♥ Kiskiralyno ♥ blogja

Ismét köztetek

Sziasztok!

Nagyon régen jártam itt, most nem részletezem, miért - valamelyik nap felnéztem, de nem volt sok időm. Most úgy néz ki, ismét tudlak nap mint nap olvasni benneteket :)

Két eseményt szeretnék veletek megosztani:
1.: Kisbabám lesz!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!! Tovább »

Címkék:

Ami fáj, az nevel.

Aki a fenyítés ellenére is nyakas marad, hirtelen gyógyíthatatlanul összetörik. (Példabeszédek 29:1) Tovább »

Címkék:

Nem igaz, rossz hír, hogy egy hiba vagy!

Akár az előző bejegyzésemhez is mellékelhettem volna, na de az már túl hosszú lett volna...Ez egy dalszöveg, ami talán - aki nem ismeri a számot- annak így leírva nem úgy "hangzik"...Ezért hallgassátok is meg:)
-
-
-

Nem igaz, rossz hír, hogy egy hiba vagy
Egy vírus csak a planétán a nap alatt
Hogy kihalt már a Földről a szeretet, a hála
Meg a remény és a béke, a hit... Nem igaz! Tovább »

Mennyei matematika- minél többet adsz...

Nem fog szűkölködni az, aki ad a szegénynek, de aki elfordítja tőle tekintetét, azt sok átok éri. (Példabeszédek 28:27) Tovább »

Címkék:

pénz, Isten

Jayme :D Na mi volt a mai napi igében???:D:D (Épp ez a két téma: pénz, Isten:)))

A megbízható ember bőven kap áldást, de a gazdagságra törő nem marad büntetlenül. (Példabeszédek 28:20) Tovább »

Címkék:

Aki műveli földjét...

Aki műveli a földjét, annak elég kenyér jut, de aki hiábavalóságokat hajhász, annak szegénység jut. (Példabeszédek 28:19) Tovább »

Címkék:

Mások megváltoztatása

változásEgyik ember formálja a másikat. (Példabeszédek 27:17)

Ó, hány ember szeretné megváltoztatni a körülötte élőket! Lehet, hogy te is elégedetlen vagy a házastársaddal, a gyermekeddel, a testvéreddel, a szüleiddel, a főnököddel, vagy a barátaiddal. Ám, ha arra gondolsz, hogy igen, mindent megteszek azért, hogy megváltoztassak valakit, akkor szólok, hogy nem fog menni. Ha már próbáltad, akkor tudod, hogy így van. Ha még ezután szeretnéd, akkor viszont javaslom, hogy ne kezdj bele! Másokat megváltoztatni ugyanis csak úgy lehet, ha te változol. Tovább »

Mindenkinek meg kell hallgatnia!

Pál Utcai Fiúk: Angyal

Sose hagyj el, én sem adlak
Se felhőknek, sem a madaraknak
A Holdnak nem, talán a Napnak
De nem ami elmúlt, csak a holnapnak.

Az égben sétálsz, mikor alszol
Még senkire nem haragszol
Darab szén csak a legszebb gyémánt
Vak voltam, ki egyszerre fényt lát
És süket és néma, mert nem figyeltem Tovább »

szétfeszít

Nem tudok mit kezdeni magammal, olyan nagy szeretetet érzek, hogy szétfeszít és nagyon boldog vagyok. Sírni tudnék a boldogságtól!!
Normális dolog ez??? Mi a fenét csináljak?? Lehet, hogy hülye kérdés, de sokszor szoktam így lenni, és nem tom ilyenkor mit kéne tennem...Akkora hála van bennem, hogy nem tudok vele mit kezdeni....

Címkék:

Nem élt, mert félt...

félelemA szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet; mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett tökéletessé a szeretetben. (1Jn 4:18)

Nem élt, mert félt. Sokak sírfelirata lehetne. A szeretetnek nem a gyűlölet az ellentéte, hanem a félelem. Lebénítja az embert, nem enged szabad kibontakozást képességeink számára. A gyűlölet is életellenes, de a félelem még inkább. Persze, a kettő egy tőről fakad. Valahogy úgy viszonyulnak egymáshoz, mint az előszoba a nagyszobához. A félelmen át vezet az út a gyűlölethez. Úgy tűnik, mintha az eddigieket megcáfolná az emberi magatartás két fajtája. Tovább »

Jó tervezés és kemény munka vezet a jóléthez…

Jó tervezés és kemény munka vezet a jóléthez… (Példabeszédek 3:21-22 NLT) Tovább »

áááááááááááááááááááá

Jártál már úgy, hogy volt egy nagyon jó ötleted, és mire kikristályosodik, minden fix, szinte teljesen le is van szervezve, akkor egy munkatársad úgy tálalja a főnökségnek (persze még előtted!!), hogy őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, őőőőőőőőőőőőőőőő csinálta?????!
Szerintem ez több, mint felháborító!!!! Tovább »

Címkék:

Zolcsi, SanTa, bea721

Jó reggelt és csoda-csodaszép napot kívánok nektek, látom nektek sem mindegy milyen gondolatokat böngésztek kora reggel :))))
Legyen szép napotok Zolcsi, SanTa, bea721! Sziasztok!:)

Címkék:

Pofátlanul boldog vagyok

Már magam előtt is szégyellem mondogatni a napjaimat, állandóan dicsekedni, nemhogy leírni.....de nem tudok mit tenni: KI####OTT JÓ NAPOM VOLT MA IS!!!:))))))))))) És ezt meg kell osszam a világgal! Legszívesebben osztogatnám ezt az életérzést, hogy mindenki legyen BOLDOG, BOLDOG ÉS BOLDOG!!! Tovább »

Címkék:

Egy jó nap!

Olyan erős hitem van, hogy semmi nem rendíthet meg!!!!!KÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MŰKÖDIK!!!!A mai naptól nem kell jobb bizonyíték!!!!!Köszönöm!!! Tovább »

Címkék: