az ellaposodástól.

2. Próbáljatok ki új dolgokat!
Az egyik legkönnyebb módja egy kapcsolat felfrissítésének, ha közösen próbáltok ki új dolgokat. Ezzel nemcsak az adrenalinszinteteket növelitek, hanem új izgalmakat is becsempésztek a rutinos hétköznapokba.

Iratkozzatok be együtt nyelvtanfolyamra, járjatok el futni vagy vacsorázzatok abban az indiai étteremben, amit már olyan régen kinéztetek magatoknak! Az új élmények segítenek az unalom elűzésében. Nem mellesleg pedig akár még egy új, közös hobbit is találhattok a kalandozások során.

3. A hálószobában is újítsatok!
Sok, évek óta együtt élő párral megtörténik, hogy a kezdeti izgalmas, kísérletezős fázis után kialakulnak a jól bevált szexuális szokásaik, amiken később nem változtatnak semmit. Igen, remek dolog, ha passzolnak a vágyaink és jól megértjük egymást az ágyban, ám ez még nem jelenti azt, hogy nem ütheti fel a fejét a rutin.

Ha mindig ugyanabban a pózban, ugyanazon a helyen szeretkeztek, egy idő után nagyon unalmassá válhat. Bátran újítsatok ezen a téren is! Jöhetnek a szerepjátékok, a szexuális segédeszközök, a szexi fehérneműk, az új pózok és helyszínek. Például legközelebb a jól megszokott és bejáratott franciágy helyett lendüljetek akcióba a konyhaasztalon vagy az előszobában.

4. Ne feledkezz meg a nőisségedről!
Természetes dolog, hogy régóta tartó kapcsolatban nem várjuk el egymástól, hogy mindig kifogástalan öltözékben, beállított hajjal, teljes sminkben, illatfelhőbe burkolva mutatkozzunk egymás előtt. Ám ne ess abba a hibába sem, hogy folyton kinyúlt pólóban, kócos hajjal várod haza a párodat.

Akármennyire is nagy a szerelem, egy idő után vágylohasztó, ha elfelejtesz nőnek lenni mellette. Emlékszel, hogy a kapcsolatotok elején még órákat készülődtél egy-egy randi előtt, hogy minél szebb és kívánatosabb színben tündökölj a párod előtt? Erről most se feledkezz meg és időnként add meg a lehetőséget számára, hogy teljes női pompádban láthasson.

5. Randizzatok!
Ugye milyen régen is volt már, amikor utoljára randiztatok? Elevenítsétek fel ezt a szép szokást, mert ezzel is sokat tehettek a kapcsolat elszürkülése ellen! Akár a hajdani kedvenc randihelyeiteket is felkereshetitek, ahol nosztalgiázhattok a régi szép időkön.

Biztosan felelevenítődik pár kedves emlék, ami megmosolyogtat benneteket és így máris felpezsdíthetitek és szorosabbá fűzhetitek a kapcsolatotokat. De ha még több izgalmat szeretnétek csempészni ezekbe az alkalmakba, eljátszhatjátok, hogy most találkoztok először és éppen ismerkedtek egymással. Garantáltan adrenalinfokozó szituáció.

6. Fontos az intimitás!
Sajnos a legtöbb kapcsolatban törvényszerűen bekövetkezik, hogy egy idő után a szeretkezésen kívül elmaradnak az apró érintések és csókok. Pedig ezek nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy ne aludjon ki a tűz. A gyakori testi kontaktus biztosítja, hogy ne távolódj el menthetetlenül a párodtól.

Tehát figyelj arra, hogy reggelente, munkába menet ne mindig egy gyors puszival köszönjetek el egymástól, hanem egy érzéki, szenvedélyes csókkal. Séta közben fogjátok egymás kezét, az esti tévézéskor bújjatok össze vagy egyszerűen csak öleljétek át egymást és élvezzétek egymás közelségét. "

Új kapcsolat indításakor is hasznos tippek. :)

Forrás: www.bien.hu

Címkék:

HozzászólásokKié lesz a harmadik keksz?

Kié lesz a harmadik keksz?Kedves Boszimanó!

Semmi már....Köszi azért:)
SZép napot neked!Kedves People!

??? mi a gond ?S.O.S

S.O.S