Tisztulás

Tisztulás

A Lélek, a Test és a Szellem tisztasága, szabadsága... számomra cél!

"Első lépés: hagyjunk fel szervezetünk további mérgezésével! Minél több szerves, élő anyagot együnk (zöldség, gyümölcs), tiszta, szűrt vizet igyunk, tartózkodjunk sokat friss levegőn (ne a plázákban), hagyjunk fel a dohányzással és szeszes ital fogyasztásával!

Másodszor: igyunk legalább napi 3 liter folyadékot (tiszta víz, zöld tea, limonádé, zöldséglevek, frissen facsart gyümölcslevek). Ne fogyasszuk a szénsavas, cukorral és tartósítószerekkel dúsított „üdítőket”! Még a diétásakat sem!

Harmadszor: keressük meg azokat az étrend-kiegészítőket, amelyek segítenek a lerakódott salakanyagok mobilizálásában. A huminsav például hatékony méregtelenítő – megfigyelték, hogy a beteg állatok előszeretettel nyalogatják a mocsarak mellett található, huminsav tartalmú tőzeget. Nekünk is érdemes évente kétszer huminsavas kúrát tartanunk.

A szervezetben lerakódott nehézfémek eltávolítását olyan komplex készítményekkel érhetjük el, melyek nyomelemeket, vasat és a szervezet számára nélkülözhetetlen egyéb ásványi sókat tartalmaznak – lehetőleg szerves kötésben. Ezek azonnal pótolják az életműködéshez elengedhetetlen ionokat is.

Méregtelenítés nélkül elképzelhetetlen az immunrendszer erősítése, a fizikai és szellemi erőnlét fokozása. A nők közül sokan vashiányban szenvednek, számukra a vas pótlása az enzimatikus folyamatok kiegyensúlyozott működését biztosítja.

A test salaktalanítása mellett ne feledkezzünk meg lelkünk karbantartásáról sem! Engedjük el negatív gondolatainkat: a haragot, irigységet, féltékenységet, dühöt, aggódást, panaszkodást, vádaskodást. Bocsássunk meg minden haragosunknak, fogadjuk el önmagunkat és ne feledjük: minden béke és boldogság alapja az őszinte, feltétel nélküli szeretet!

Írta: Dr. Bakanek György"

Ui: mozgás, mozgás, mozgás! és pihi, béke, pancsi, relax :)

Címkék:

Hozzászólások:)

A test és a lélek egy egységet képez.
Mindegyik hat a másikra.
Szinte teljesen mindegy melyik úton indulsz, mert mindkettőre hatsz :))))