Kingu blogja

THE LIVING MATRIX

Nemrég olvastam az interneten egy filmről ami felkeltette az érdeklődésem. A címe THE LIVING MATRIX, az enegiagyógyászatról szól. Gondoltam milyen jó is lenne megnézni ezt a filmet, de ahogy kigondoltam már el is vetettem az ötletet. Mivel Budapesten volt a bemutató én meg egy vidéki városban élek, kevés esélyt láttam rá, hogy megvalósulna a vágyam. Tovább »

Tudtam! Vagy még sem?

Sokszor előfordul, hogy bizonytalanok vagyunk dolgokban. Itt van például az a bizonyos este. A minap megismerkedésünk 4. évfordulóját ünnepeltük a párommal. Minden évben ugyanabban az étteremben szoktunk nosztalgiázni amelyben a románcunk elkezdődött. Természetesen már napokkal előtte azon gondolkodtam, mit is vegyek fel a nagy napra. Tovább »

Mindig dönthetsz másképp

szemek, döntés másképpAz elmúlt hetekben semmi nem úgy sikerült , mint ahogy szerettem volna. Sok apró kellemetlenség mellett számunkra nagyon fontos dologban kedvezőtlen döntés született, elutasították az építési engedélyünket. Napokon keresztül a csalódás elkeseredettség és a kilátástalanság érzése uralkodott el rajtam. Majd elromlott az autónk, a párom is és én is kisebb nagyobb háztartási baleseteket szenvedtünk, végül még egy árpa is nőtt a szememre.
Ekkor döbbentem csak rá, hogy hoppá, álljunk csak meg, itt valami nagyon nem stimmel. Tovább »

Címkék:

Az úttalan út

2009 angyali üzenetAz úton nem lehet járni, mert az út csupán a viszonylagosság világában létezik.
Az örökkévalóság szemszögéből nézve a világ másként fest.
Nincs haladás, nincs stagnálás, nincs felemelkedés, nincs bukás.
Minden Egy.
Az út úttalan.
Éppúgy nem végtelen, ahogy nem is egylépéses.
Az úton nem lehet lépni.
A lépés illúzió. Tovább »

Engedd, hogy jó legyen

Ragaszkodó típus vagyok, igazi bika. Szeretem a biztonságot, a biztos dolgokat, az állandóságot és gyakran előfordul, hogy nehezen engedek el dolgokat. Sokszor foggal körömmel ragaszkodom a saját hülyeségemhez. Sok felesleges dolog volt amiben kitartottam és a végsőkig tudtam kötni az ebet a karóhoz. Szerencsére az univerzum mindig közbeszól és addig csűrte csavarta tekerte forgatta, hogy nem bírtam tovább és elengedtem. Sokszor eljátszottuk már ezt mire rájöttem, Tovább »

Utolsóból lesznek az elsők.

Néhány hónapja járok az oldalra olvasgatni, most én is kedvet kaptam az íráshoz. Olyan sok jelet kapok mostanában és vonzom be a várva várt dolgokat, hogy muszáj rögzítenem. Az egyik legnagyobb problémám az életben a hullámvasút effektus. Tovább »