Kisveréb blogja

FILMAJÁNLÓ: ILLÚZIÓK (Richard Bach regényéből)

Továbbított üzenet, amelyet egy kedves ismerősömtől kaptam: Tovább »

Címkék:

Pszt!

Pszt! Alszik a magyar secret rajongók oldala! Csak én vagyok itt egyedül :) Nahát... Hihi... De most már én is megyek pihenni. Jó éjszakát mosolygós Magyarország! Álmodjatok szépeket és holnap váltsátok valóra! :) :***

Szól a rádió...

Képzeljétek... Tovább »

Egy másik nézőpont

Ma kaptam. Aki jól tud angolul, feltétlenül nézze meg:

Az úriember humorista, "kicsit" szarkasztikus, "kicsit" fekete a humora, de valahogyan mégiscsak ugyanarra a következtetésre jut, mint mi itt mindannyian, hogy együtt sokkal jobbá tudnánk-tudjuk tenni a világot... csak pozitívabban kell(lene) hozzáállni a dolgokhoz... :)

Az utolsó csepp

Voltak páran ezeken az oldalakon, akik szerelmi csalódásokról, működésképtelen kapcsolatokról panaszkodtak. Nekik szeretném elmondani, hogy már több, mint 10 éve csepegtetem szeretetem vízcseppjeit kedvesem lelkébe, aminek eddig látszólag nem sok hatása volt. Tovább »

Mosoly

Mosolyod, mely szívből fakad,
Aranyozza be arcodat!
Mosolyod nem kerül pénzbe,
Mégis sokat ér testvéred szemében.
Gazdagítja azt, aki kapja,
S nem lesz szegényebb az sem, aki adja.
Pillanatig tart csupán,
De örök nyomot hagy maga után.
Senki sem oly gazdag,
Hogy nélkülözni tudná,
És senki sem oly szegény,
Hogy meg nem érdemelné. Tovább »

Isten...

Tegnap volt egy kis vitánk a párommal. Alapszitu: szerinte nehéz anyagi helyzetben vagyunk, szerintem meg nem. Tegnap nem jött meg a számlájára a pénz egy egyébként általában pontosan fizető ügyféltől. (Egy másik viszont, aki már régóta tartozott nekünk, váratlanul rendezte az összes tartozását :) csak ezt pld. Tovább »

Köszönet

Kedves Mindenki!
Köszönöm, hogy rámtaláltatok! :) Erősen szkeptikus környezetemben nagy lelki segítség nekem, hogy tudom, vannak akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, és egyáltalán nem hülyeség, amiben hiszek, még ha nincs is mindenre "centivel mérhető" magyarázat... Tovább »