Nem értem!

Nem értem! Nem értelek benneteket NŐK! Nem értem, hogy miért nem sikerül semmi!
Nem vagyok rendszeres olvasó, de nem is először járok itt. Talán választ kapok arra, hogy egyáltalán mi ért vagytok ennyire mások. Mert mások vagytok, mást akartok. És én bármit teszek is, bárhogy teszem azt, soha nem foglak megérteni benneteket. Nem tudom ki mondta, de igaz a mondás „keresd a NŐT!”. Ha felületes lennék, akkor azt mondanám, hogy minden baj forrása a nő. De ez nem igaz, mert ez a kijelentés csak felelősség áthárítás.
A baj az, hogy nem egy nyelvet beszélünk. Amikor azt mondom, hogy „a” te miért érted azt, hogy „b”? Amikor megsimogatlak, miért húzódsz el? Amikor segítek neked, miért utasítod vissza és amikor nem, miért rovod fel nekem? Az ajándékom miért nem fogadod el? Miért?
És a Titok! Én tudom, hogy „működik”. Ha kérek, megadatik, többször is átéltem, megkaptam. Persze soha nem úgy ahogy akartam, hanem úgy, ahogy kértem. De a NŐ, az akit a legjobban szeretek, miért nem érzi , hogy mennyire fontos nekem? Őt kérem! Nincs nap, hogy ne „kívánnám”. És minél jobban kívánom, annál távolabb kerül.
Van egy párom. Egy csodálatos NŐ! Igazi, csupa nagybetűs NŐ! Szeretjük egymást, de két-három havonta kiborul a bili. Tudom, hogy nem lenne szabad, de mégis próbálok neki megfelelni. Igazából nem tudom, de érzem, hogy vannak elvárásai, amiket én csak akkor (vagy még akkor sem) ismerek meg, amikor már veszekszünk. Tudom, hogy szeret. És én is nagyon szeretem Őt! És mégis, állandóan van valami, ami megmérgezi a kapcsolatunkat. Nem hibáztatom. De néha úgy érzem, hogy olyat vár el tőlem, ami az övé. Nem tudom kimutatni, vagy ő nem veszi észre, hogy mennyire fontos számomra. Őt szeretem a legjobban és ezt nem érzi. Ő a legfontosabb és állandóan másodiknak gondolja magát.
Ha olvassa ezt a bejegyzést egy nő, egy Igazi NŐ, akkor kérem, mondja el nekem, hogy hol rontom el!