Hogyan írjunk mágikus képesség-erősítő, karma-oldó spirituális beavatási Naplót?

Sokan panaszkodtak azért, hogy szeretnének ugyan spirituális naplót írni, de a naplóírásról szóló leckém mondatait túl száraznak találják, vagyis nem értik, hogy személyesen egészen pontosan mit kellene tenniük?

Ezért készítettem ezt a videót:

Kozma Szilárd: Hogyan írjunk mágikus képesség-erősítő, karma-oldó spirituális beavatási Naplót?

Kozma Szilárd

HozzászólásokTv nézés helyett!

Sokszor sajnos inkább tv-t nézünk, vagy online-filmeket... De régebb írtam naplót, és emlékszem, hogy nagyon megnyugtató volt. A legjobb módja kettesben lenni magunkkal.Sőt!

Sőt, akik Kozma Szilárdot itt rágalmazzák fölöslegesen, kényszerből teszik, mert nem írnak karma-oldási naplót és azt a belső harcot, amit önmagukkal kellene megvívniuk, a saját gyengeségeik leküzdése érdekében, ki vetítik magukból, és bele kötnek szilárba, és vele viaskodnak maguk helyett, mivel Szilárd nyíltan játszik és minden információt kiszolgáltatott magáról, hát azt képzelik, hogy ha őt rugdossák, a tőle megtudott sors-nehézségei alapján, attól ők majd boldogak lesznek. Siralmas tévedés!Képzelet-tisztító Naplóm nélkül nem indulok közeli útra sem.

A naplóm nélkül biztos, hogy elveszteném az éberségemet és hagynám magam újból a karmám által vezérelni. Ennek a következménye viszont az lenne, hogy újból be vonzanék - be idéznék - megint egy csomó szerencsétlenséget az életembe.