kobold blogja

Felhívás!

Kedves Tagok!

A holnapi nappal kapcsolatban egy fontos dolgot szeretnek itt emliteni. Minel tobb emberhez jut el es minel tobben vesznek reszt, annal jobb. Nehany perce kaptam egy videot, mely a youtube-on talalhato es ezzel a keszulekkel amirol irok, sajnos sehogysem tudom belinkelni ide. Meditacio Europaert, errol szol, ez a cime. Alatta reszletes leiras. Tovább »

Július 15., Tízmillióóó :))

Kedves Secret csapat!

Bár már 2 éve nem írtam ide, de azóta is szinte minden nap olvasgatom
a jobbnál jobb bejegyzéseket. Ami ma történt, nem nagy dolog ugyan, de
ezt le kell írnom, mert olyan jó érzés! :)
Reggel miután felébredtem, bekapcsoltam a sz.gépet, közben kezdtem
éledezni. Egyszer csak egy belső hang arra kért, hogy nézzek utána, Tovább »

Varázskövünk (*_*) - Müller Péter

Müller Péter: VarázskőNagy örömömre szolgált, amikor láttam Ágica bejegyzéseit Müller Péter szavairól, külön köszönöm ezt Neki! Szerintem érdemes mindenkinek jobban megismerni írónk műveit. Müller Péter írása Varázskő címen megjelent könyvéről:

Valahol azt olvastam, még gyerekkoromban, hogy az Isten minden ember születésekor egy színes kövecskét ad neki, ami Tovább »

Igaz történet

kézenfogvaÁhhh nem tudok elszakadni ettől az oldaltól :D Pedig dolgom van de most nem érdekel. Kedves Ágicánk írásán felbuzdulva most leírok egy igaz történetet, ami az én drága nagyszüleimmel esett meg. Papám Rimaszombaton született, mamám pedig Nagyváradon, egy jó darabig szülőhazájukban éltek. Majd papámat Nagyváradra szólította munkája (meg a sors:)). Egy szép napos nyári délutánon mamám vidáman sétálgatott barátnőivel Nagyvárad szépséges utcáin, amikor egyszer csak szembe jött vele az én szép Tovább »

Címkék:

VT gyakorlat I.

forgatókönyvAnnyira rámjött az írás, h nem bírok vele leállni!:D Most leírok pár gyakorlatot amelynek segítségével megkönnyíthető a vonzás. A Kérd és megadatik c. könyvben az áll, h ezek a gyakorlatok bizonyítottan helytállóak. Már kipróbáltam néhányat és tényleg jók!

Forgatókönyvírás:
Képzeld el, h író vagy és meg fog történni minden, amit írsz, méghozzá pontosan úgy, ahogy leírtad. Csak annyit kell tenned, h pontosan és részletesen leírod, Tovább »

Abraham szereti a humort!

nevetés, humorA tegnapi Kérd és megadatik-hoz kapcsolódva gondoltam, megosztok Veletek még pár részletet a könyvből, én nevettem rajta! De természetesen sokat is lehet belőle tanulni. Abraham egy tanfolyamon beszélget a vendégekkel, nagy kérdezz-felelek zajlik.

Abraham: Nos, írd le. Mi a halál?
Vendég: A tudatunk elvesztése. A....
Abraham: NEM, nem az! A halál a teljes Tovább »

Kérd és megadatik

csodalámpaSzép jó estét Mindenkinek! Már jó ideje vagyok lelkes olvasója eme nagyszerű oldalnak, nem is tudom, hogy miért csak ma jutott eszembe regizni :D
Nagyon tetszenek a blogok, na és az a hatalmas erejű szeretet ami itt van hűűűű!! Az csodálatos:)) Májusban tudtam meg a Titkot, ahogy eljutottam hozzá, az vmi hihetetlen volt! Másfél éve tartó depresszióból húzott fel. Tuti, hogy mindig minden összefüggésben van egymással és nem is véletlen... tehát nagyon örülök, hogy én is részese vagyok ennek a tudásnak.
Már elolvastam jó néhány könyvet a témával kapcsban, tegnap fejeztem be a Kérd és megadatik II. -t. Hát ez Tovább »