Kapcsolatok

Kapcsolódunk egymáshoz. Láthatatlan kötelék fűz össze bennünket. Nem tudjuk mi a teremtett szálak miértje, célja. Létezik, létező. Ez bizonyos.

Sokszor szeretnénk az okokat megérteni, a kérdéseket megválaszolni. Az, hogy erre képesek vagyunk talmi illúzió, önámítás, pillanatnyi megnyugvás. Önmagunkból önmagunkba térünk vissza minden expedíció során. Kapcsolatainkat nem érdemes bekategorizálni, megmagyarázni.

Nem hiszek abban, hogy tudhatjuk kivel, miért, mennyi időre vagyunk összefűzve. Azzal, hogy megpróbálunk válaszokat találni, falak közé szorítjuk magunkat, létünket. Prognosztizáljuk, hogy minek, hogyan kell történnie. Tudat alatt tudatunkat programozzuk. Azaz a már meglévő mintáink szerint múltunk darabkáit újrateremtjük az újonnan kapott szereplőkkel.

Azt mondom, hogy a legtanácsosabb tisztán élni, mint a frissen hullott hó. Tudattalanul, előzetes elképzelések, feltételezések nélkül. Hagyni, hogy legyen, minek lennie ildomos. Az élet magától van. Minden változik, velünk, akaratunk nélkül is.

Nem keresek. Mégis találok. Hálával gondolok napjaimra, kapcsolataimra, melyeknek fogalmam sincs mi célja.
Időtlen időkön át történünk.

"Van a találkozás... amit nem vársz. Ami váratlan... Vagyis... mégsem az... Mert vártad, csak talán nem az eszeddel, nem a tudatoddal, de legbelül érezted, hogy egy napon megtörténik. A találkozás... önmagaddal... egy másik emberben... Félelmetes és lenyűgöző ez a találkozás... Mert bár együtt élsz az érzéssel, lassan talán megszokottá válik, talán már nem is számítasz rá, talán már le is mondtál róla, mégis, megdöbbensz, amikor megpillantod önmagadat... a másikban."

Benne vagy mindenben, benne van mindenben.

"Ne önmagadat keresd... Hanem a másikat. Ne befelé nézz, hanem kifelé. Ha befelé nézel, egy helyben állsz, ha kifelé, akkor előtted az egész világ. Ne azt kérdezd, hogy ki vagy te, hanem azt nézd meg, hogy ki ő. Ne saját hibáiddal foglalkozz, hanem a másik értékeivel. Ne kapni akarj tőle, hanem adni neki. Ne önmagadat lásd, hanem a másikat. Ne te légy fontos, hanem ő. A másik. A sok energiát, a sok időt, amit önmagad keresésére pazarolsz, add neki. És hidd el, ha rá figyelsz, rá nézel, megtalálod, meglátod önmagadat is. Benne."

Ő-z

Címkék:

HozzászólásokTobuyuk �?Swing, Jazz,

Tobuyuk �?Swing, Jazz, Funk, Soul, Latin, Pop and rock - the bands have everything on it, what fun.Tobuyuk,p-caption align none">Jazz Pirin Hamburgsaxophones, trumpets, guitars, bass, drums and trumpets, clarinets to a stirring sound machine are mer,air jordan 4 pure money,ging and the audience in the small theater efficient heat.For the bargteheider pupils, the concert prelude to a successful home game. The Bigband youngster come from grades 7 to 11 and have led to the,Air jordan 11 2019, classical big band instruments also a flute and a tenor horn. Under the leadership of the famous music pedagogues Lars eyelets Brug you have a prolific repertoire of jazz, funk and soul. On your setlist includes rhythm & blues classics like "StanKedves Kila:)

Tetszik az írásod:)

Van benne egy pici rejtély,de így jó.(*)

"Minden kapcsolat egy-egy tükör, amelyben olyannak látjuk magunkat, amilyenek vagyunk.
Többségünk nem szereti azt, amilyen, ezért potítiv vagy negatív irányba próbálja alakítani azt, amit a kapcsolat tükrében érzékel.
Ha biztonságot keresünk a kapcsolatban, az a kényelem és illúzió eszközévé válik, pedig a kapcsolat nagyszerűsége éppen annak bizonytalanságában rejlik.
A kapcsolat az önkéntes megnyilatkozás és az önismeret folyamata."
/Krishnamurti/

Csodás kapcsolatot *¤☾ ☆

A találkozás... önmagaddal...
Ez az 1. kulcs, az 1. ajtóhoz.
Én ebben hiszek.

szép estét.Hmm.

Ez tényleg szép. :-)