Kötelék

"Van olyan kötelék, ami több embert, országokat, akár földrészeket fűz egybe. És van olyan, ami csak két embert. Oly sok minden lehet kötelék. Nyelv, szokás, történet, egy tárgy, egy helyszín... vagy csupán egyetlen szó. Igen, egyetlen pici szó. Egy szó, amelynek jelentését mindenki ismeri, de igazi jelentését csak két ember. Az a kettő, amelyik tudja, hogy számára mit jelent. Az ő történetükben, az ő szívükben, lelkükben mit jelent. Ez a szó számukra nem csupán egy szó. Több annál. Kötelék. Ennek a szónak a titkos, csak számukra értelmezhető jelentése köti őket össze. A benne lévő érzés."

Címkék:

HozzászólásokAir Jordan Shoes d Centers

Air Jordan Shoes d Centers" – City BargteheideDie City Bargteheide in September 2017 your interest in inclusion in the urban development program "Active Neighbo,Air Jordan Shoes,rhood Centers". In July 2018, the ministry of the Interior, rural areas and the integration of the city in view that a claim will be considered until 28.02.2019 and a corresponding application for fun,air jordan 6 retro ltr,ding can be provided. Has the City Council at its meeting on 07.12.2018 the official decision on the participation in the project summary.Benefits of StadtebauforderungDie Advantages of urban develop,Air jordan 11 retro gs,ment for the city to a financial nature. Measures that are eligible for assistance, one-third of the city, state and federal government finances. On the other hand, processes, through the participation in the preparation of the necessary concepts can*

Az az érdekes, ha például mutatok neked valamit és arra te reagálsz, akkor az nem valami. Ahhoz nekem és neked sincs közöd, csak annyira, amennyire hiszed és teszed. (szerény véleményem szerint)

Kicsiben benne van a nagy, épp úgy, ahogy a nagyban a kicsi.re

Kedves sp!

Az, hogy mi van és mi nincs, avagy mi van e kettő között annak nem vagyok a megmondója. Vagy mégis? ... sallang, a sallang, nyilván el lehet gondolkozni azon, hogy egy adott szó, kettő, vagy három mit fejezhet ki és mit nem, vagy mit inkább és mit kevésbé... Szerintem ezen tipródni felesleges.

mi az a biztosan? Van-e ilyen? Kinél és mikor?

Létezhet bármi, amit megengedsz magadnak, amit megteremtesz magadnak... és létezik is.

Ki az a valaki? Hol van az a valahol?Kedves Kila!

Kötelék.....
Van ilyen??
Valahol valakiknek biztosan....
Egyetlen szó lenne a kötelék??
Még az is lehet....
1-szó 1 érzés,2-ember........
Van ilyen,valahol biztosan....3

Három kis virágot visz a két madár, akik egymáson pihentetik szemeiket és szárnyaikat.
Egyik virág a szívben, a második a torokban, harmadik a szárnyban nyílik...

Jó éjszakát Kedves! *:)

Gyönyörűszép! Hálásan köszönöm Pipacska. :) Szeretlek. *