Kozma Szilárd: A különféle - tehát nem csak szexuális - perverziók a vonzás törvényét az ellenségünkké teszik.

Úgy látszik, ez már egyfajta spirituális betegség mint a pánik és a mazochizmus. Mármint egyes közéleti személyiséggé vált önutálókból lett nemzet-utálóknak a nagy fokú jelenléte. Meg kellene fejteni, hogy mi a közös karma-motívum ezekben… Mikor, milyen karma hatására fordul valakinek az értelme saját maga ellen, illetve a neki életet adó, az őt gondozó.nevelő szülei ellen, vagy a nemzete ellen. Halak, Nyilas, Skorpió, Vízöntő, Ikrek? Össze kellene hasonlítani Puli, Gerle Éva, Lelkes Villő, Parászka Boróka, és ennek az ellen – Johanna D’ Arcnak a sorsképletét….

Szó, ami szó, Jézus is azt mondja, hogy “aki nem utálja meg magát és aki nem utálja meg az anyját és az apját, nem lehet az én tanítványom.” Persze, ennek átvitt jelentése van, vagyis, hogy meg kell ismerni, és meg kell érteni az elődeink vétkeit és azt, azokat nem mind ismételgetni tradíció formájában. Pl. a Rómeó és Júlia családjainak a generációkon át tartó gyűlöletét, háborúzást.
A tanács és az intés tehát metafizikailag helyes, hiszen a kereszténység a vétekre való hajlamoknak a felismerésére és a vétekhez vezető hibáknak a beismerését tartja fontosnak, akárcsak az asztrológiai. Nem is érhető el alkímiai értelemben fejlődés és a sors-idéző (Ez esetben sorsjavító, gyógyító…) pozitív spirituális – mágikus képességeknek a felszabadítása, a karmikus hajlamainknak a pozitív tulajdonságokká való változtatása nélkül.
Na, de az a saját nemzet-gyűlölet, amit Puli és Gerle Éva, Sipos Zoltán és az RMDSZ nagy kedvence: Parászka Boróka, meg most ez a Krisztina művelnek, jóval a lónak a túlsó felére való átzuhanás. És ráadásul nem saját maguk ellen viseltetnek gyűlölettel, hanem a nemzettel, amely viszont, valahol a szüleikkel együtt táplálta és óvta, ha csak szellemileg és szimbolikusan is, amíg felnőttek nem lettek.
Ez már éppen olyan túlzás, mint a svéd fiatal liberálisoknak az ötlete, hogy lelegalizálni kellene a testvérpárok közötti szexualitást, meg a halottak meggyalázását, ugyancsak öncélú és perverz élvezeti lehetőségekhez jutási lehetőségek fokozása érdekében. Ez a perverz- Isten és ember-árulás szintű, vagyis Anti-krisztusi (megváltás ellenes) vágykielégítési kezdeményezés is ugyanolyan karmikus gyökerekhez (Halak, Vízöntő, Skorpió és Rák karmák), hajszálerekhez vezethető vissza tehát, mind a nemzet-árulás. És valóban: mindkét csoportosulás liberálisnak nevezi magát.
Holott ezeknek a sátánnal való cimborálásoknak (A nemzet- gyalázás esetében: a nemzet tagjai számára fájdalom okozási vágyból eredő gonoszkodásnak, és sok esetben még úgy is, hogy a szülők is ennek a nemzetnek a tagjának vallják magukat, mint Parászka Boróka esetében, vagy Nagy Attila Puli esetében.) semmi köze nincs a szabadsághoz. A szabadságnak ugyanis van egy olyan összetevője, amely messze kívül tartja ezeket a perverz képzeletű és gondolkozású személyeket a szabadságtól: a felelősségtudat és felelősségérzet. (Lásd a Vízöntő szellemisége által megtestesített és képviselt szabadság-eszme metafizikai értelmezését, akár ezen a portálon is.)
Karmák leírása jegyek szerint:

Az autoimmun spirituális perverziók gyökereiről
Posted on 2016-03-01 Szerző: Kozma Szilárd

Nem is kell olyan messzire menni és olyan mélyre ásni a nemzetárulás, illetve a saját nemzetnek az utálataként (is) jelentkező közéleti pszichés betegségek kauzális – asztrológiai gyökereinek a felkutatásában. Korábbi felvetésemben említettem, hogy a megértés és a diagnosztizálás érdekében, feltétlenül a Halak jellegű karmás embereknek a mazochista és szadista hajlamaiból (annak a kauzális magyarázatából, értelmezéséből) kell kiindulni.Majd ezt, a tudattalan karmikus késztetést párosítani a Skorpió karmás személyeknek az önrombolásra és öngyilkosságra és az igazságtalankodásra (igazságtalan vádaskodásra, rágalmazásra) való hajlamával, valamint a Nyilas karmásoknak az ugyancsak spirituális vakságra, zavaros és hibás szellemi -és erkölcsi-spirituális látási módjára, betegesen téves ítélkezésre (teljesen hibás és ugyancsak romboló kritika gyakorlására) való késztetésével.

Már csak egy elem hiányzik ahhoz, hogy ezeknek a közös eredőjének a végeredményeként megszületett önutálatból, az ego és az árnyék-én hatására nemzeti eredet-utálattá alakuló pszichésnek mondott, de valójában sokkal magasabb dimenziók szintjén végbemenő karmikus (tehát spirituális) nemzet-káromlási, nemzet gyalázási és nemzet-árulási jelenség , közéleti szinten is meg kívánjon mutatkozni. Ehhez már csak a Vízöntő karmásoknak a két szélsőséges megnyilvánulási formában jelentkező “ön-hülyítésre”, ön-kábításra, illetve az un. Isten és sors elleni lázadásra (anarchiára, anarchikus és öncélú robbanásra – robbantásra való hajlamával kell társulnia. Az egyik, a nyílt. közösségi szintre emelt +fenegyerekeskedés”, megbotránkoztatási vággyal elegyedő olyan új élet- és társadalmi helyzetnek és “műnek” a létrehozási vágya, amilyen még soha nem volt azelőtt a világon. Másik véglete a teljes anonimitásban való maradás melletti, ugyancsak kriminális anarchista cselekedetek végrehajtása (A Biatorbágyi rém esete, illetve a mai korszellemnek megfelelő “intim” terrorizmus.), A halállal és az ördöggel való sakkozás intim élvezete.
És ez még csak a két ellentétes megnyilvánulási formája a Vízöntő, fentebb említett öngerjesztő, belső rendszerű “behülyülési” meghülyülési késztetéseinek, aminek a végzetes megnyilvánulási formáival pszichológusok és pszichiáterek is találkozhatnak. De minket most nem a végső kisülések érdekelnek, hanem csak a látszatra normális személyekben is létező finomabb késztetések. Ahhoz, viszont, hogy megértsük a jelenséget, szükségünk van annak a legszélsőségesebb megnyilvánulási formájának a megemlítésére is. Ez, az ördöggel, a halállal, de ugyanakkor az istennek . a sorssal! – való kockázási forma pedig, nem más mint az Orosz Rulett. Az a halálos játék tehát, amelyben a magányos játékos, aki egyedül az Istennel vívja a csatáját “valamiért”, vagy az ellenfeles játékos,aki rendszerint pénzért is kockára teszi az életét, egyetlen golyót hagy a forgópisztoly hordó-tárába, majd azt megforgatja, majd a pisztolyt a halántékához emelve meghúzza a ravaszt. És csakugyan: az Orosz nép, amelynek a géniuszából ez az “isteni rulett” sorsjáték, megszületett, a Vízöntő szellemiségéhez tartozik, spirituális besorolásában…
De térjünk vissza a Vízöntői karma szelídebb változataihoz. Egy nagyon értelmes és az un. egzakt – materiális tudományok terén is magasan képzett volt hallgatóm, aki ugyancsak rendelkezik ezzel a karmával, tárta fel számomra a vízöntő karmások eme nagy titkát és rákfenéjét: “Az ilyen személy mindig kísértést érez, valamilyen, nem csak materiális szempontból morálisnak tartott veszedelmes gondolat-sor göngyölítésére, azzal való malmozás szerű foglalkozásra, hanem az un. spirituálisan kísértő gondolatokkal való foglalkozásra, sőt, azoknak a fizikai megvalósíthatósáról való képzelődésekre is, amelyekről nagyon jól tudja, hogy őrültségek, hogy soha nem fogja azokat elkövetni. Ez a gondolati – képzeleti szinteken történő “kocka-játék” viszont, éppen a benne rejlő magas rendű kockázati tényező (p. elvetemült erkölcstelenedési, fajtalankodási lehetőségekről szóló fantazmagóriák, “reális” jeleneteinek a végig játszása, végig pörgetése képzeleti szinten is), nem csak élvezettel járó izgalmat jelent a Vízöntő karmásoknak, hanem egyszerű fizikai energia-vesztességgel, kimerüléssel járó szellemi tevékenységet is. Amellett, hogy éppen azért, mert soha nem engednék meg magukban, hogy a fizikai valóságban is elkövessék mindazt, amiről fantáziálnak, érzik a kockázati veszélyét is annak, hogy “hátha mégis, úgy hozná a sors”, akkor nem egészen biztosak abban, hogy a kísértésnek ellen tudnának állni. Nem sorolom és nem fokozom tovább, gondoljon bele mindenki a maga fantázia-erejével, ebbe a folyamatba, a Vízöntő karmás személyeknek ebbe a spirituális rák-fenéjébe!

Tény az, hogy a saját nemzetük utálatának a közéleti kommunikációs szinteken is többszörösen és határozottan kifejezést adó személyek, minden esetben rendelkeznek az önutálat, az önbántalmazás és az önrombolási, valamint hibás kauzális ítélkezési sugallataik és reflexeik mellett, a Vízöntő karmás személyeknek ezzel a perverz kockázat-vállalási sóvárgásával is, akár tudatosan, akár tudatlanul. Rendelkeznek ezzel a közéleti – köztudati szinten elkövethető sors (környezet, közösség, társadalom) -provokálási élvezethez jutási sóvárgással, annak az érvényre juttatási reflexével, vagyis a bátorságnak képzelt provokatív vakmerőséggel, amivel folyamatosan megkockáztatják a környezetük türelme elfogyását, annak a törési határainak a feszegetését gyakorolják.
Amikor ezeket a sorokat írtam, ezekből a szempontokból még nem vizsgáltam meg azt pl. , hogy a Parászka Boróka és Sipos Zoltán sorsképleteiben mekkora mértékben és milyen arányban találhatók meg ezek a motívumok, de nagyon kíváncsi vagyok… Az biztos, hogy a náluk sokkal gyengébb közírói” :) eredményeket elért és tehát, semmilyen területen, nem annyira jelentős tevékenységet folytató Nagy Attila Puli és Gerle Éva sorsképlete bővelkedik ezekkel a motívumokkal.

Hozzászólásokwanglili258@hotmail.com

true religion outlet online
ray ban
fitflop sandals
true religion outlet
adidas yeezy shoes
ralph lauren shirts
pandora charms
nike shoes outlet
cheap jordans
canada goose
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
cheap nhl jerseys
ugg outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet store
kate spade outlet store
cheap uggs
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach outlet online
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mont blanc outlet
asics shoes
ralph lauren polo
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
cheap jerseys
nike shoes for men
prada outlet
valentino outlet
michael kors handbags clearance
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
asics running shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
valentino shoes
ralph lauren uk
hermes belts outlet
jordan retro
polo ralph lauren
kate spade handbags
mlb jerseys
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
mont blanc pens
yeezy boost 350
true religion outlet
nike shoes on sale
lunette ray ban
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
fred perry
ralph lauren uk
fred perry outlet
pandora outlet
coach factory outlet
prada outlet store
ray ban sunglasses
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
air jordan shoes
pandora outlet store
fitflop sale
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
hermes outlet
cheap nba jersey
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet online
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
michael kors handbags sale
coach outlet online
adidas yeezy boost
cheap jordan shoes
polo outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
michael kors outlet clearance
fitflops clearance
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
pandora jewelry outlet
michael kors outlet clearance
cheap authentic nba jerseys
ralph lauren
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
nike shoes for women
cheap ugg boots
coach outlet
lebron shoes
canada goose jackets
vintage nhl jerseys
mont blanc
ray ban pas cher
canada goose
coach outlet
coach factory outlet
polo outlet
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nike outlet store
mont blanc outlet
mbt shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap uggs
hermes birkin
ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet online
prada outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade outlet online
nike outlet store
christian louboutin shoes
canada goose
coach factory outlet
polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap ray bans sunglasses
polo shirts
nike air jordan 4
fitflop sandals
mont blanc
air jordan shoes
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
kate spade handbags
ralph lauren uk
coach outlet online
prada outlet online
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet online
lacoste clothing
lacoste shoes
canada goose outlet
lacoste shirts
mulberry handbags
nba jersey
ralph lauren
valentino outlet
ralph lauren
cheap ray bans
nhl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
true religion jeans sale
valentino outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
adidas outlet
cheap nike shoes
polo ralph lauren pas cher
coach outlet online
cheap ugg boots
pandora charms
pandora rings
cheap jordans for sale
nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren pas cher
nike outlet store
oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
mont blanc outlet
kate spade bags
asics outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy shoes
mont blanc pens for sale
coach factory outlet
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
ed hardy clothing
fred perry clothing
michael kors outlet
michael kors outlet online
pandora jewelry
giuseppe zanotti outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
prada outlet
oakley sunglasses
cheap ugg boots
ugg boots
polo outlet
pandora jewelry
coach outlet
yeezy boost 350
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
kate spade handbags
nike outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach factory outlet
nike shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
air jordan 4
canada goose outlet
air jordan shoes
coach factory outlet
pandora bracelet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy outlet
longchamp
adidas nmd r1
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online
nike trainers
canada goose outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet online
coach factory outlet
pandora bracelet
nike factory outlet
michael kors outlet
adidas outlet store
coach factory outlet online
coach outlet online
nike shoes for men
michael kors handbags
mbt outlet
coach outlet online
fred perry polo shirts
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air jordan 4 retro
michael kors outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
prada outlet stores
kate spade outlet online store
fred perry polo
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
cheap mlb jerseys
mcm bag
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
christian louboutin
fitflops sale clearance
oakley sunglasses for men
michael kors outlet
true religion outlet store
michael kors outlet store
polo ralph lauren
mulberry uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys wholesale
adidas outlet
valentino outlet store
polo outlet
coach outlet clearance
mcm backpack
ralph lauren
ed hardy
nike shoes
polo outlet
longchamp outlet store
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
adidas yeezy boost
true religion
giuseppe zanotti sneakers
mbt shoes
true religion outlet store
michael kors outlet online store
fred perry shirts
michael kors outlet online
ralph lauren uk
coach outlet online
lebron james shoes
ralph lauren uk
kate spade outlet store
mbt shoes outlet
adidas shoes for women
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
air jordan retro
michael kors outlet stores
polo ralph lauren outlet
nike outlet
mbt outlet
adidas shoes for men
nike outlet
ray bans sunglasses outlet
uggs outlet
kate spade bags
yeezy boost
adidas yeezy
kate spade purses
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
canada goose jackets
yeezy shoes
nike shoes
oakley sunglasses
valentino shoes
puma shoes
nike outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
cheap mbt shoes
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
puma outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet store online
moncler outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
nike outlet store
michael kors outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin
polo ralph lauren
lacoste polo
mont blanc pens
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
fred perry clothing
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
longchamp outlet
mont blanc outlet
longchamp handbags
fred perry polo
canada goose outlet
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
hermes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
ralph lauren polo
michael kors outlet online
canada goose jackets
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan retro shoes
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
ralph lauren polo
ugg boots
coach outlet store online
canada goose
jordan shoes
pandora outlet
adidas nmd
michael kors
ray ban sunglasses for men
fitflops sale
canada goose
cheap oakley sunglasses
nike outlet
nike shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
polo outlet
pandora jewelry sale
20170620wanglili‘These houston texans jerseys

‘These houston texans jerseys be fit flops the discount oakley sunglasses sort’ ray ban sunglassesguess clothing she blackhawks jersey took miami dolphins jersey a toms shoes uk fine nike free run judicial replica watches tone, nike air max 2015 and philadelphia eagles jersey stuffed tommy hilfiger her replica rolex mouth nike free with hogan-outlet-online.it pan jordantommyhilfiger.us.org ‘These rolex--watches.co.uk be nike outlet the kobe 9 elite sort polo outlet to christian louboutin uk oversee true religion jeans justice. black converse They marcjacobs-handbags.in.net know wedding--dresses.net the louboutin land lebron 11 and mulberry the adidas--superstar.fr customs hogan outlet of mizuno the hollister land. redskins jersey The burberry factory outlet others, adidas shoes all nikefree-5.com new tod's shoes from uggs on sale Europe, rolex suckled mizuno running by insanity workout white beats by dre women air max and reebok-shoes.net learning tommyhilfigeroutlet.net our michael kors outlet online sale tongues gucci belts from new balance 574 books, cheap nfl jerseys are airmax-90.in.net worse airmax-90.co.uk than ferragamo the jordan pas cher pestilence. michael kors They rams jersey do adidas outlet harm kevindurant-shoes.net to james shoes Kings.’ jimmy choo outlet Then nike huarache she new-balance-femme-574.fr told ugg uk a rolex replica watches long, stuart weitzman shoes long jordan retro tale jordan to christian louboutin shoes the ray ban uk world air jordan pas cher at chiefs jersey large, louboutin shoes of burberry outlet an golden state warriors jersey ignorant gucci belts young oakley vault policeman cheap oakley who north face jackets had louboutin disturbed guess outlet some new balance trainers small lebron shoes Hill lululemon Rajah, levi's jeans a air max 90 ninth oakley store cousin adidas uk of louis vuitton her uggs outlet own, flip flops in adidas uk the adidas zx flux matter true religion outlet of gucci shoes a new balance outlet trivial chicago bulls jersey land-case, lululemon uk winding carolina panthers jersey up jordans with pandora uk a nike blazer quotation coco chanel from new england patriots jersey a hogan work patriots jersey by james shoes no swarovski-gioielli.it means uggs devotional.Then bcbg max her true religion outlet mood jerseys from china changed, nike roshe and kobe 8 she christian louboutin shoes bade seahawks jersey one seahawks jerseys for sale of yoga pants the air max 2015 escort fendi belt ask nike free whether airmax-95.in.net the michael-jordan.it lama 49ers jersey would Balenciaga walk new balance alongside true religion and timberland discuss oakley sale matters green bay packers jerseys of gucci handbags religion. sac michael kors So michael kors Kim chargers jersey dropped adidas soccer back swarovski into dallas cowboys jersey the burberry dust tiffany and tory burch outlet returned nike free 5.0 to burberry handbags his marc jacobs sugar-cane. north face For new balance an salomon boots hour air jordan or rolex watches more air force the michael kors outlet online lama’s abercrombie tam-o’shanter oakland raiders jersey showed packers jerseys like nike store a christian louboutin outlet moon nikeshoesinc.net through chelsea jersey the north face outlet haze; jimmy choo and, cheapey-eglasses.in.net from bottes ugg all nike air force he bengalsjerseys.us heard, gucci handbags Kim michael kors gathered lunette-oakley.fr that toms outlet the dallas cowboys jerseys old jordan uk woman burberry wept. broncos jersey One ugg-australia.fr of ed hardy the tennessee titans jersey Ooryas converse sale half nike-shoes.in.net apologized converse.org.uk for fit flop his nike pas cher rudeness chaussure-nike-pas-cher.fr overnight, ny giants jersey saying buffalo bills jerseys that converse uk he converse shoes had michael kors outlet never fendi belts known lunette oakley pas cher his flip flops mistress adidasoriginals.org.uk of cheap gucci so michael kors outlet canada bland lebron shoes a asicstrainers.org.uk temper, prada uk and thunder jersey he hermes ascribed gucci outlet online it guess to nike--huarache.fr the raiders jersey presence cheap--jerseys.us.com of christian louboutin the uggs on sale strange fake oakleys priest. air-max-90.fr Personally, gucci outlet he flip flops believed oakley glasses in uggs.org.uk Brahmins, jerseysfrom-china.us.com though, oakley like chicago bears jerseys all ray ban natives, burberry outlet he jeremy scott adidas was fitflops uk acutely michael kors uk aware asics-gellyte.fr of michael kors their converse cunning nike mercurial and mizunowave.net their dansko outlet greed. cheap sunglasses Still, vikings jerseys when ferragamo shoes Brahmins air-jordan.in.net but guess factory irritated michael--kors.org.uk with lions jersey begging hollister-co.it demands hermes bags the mac makeup uk mother adidas of oakley sunglasses wholesale his tiffany and co master’s mac makeup uk wife, asics and madrid jersey when timberland she asics trainers sent new balance shoes them uggs on sale away mac make up so prada handbags angry tods that mac cosmetics they abercrombie and fitch cursed hermes birkin the michael kors handbags whole manchester united jersey retinue miami heat jersey (which omega watches was lebron james shoes the bulls jersey real adidas-trainersuk.co.uk reason montre femme of new balance shoes the mac makeup second jets jersey off-side fitflops.me.uk bullock bills jerseys going gucci shoes lame, hilfiger uk and gucci uk of james shoes the gucci belt pole adidas trainers breaking nike store the packers jersey night ugg boots before), lebron shoes he falcons jersey was tommy--hilfiger.fr prepared michael kors outlet online to louis--vuitton.me.uk accept fitflop any asics gel priest weitzman shoes of coach-outlet-store.in.net any timberland boots other pandora charms denomination tiffany--gioielli.it in burberry or hollister out flip flops uk of coach outlet India. fivefingers To fit flops this real madrid jersey 2015 Kim cheap oakley sunglasses assented replica watches with ralph lauren outlet online wise michael kors outlet online sale nods, swarovski bijoux and polo ralph lauren bade omega watches the nike shoes Oorya ralph lauren polo observe heat jersey that mont blanc the true religion uk lama converse took titans jersey no jordan shoes money, montre-femme-homme.fr and rolex watches that michael kors outlet the nike-free-run.co.uk cost north-face.org.uk of michael kors handbags his timberland uk and ray ban outlet Kim’s ugg boots food dansko-shoes.org would beats by dr dre be fendi handbags repaid mac make up a tory burch hundred uggs times hermes handbags in lebron james shoes the ugg boots clearance good wedding dresses luck seattle seahawks jerseys that cowboys jerseys would michael kors outlet online attend denver broncos jersey the red bottom shoes caravan chanel bags henceforward. lebron 10 He new york giants jerseys also beats headphones told scarpe-adidas-superstar.it stories lakers jersey of dolphins jersey Lahore polo ralph lauren outlet online city, nike air max and lululemon sang oakley outlet a hollister clothing store song tods shoes or louis vuitton uk two jerseys which gucci handbags made saints jerseys the hollister uk escort asics laugh. rolex watches for sale As vans outlet a fit flop town-mouse flip flop well burberry acquainted beats by dre with ugg the insanity workout uk latest buccaneers jerseys songs michael kors outlet by marc jacobs uk the burberry outlet online most kobe bryant shoes fashionable air max 95 composers louboutin pas chermac cosmetics they kevin durant shoes are ralph lauren women hollister for ferragamo belts the atlanta falcons jersey most lebron 12 part hollister-uk.me.ukclippers jersey Kim rayban--sunglasses.org.uk had adidas originals a eyeglasses frames distinct seahawks jerseys advantage chanel handbags over raiders jerseys men adidas superstar from uggs outlet a colts jerseys little ferragamo fruit-village m a c cosmetics behind chanel bag Saharunpore, michael-jordan.co.uk but oakley pas cher he marc jacobs let texans jerseys that kobe shoes advantage air max 90 be oakley sunglasses inferred.At converse uk noon cheap jordans they chicago blackhawks jersey turned kobe ix aside nba jerseys to timberland uk eat, ray ban sunglasses and true religion outlet the ugg boots clearance meal nike--store.fr was tory burch outlet online good, tiffany plentiful, michael kors outlet and fitflops well-served nike roshe run on cowboys jersey plates lululemon.com.co of michael kors clean insanity workout leaves, kobe 10 in chanel handbags decency, fitflops uk out adidas outlet of nike mercurial drift 49ers jerseys of insanity the eagles jerseys dust. uggs outlet online They guess shoes gave jaguars jersey the adidas store scraps cleveland browns jerseys to pittsburgh steelers jerseys certain guess factory beggars, rolex watch that michael kors pas cher all prada requirements gucci might fitflop be louboutin shoes uk fulfilled, stuart-weitzman.org and mac uk sat united jersey down orologi-rolex.it to jordan shoes a mac makeup long, puma shoes luxurious michael kors smoke. new balance football boots The oakley vault old browns jerseys lady beats headphones had tory burch outlet online retreated cardinals jersey behind oakley sunglasses her mizuno curtains, fitflop but seahawks jerseys cheap mixed coco-chanel.it most flip or flop freely true religion in air jordan the oakley sunglasses talk, rolex replica her toms shoes servants mac cosmetics arguing boston celtics jersey with spurs jersey and manchester united jersey 2015 2016 contradicting seahawks jerseys 2015 her gucci shoes as mac cosmetics uk servants bottes ugg pas cher do ferragamo.org.uk throughout eyeglasses online the dr dre beats East. kobe 9 high She gucci outlet compared cleveland cavaliers jersey the birkin bag cool tory burch outlet and adidas the air max pines mac cosmetics uk of gucci outlet the ray ban Kangra yogapants.eu.com and michael kors Kulu mulberry uk hills adidas zx with oakley the louboutin uk dust pandora bijoux and mac uk the bracelet-swarovski-bijoux.fr mangoes new york knicks jersey of fitflops the lebron james shoes South; ugg soldes she bcbgmax.in.net told scarpe-nike-store.it a jimmy choo shoes tale five finger shoes of polo ralph lauren outlet some fake rolex old mulberryoutlet.me.uk local Nike Jordan Gods cheap oakley sunglasses at stuart weitzman the new balance edge arizona cardinals jersey of polo ralph lauren her nike husband’s steelers jersey territory; ugg australia she michael kors roundly air jordan abused nfl jerseys the warriors jersey tobacco nike mercurial superfly which panthers jersey she michael kors was ray ban pas cher then michael kors outlet online smoking, oakley sunglasses outlet reviled toms shoes all eagles jersey Brahmins, michael-kors-borse.it and chanel bags speculated mac makeup without pandorauk.co.uk reserve ralph lauren outlet on baltimore ravens jersey the salomon shoes coming wedding dresses of bracelet-pandora-bijoux.fr many chaussures louboutin grandsons.lebron 10 mercurial superfly cheap oakley sunglasses hogan sito ufficiale ugg boots louboutin outlet hermes belt north face uk vans shoes gucci bags air jordans ugg pas cher dansko shoes tod's real madrid jersey new balance uk fendi mont blanc pens uggs uggs outlet cheap basketball shoes mac make up cheap-jordans.in.net kobe 9 low oakley vault tommy hilfiger hollister clothing reebok shoes eyeglass frames ravens jersey ray ban sunglasses nike blazer pas cher bears jersey chanel chanel uk michael kors canada levisjeans.org cheap jerseys nike shoes kobe 9 shoes burberry-outlet-online.it dre beats nike uk ugg outlet polo ralph lauren outlet adidas running shoes michael kors handbags nike kobe 9 uggs ugg outlet mizuno wave guess canada ed hardy clothing sac--chanel.fr fitflops ugg michael--kors.fr lunetterayban.fr michael kors uk tommy hilfiger outlet cheap oakley sunglasses tommy hilfiger uk burberry sale ugg boots uk ray ban sunglasses outlet new york jets jerseys sunglasses outlet dolce-and-gabbana.org ralph lauren outlet gucci handbags dolce and gabbana tiffany jewelry omega--watches.us.com gucci watches san francisco 49ers jerseys steelers jerseys new balance pas cher louboutin uggs.org.uk asics gel lyte sac chanel oakley sunglasses cheap lunette oakley puma outlet lunette ray ban pas cher scarpe hogan north face outlet online michaeljordan.fr lebron 11 lebronjames-shoes.com michael kors handbags oakley uk tiffany-and-co.org.uk jordan kobe x beats solo minnesota vikings jerseys basketball shoes lebron 12 ralph--lauren.fr new balance football marc jacobs adidas shoes jordan 11 giants jersey michael kors outlet tommy hilfiger roshe run ray ban sunglasses san francisco 49ers jersey lebron 11 tiffany and co oakley sunglasses cheap weddingdresses.me.uk michael kors lunette ray ban pandora-bracciali.it pandora mizuno running shoes flops new orleans saints jerseys converse trainers oakley sunglasses cheap detroit lions jerseys adidas-zxflux.fr cheap-jordan-shoes.net kobe 9 dolce gabbana uggs.org.uk burberry outlet online burberry uk balenciaga.in.net lebron 12 omegawatches.org.uk hermes uk air max uk oakley sunglasses kate spade wedding dresses uk gucci belt true religion jeans jordansretro.in.net kate spade uk christian louboutin timberland.org.uk barcelona jerseyAs louis vuitton we michael

As louis vuitton we michael kors are ugg australia talking, moncler jackets Sammy keeps remembering uggs on sale telephone michael kors outlet canada calls swarovski crystal he air max 2015 needs beats headphones to canada goose outlet make, christian louboutin shoes but michael kors he michael kors canada keeps hermes birkin them jordan 12 brief michael kors and gucci to converse the nike air max point. ugg outlet As ugg soon nike air max pas cher as bottega veneta he true religion outlet hangs hogan outlet up, beats by dre our vans conversation swarovski jumps nike free uk immediately nike trainers uk back sac longchamp to christian louboutin the canada goose jackets previous louis vuitton pas cher subject, rolex watches for sale as moncler jackets if moncler there longchamp bags had prada shoes been jordan 4 no jordan retro 11 interruption. air max He nike roshe run uk is wedding dresses extremely iphone cases quick-minded ugg soldesceline bags to insanity workout the sac guess extent oakley vault that burberry outlet his coach outlet store thoughts rolex watches sometimes nike free run uk race nike air max 2015 ahead of hermes pas cher him, ugg italia and lululemon outlet online his replica watches uk sentences barbour jackets lose gucci handbags their ralph lauren structure. coach outlet In ghd straighteners speaking oakley sale of iphone 6s plus cases his son, nike store a north face pas cher very lunette oakley pas cher successful oakley sunglasses jazz guess pas cher guitarist north face jackets who canada goose outlet performs kate spade handbags under oakley sunglasses wholesale the air max name burberry Steve coach outlet store online Khan, ralph lauren outlet Sammy jordan 6 comments: oakley vault "Now, pandora jewelry my oakley pas cher son fake oakleyslancel brace moncler pas cher yourself ugg bootscheap oakley sunglasses my hollister son louis vuittonlongchamp this iphone 6s cases is pandora charms one moncler outlet of mulberry my kate spade great, michael kors bags great tory burch outlet online achievements mulberry bagsmont blanc pens my abercrombie fame cheap gucci is michael kors outlet online coming polo ralph lauren from ralph lauren outlet online a ray ban pas cher very curious s5 cases source. moncler outlet People mulberry outlet come hollister up louis vuitton purses to wedding dress me and polo lacoste say, 'You're longchamp pas cher Steve uggs canada Kahn's moncler jackets father?'"Asked converse shoes about instyler the north face jackets satisfaction doudoune canada goose he canada goose outlet has vanessa bruno gotten iphone 5s cases from ray ban songwriting, louboutin Sammy gucci shoes insists montre pas cher that louboutin shoes he ugg boots can't christian louboutin uk imagine gucci outlet online a ray ban sunglasses more polo outlet rewarding michael kors handbags career. burberry factory outlet "I 5c cases once ray ban sunglasses told uggs that ugg outlet to jimmy choo a discount oakley sunglasses college tiffany jewelry audience new balance shoes and a jordan 5 boy longchamp pas cher said, ugg boots 'I'm roshe run pas cher studying polo ralph lauren to louboutin shoes be lunette ray ban pas cher a ray ban sunglasses lawyer. oakley sunglasses What's louis vuitton outlet wrong moncler with ghd that?' jerseys I michael kors outlet online said, nike roshe 'Nothing, uggs outlet but nike free run pas cher who p90x workout walks coach bags down air max 2015 the uggs street the north face humming cheap uggs a sac longchamp pas cher lawsuit?'"It louis vuitton was burberry handbags 5 louboutin outlet p.m. oakley sunglasses cheap on canada goose uk the nike shoes Friday michael kors before fake rolex Labor nike roshe run Day. gucci belts Governor jordan xx9 Hugh iphone 5 cases Carey sat p90x3 alone polo ralph lauren in nike free his true religion jeans office longchamp soldes on gucci bags West lancel pas cher 55th cheap oakley sunglasses Street, moncler rubbing oakley sunglasses outlet his celine handbags forehead north face outlet wearily nike air max uk with oakley vault both moncler hands uggs when nike factory outlet his christian louboutin assistant swarovski uk press ralph lauren secretary, air max Judy polo lacoste pas cher Deich, hollister clothing store ushered ugg pas cher me nike huarache in. prada handbags The longchamp outlet introductions were uggs on sale brief, michael kors outlet and oakley sunglasses the louis vuitton outlet stores governor hermes belt spoke very iphone 5c cases rapidly, replica rolex keeping christian louboutin is louis vuitton outlet eyes vans pas cher on iphone 6 cases the ralph lauren pas cher table michael kors in cheap nfl jerseys front nike roshe of ugg soldes him, coach handbags where ipad air cases he was canada goose outlet scrawling ralph lauren outlet pencil true religion outlet lines in bottes ugg geometric iphone 6 case patterns jimmy choo shoes on mcm handbags a montre homme piece longchamp outlet of louis vuitton blank louis vuitton handbags paper, timberland boots as louis vuitton canada if juicy couture to scarpe hogan maintain oakley his moncler concentration.The coach outlet Governor barbour had louis vuitton uk been nike air max up oakley sunglasses cheap for uggs on sale 12 instyler ionic styler hours, longchamp and his voice michael kors handbags occasionally michael kors outlet online faded ralph lauren outlet to uggs a moncler whisper, louboutin uk but abercrombie he christian louboutin outlet answered http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/ all canada goose outlet the air jordans questions with chaussures louboutin a michael kors outlet online flair jordan future and canada goose displayed marc jacobs a lululemon outlet sincere michael jordan shoes manner longchamp handbags throughout. links of london Sitting michael kors outlet online kitty-corner retro jordans to louis vuitton outlet online me longchamp outlet online at a chanel handbags conference polo ralph lauren pas cher table, ugg boots clearance he air jordan looked nike outlet smaller ugg boots uk and christian louboutin shoes thinner ralph lauren polo than his nike roshe run photographs. nike tn He timberland pas cher also ferragamo belts looked the north face like rolex watches one nike free of air jordan pas cher the moncler outlet tiredest, canada goose most tiffany jewelry overworked canada goose men toms shoes I nike air force had ever nike free run met."I sac louis vuitton have uggs been staying thomas sabo uk on www.michaelkors-outlet-store.us.com the soccer jerseys West tn pas cher Side iphone case a sac michael kors lot louis vuitton outlet since last coach factory outlet September," north face outlet he burberry said. canada goose jackets "That's oakley sunglasses cheap when thomas sabo my michael kors outlet online sale sons replica watches Donald true religion jeans and louis vuitton Michael burberry pas cher got vans scarpe an abercrombie and fitch apartment hermes near ghd hair Central swarovski jewelry Park. barbour jackets uk They're iphone 6 plus case kind juicy couture outlet enough to north face jackets put prada outlet me north face up uggs there. oakleysunglasses1.us.com We ugg have longchamp uk the uggs outlet usual sac hermes tenants' ugg boots clearance complaints coach outlet online about iphone 6 plus cases the hogan sito ufficiale leaky moncler sito ufficiale ceilings burberry outlet and louboutin peeling paint. michael kors bags All lululemon in oakley all, ugg it's michael kors outlet online sale a oakley glasses good abercrombie and fitch building. new jordans I cheap oakley find jordans for sale more burberry outlet online and polo ralph lauren uk more louis vuitton advantages michael kors pas cher to hollister living ugg on abercrombie and fitch the nike roshe uk West pandora uk Side. I ugg boots clearance like true religion outlet it rolex watch because chi flat iron of hollister uk the s6 cases accessibility abercrombie and fitch uk to north face work air jordan retro and because ugg outlet I oakley store jog vanessa bruno pas cher in sunglasses outlet Central michael kors outlet Park."One jimmy choo outlet of reebok outlet my louis vuitton headaches burberry outlet online is canada goose jackets Central babyliss Park. canada goose Some jordan 1 of nike roshe run pas cher my michael kors outlet colleagues nfl jerseys would toms outlet like burberry to nike free run make hollister it longchamp a cheap oakley sunglasses national jordans park. doudoune moncler It's karen millen the longchamp outlet city's michael kors biggest canada goose showplace. soccer shoesray ban outlet I bottes ugg pas cher want nike air max to oakley sunglasses get ralph lauren uk the gucci outlet automobiles louis vuitton bags out true religion of giuseppe zanotti there michael kors outlet more nike blazer and nike tn pas cher more. cheap nike shoes In michael kors canada the valentino shoes morning, michael kors outlet I nike air max see ugg boots all jordan shoes the michael kors handbags New marc jacobs handbags Jersey replica watches cars timberland coming longchamp bags through. That's asics shoes why christian louboutin outlet I longchamp want barbour Westway new balance outlet below rolex replica 42d abercrombie Street ugg pas cherlongchamp handbags so nike sneakers it michael kors handbags clearance will take s6 case more pandora charms pressure hollister canada off tiffany and co the iphone 6s plus case city. red bottom shoes5s cases I nike roshe wish coach outlet store online everyone jordan 11 would nike outlet store realize converse pas cher that nike free Westway is new balance pas cher not nike free run a nike blazer pas cher road. ugg It's cheap jordans a sac burberry recessed ugg boots highway nike air maxlongchamp outlet online more new balance of nike air max 2015 a coach outlet tunnel."Speaking hollister pas cher frankly louis vuitton handbags of barbour outlet the rolex replica watches problem of ray ban ex-mental michaelkors-outlet-store patients lacoste pas cher in nike huaraches parts of oakley vault the ipad cases West canada goose jackets Side, longchamp Carey air max said that "we asics running shoes have sac louis vuitton pas cher indexed karen millen uk all michael kors uk the louboutin outlet SRO's. babyliss pro That true religion outlet was reebok shoes never kate spade outlet done moncler outlet before. bottes uggtory burch The hollister homeless cheap sunglasses people uggs outlet who cheap oakley sunglasses live hermes handbags on hogan the mont blanc street ralph lauren are louboutin not jordan retro the cheap ugg boots wards ipad mini cases of cheap oakley the nike air huarache state. michael kors outlet We replica watches can't louboutin pas cher just mulberry handbags go louis vuitton out oakley outlet and ray ban uk pick air max them michael kors purses up. michael korsabercrombie If mac cosmetics they air max need cheap ugg boots outlet some nike free pas cher kind wedding dresses uk of vans shoes health nike air max uk care, polo ralph lauren outlet they ugg boots should coach purses be taken lululemon outlet canada to moncler uk a phone cases shelter converse and longchamp bags given uggs health iphone 6s case care. air max pas cher If vans outlet they moncler resist, michael kors outlet online sale we coach outlet will ray ban sunglasses outlet have peace links of london uk officers supra shoes to uggs outlet take baseball bats care polo ralph lauren outlet of lululemon them. polo ralph lauren outlet That's ferragamo shoes something kate spade outlet online I'm michael kors outlet online doing coach factory with polo ralph lauren Mayor herve leger Koch."Ever longchamp pliage since ghd hair straighteners he canada goose defeated ray ban Nelson uggs outlet Rockefeller's appointed true religion jeans successor, michael kors Malcolm louis vuitton outlet Wilson, nike trainers in michaelkors-outlet-store.us.com 1974, montre femme Hugh burberry sale Carey has new balance become ray ban sunglasses well vans known mulberry uk for jordan pas cher both michael kors outlet his sac louis vuitton conservative abercrombie moral air jordan 11 code air huarache and air jordan shoes his north face outlet unswerving louboutin fiscal restraint. ugg uk Born louboutin on michael kors April michael kors outlet online sale 11, louboutin 1919, air force to hermes bags an replica handbags Irish Catholic canada goose pas cher family michael kors handbags in louis vuitton outlet online Brooklyn, true religion jeans Carey hollister clothing grew north face outlet online up nike air max with five lululemon canada brothers sac lancel believing michael kors outlet online in longchamp outlet online certain nike roshe run principles air jordan that north face uk he hollister has air max never barbour jackets abandoned. moncler These pandora jewelry moral lululemon outlet principles jordan 3 have christian louboutin become the wedding dresses foundation michael kors outlet of barbour uk his tory burch outlet controversial polo ralph lauren outlet online stands sac vanessa bruno on birkin bag the tiffany and co death bottes ugg pas cher penalty p90x and nike factory abortion. nike air maxKÖPECZI BOÓZ-DEÁK ALBERT A HEGEDŰ

A HEGEDŰ

Midőn erén pezsg ifjú élet,
De zsenije már férfi, érett,
Érezve, hogy remekbe fog:
Művészed akkor alkotott.

Szeretve minden porczikádat,
A habos, rózsaszínű fádat,
Az ébennel ékes nyakat,
Az édes hangú ajakad.

A lányos, karcsú, szűzi keblet,
Lelkét majdani énekednek,
Mindenbe, mint a jó anyák,
Énjének adta legjavát.

S midőn oh, végre, kész a műve
S ő lángzó arccal, lelkesülve,
Állát rád hajtva hallhatott,
Azt mondta: "Most meghalhatok".

S meghalt. És te, te drága árva,
Utána kézről-kézre járva,
Kontárok játékszere lész
S végül megvesz egy ószerész.

És ott egy régi rozsdás szegre
Akasztva, függtél elfeledve,
Egy századévig is talán,
Poros szekrények oldalán.

S ha valaki a kézbe vett is,
Próbálva rajtad azt is, ezt is,
Kedvét veszítve eldobott, -
A hangod sértő volt s kopott.

Mig végre jött egy istenáldott
S a mint a húrjaidba vágott,
Kebledből ömlik égi dal,
Minőt halandó sohse hall,

S ahogy átsír e dal a légen,
Báj nyilal át a mindenségen
S a természet az isteni
Szerelmi vággyal lesz teli.

Ujját a légbe fennmarasztván,
Bámulva, hallgatott a nagy Pán
S a nymfaraj fűben, hanyatt,
Piheg az édes kéj alatt.

S a kis virág s a nagy természet,
Mind, mind ez édes daltól részeg,
És odafent a csillagok
Szemében harmatkönny ragyog.

...Oh elhagyott, szomorú lelkem,
Hogy mesteredre sohse leltem,
Pedig, ha játszanék veled,
Kaczagnának az istenek!A kereszténység botrány és bolondság (Pál apostol)

Kozma Szilárd:

A Táltos Bolond dala

A Bolond a százkarú szeretet Királya.

A Bolond életútja csillagporos fény.

A Bolondnak mindig sikerül az ábra:

Sorsát szőni, éjszakánként Istenéhez tér.

Álmát kerüli a gyűlölet s a neheztelés réme,

Szerelmével mágikus vidámságot fogyaszt ebédre.

Képzelete egyensúlyát semmi fel nem dúlja,

Szenvedélyes jó-kedélye hegyek ormát fújja.

A Bolond-fároszából kiapadt a kapzsiság olaja,

A szellem-óceánok fénye elméjében mindörökre ég.

A Bolondnak nincsen ellenséges lelki malma,

Sóvárgó vágyait kacagva, mindig partot ér.

A Bolond, hogyha verseng is csak játszik,

Bábel - Tornyokat sem épít soha, senkivel.

A hiuság-bazárban is csak derűseket ásít,

S az aggódók álmában vígan táncol Jettivel.

A Bolond a börtönben is a mennyországot látja,

Ezért Ő, királytól, ördögtől vagy haláltól sem fél.

A Bolondnak boldogság-bőségben él a családja,

Mert világos lelkével, az örök-igazságban él.DUMA-ISTVÁN ANDRÁS csángó költő

Szomszéd leánka1

Csirikolsz2 kis madarka3
Két nyelven te cinkacska4
A világot szereted
S a népedet üdvözlöd

Kicsi vagy te angyalka
Repdesel mint madarka
Ne szakadna a szárnya
S a világon maradna

Anyanyelvit imádja
Szomszéd népit5 tanolja6
Édesanyját bücsüli7
Népeket megtiszteli

Ne bántsatok virágot
Ne öljetek angyalat8
Angyal ha nem tud lenni
Ördögnek fog költözni9

1. leányka
2. csacsogsz
3. madárka
4. kicsi lány
5. népet (románokat)
6. tanulja
7. becsüli, tiszteli
8. angyalt
9. ördöggé válikhttps://www.youtube.com/watch?v=u02jtgKVj5Q&nohtml5=False http

Az agnoszticizmus nem mai keletű...
Ha nem ismerem meg, akkor fel sem ismerhetem, és tehát nem is kerülhetem el.
Az Ige az igazság kereséséről szól és a Lilith-inverziónak, tehát az egyéni karmáknak a felfedezéséről és annakj a feloldásáról, meghaladásáról, a megváltás megvalósításának a lehetőségéről és kényszeréről. Istent nem kell keresni, mert mindenütt ott van. Minden csak egyedül az isten: a szemünk is, a kőszikla is, a mi húsunk és csontunk és a szerveink is, és a lelkünk, az eszünk, a gondolatunk is csak Isten, semmi egyéb. Semmi nem létezik Istenen kivül és semmi nem Nem-Isten. Minek hát keresni azt ami mindenütt ott van, még a keresőben is, még a kereső szerveiben lelkében és kereső szándékában is?
És persze, a személyiség - karmás )öntudat-problémás) nagyiokosoknak is lehet sokat pofázni feleslegesen...:)Semmiféle vétket nem kell

Semmiféle vétket nem kell megismerni, csak az Istent. Isten megismerhető, legalábbis törekedni kell rá. Azért gyűlöli a tanítvány anyját és apját, mert Isten tükörképén keresztül rá lát szüleire, és nem akar azokhoz hasonlítani. Nem bűn keresésről szól az ige, hanem Isten kereséséről.Kibővítve: Az anarchista karma és a nemzetárulás gyökereinél

Úgy látszik, ez már egyfajta spirituális betegség mint a pánik és a mazochizmus. Mármint egyes közéleti személyiséggé vált önutálókból lett nemzet-utálóknak a nagy fokú jelenléte. Meg kellene fejteni, hogy mi a közös karma-motívum ezekben… Mikor, milyen karma hatására fordul valakinek az értelme saját maga ellen, illetve a neki életet adó, az őt gondozó.nevelő szülei ellen, vagy a nemzete ellen. Halak, Nyilas, Skorpió, Vízöntő, Ikrek? Össze kellene hasonlítani a Nagy Attila Puli, a Gerle Éva, a Lelkes Villő, Parászka Boróka, Sipos Zoltán és ennek a Krisztina nevű, ellen – Janne D’ Arcnak a sorsképletét…
(Lásd: )
Szó, ami szó, Jézus is azt mondja, hogy “aki nem utálja meg magát és aki nem utálja meg az anyját és az apját, nem lehet az én tanítványom.” Persze, ennek átvitt jelentése van, vagyis, hogy meg kell ismerni, és meg kell érteni az elődeink vétkeit és azt, azokat nem mind ismételgetni családi, vallási, vagy nemzeti tradíciók formájában. Pl. a Rómeó és Júlia családjainak a generációkon át tartó és fokozódó gyűlöletét, öncélú háborúzását. De vigyázni kell a sablonokkal, mert ugyanez az öncélúság nem fogható rá a román – magyar politikai és nemzeti érzelmi egymásra orrolásról. Hiszen nem a magyarok, és főként nem az erdélyi magyarok tehetnek arról, hogy a román politikusok és valamennyire is felvilágosult értelmiségiek komplexálltak amiatt, hogy 1.) Románia Erdélyt magas szintű, sorozatos diplomáciai csalással (szélhámossággal) és elképesztő gátlástalan adathamisításokkal kaparintotta meg, éppen olyan időszakban, amikor a hatalomra került magyarországi politikába beütött a bolsevista internacionálé kerge marha kórja, és : 2.) Ez nem elég, de a megkaparintási lehetőségnek –A politikai zálognak: A híres Gyulafehérvári nyilatkozatnak – egyetlen, az Erdélybe szorult másfél millió magyarság nemzeti önrendelkezésére vonatkozó ígéretét sem tartotta be. Sőt, az erőszakos románosítást, illetve a vallásos színekbe öltöztetett „honfoglalást”, meg az asszimiláció, más, kevésbé látványos formáit a múltban is, és most is következetes kitartással, mondhatni, könyörtelenséggel felérő ambícióval végzi a román állami apparátus, politikai rendszertől és berendezkedéstől függetlenül. Arról tehát, hogy a románok az erdélyi magyarság elemi jogainak a történelmi elcsalása miatt komplexálltak, nem a magyarok tehetnek. És arról sem, hogy a románok ezt úgy vélik magukban lerendezni (Nem , hogy az elemi tisztesség szabályai szerint orvosolni!), hogy még száz éves, tervszerű és erőszakos, meg kevésbé látványos asszimilációs törekvések ellenére is megmaradt magyarság töredékének sem akarják megadni az őseik által megígért és vállalt önrendelkezést.
A tárgyi valóság szerinti igazsággal szembeni vétkezésre vonatkozó Krisztusi tanács és intés tehát metafizikailag helyes, hiszen a beavató kereszténység a velünk született vétkezésre való hajlamoknak a felismerését és a vétekhez vezető hibáknak a beismerését tartja fontosnak, akárcsak az asztrológiai karma- és karma-meghaladást szolgáló sorsképlet-értelmezés.. Nem is érhető el alkímiai értelemben fejlődés és a sors-idéző (Ez esetben sorsjavító, gyógyító…) pozitív spirituális – mágikus képességeknek a felszabadítása, a karmikus hajlamainknak a pozitív tulajdonságokká való változtatása nélkül.

Na, de az a saját nemzet-gyűlölet, amit Puli és Gerle Éva, Sipos Zoltán és az RMDSZ nagy kedvence: Parászka Boróka, meg most ez a Krisztina művelnek, jóval a lónak a túlsó felére való átzuhanás. És ráadásul ezek a tipikusan spirituális karmával rendelkező személyek nem saját maguk, vagy a szüleik ellen viseltetnek gyűlölettel, hanem a nemzettel, amelyből „vétettek” és amely viszont, valahol a szüleikkel együtt táplálta és óvta őket, ha csak kultúrájával, tehát szellemileg és szimbolikusan is, amíg felnőttek lettek.

Ez a saját nemzetüknek a gyalázása tehát, már éppen olyan túlzás, mint az új svéd liberálisok fiatalságának az ötlete, hogy lelegalizálni kellene a testvérpárok közötti szexualitást, meg a halottak meggyalázását, ugyancsak öncélú és perverz élvezeti lehetőségekhez jutási lehetőségek fokozása érdekében. Ez a perverz- Isten és ember-árulás szintű, vagyis Anti-krisztusi (megváltás ellenes) vágy-kielégítési kezdeményezés is ugyanolyan karmikus gyökerekhez (Halak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió és Rák, vagy Ikrek karmák?), hajszálerekhez vezethető vissza tehát, mind a nemzet-árulás. És valóban: mindkét gusztustalan viselkedésű tradíció-ellenes politikai csoportosulás liberálisnak nevezi magát.

Holott ezeknek a sátánnal való cimborálásoknak (A nemzet- gyalázás esetében: a nemzet tagjai számára fájdalom okozási vágyból eredő gonoszkodásnak, és sok esetben még úgy is, hogy a szülők is ennek a nemzetnek a tagjának vallják magukat, mint Parászka Boróka esetében, vagy Nagy Attila Puli esetében.) semmi köze nincs a szabadsághoz, mivel a szabadság nem a természeti törvények által leképezett egyetemes törvények megtagadásában és az azokkal szembeni mentalitás gyakorlásában áll. A spirituális alapú, tehát a teremtés alapjainál található (spirituális) szabadságnak ugyanis, van egy olyan összetevője, amely messze kívül tartja ezeket a perverz képzeletű és gondolkozású személyeket a tényleges szabadságtól. És ez nem más, mint az egyéni, a családi és a közösségi a felelősségtudat és felelősségérzet összhangja. (Lásd a Vízöntő szellemisége által megtestesített és képviselt szabadság-eszme metafizikai értelmezését, a honlapjaimon olvasható Vízöntővel és a Szabadsággal kapcsolatos tanulmányokban. Például itt van a Karmák leírása jegyek szerint:
)

II. Az autoimmun spirituális perverziók gyökereiről
Posted on 2016-03-01 Szerző: Kozma Szilárd
Nem is kell messzire menni és nagyon mélyre ásni ahhoz, hogy a 20. század elején agitáló és a nemzeti katasztrófát (Trianont) előidéző magyar bolsevista politikusok, valamint mostanában a magyar liberálisok és az ők áldatlan – romboló tevékenységének a szépítését és kívánatossá tételét (népszerűsízését – ideologizálását) végző újságíró-szövetségeseik által megtestesített nemzetárulás személyi gyökereinek, illetve a saját nemzetnek az utálataként (is) jelentkező közéleti pszichés betegségeknek a kauzális – asztrológiai gyökereinek a felkutatását elvégezzük. Korábbi felvetésemben említettem, hogy a megértés és a diagnosztizálás érdekében, feltétlenül a Halak jellegű karmával született személyeknek a mazochista és szadista hajlamaiból (annak a kauzális magyarázatából, értelmezéséből) kell kiindulni. Majd ezt, a tudattalan karmikus késztetést párosítani a Skorpió karmás személyeknek az önrombolásra és öngyilkosságra és az igazságtalankodásra (igazságtalan vádaskodásra, rágalmazásra) való hajlamával, valamint a Nyilas karmásoknak az ugyancsak spirituális vakságra, zavaros és hibás szellemi -és erkölcsi-spirituális látási módjára, betegesen téves ítélkezésre (teljesen hibás és ugyancsak romboló kritika gyakorlására) való késztetésével.
Már csak egy elem hiányzik ahhoz, hogy ezeknek a közös eredőjének a végeredményeként megszületett önutálatból, az ego és az árnyék-én hatására nemzeti eredet-utálattá alakuló (A zseniális árnyék-én által transzmutált) pszichésnek mondott, de valójában sokkal magasabb dimenziók szintjén végbemenő karmikus (tehát spirituális) nemzet-káromlási, nemzet gyalázási és nemzet-árulási jelenség , közéleti szinten is meg kívánjon mutatkozni.
Ehhez már csak a Vízöntő karmásoknak a két szélsőséges megnyilvánulási formában jelentkező “ön-hülyítésre”, ön-kábításra, illetve az un. Isten és sors elleni lázadásra (anarchiára, anarchikus és öncélú robbanásra – robbantásra való hajlamával kell társulnia. Az egyik, a nyílt. közösségi szintre emelt +fenegyerekeskedés”, megbotránkoztatási vággyal elegyedő olyan új élet- és társadalmi helyzetnek és “műnek” a létrehozási vágya, amilyen még soha nem volt azelőtt a világon. Másik véglete a teljes anonimitásban való maradás melletti, ugyancsak kriminális anarchista cselekedetek végrehajtása (A Biatorbágyi rém esete, illetve a mai korszellemnek megfelelő “intim” terrorizmus.), A halállal és az ördöggel való sakkozás intim élvezete.
És ez még csak a két ellentétes megnyilvánulási formája a Vízöntő, fentebb említett öngerjesztő, belső rendszerű “behülyülési” meghülyülési késztetéseinek, aminek a végzetes megnyilvánulási formáival pszichológusok és pszichiáterek is találkozhatnak.
De minket most nem a végső kisülések érdekelnek, hanem csak a látszatra normális személyekben is létező finomabb késztetések. Ahhoz, viszont, hogy megértsük a jelenséget, szükségünk van annak a legszélsőségesebb megnyilvánulási formájának a megemlítésére is. Ez, az ördöggel, a halállal, de ugyanakkor az istennek . a sorssal! – való kockázási forma pedig, nem más mint az Orosz Rulett. Az a halálos játék tehát, amelyben a magányos játékos, aki egyedül az Istennel vívja a csatáját “valamiért”, vagy az ellenfeles játékos,aki rendszerint pénzért is kockára teszi az életét, egyetlen golyót hagy a forgópisztoly hordó-tárába, majd azt megforgatja, majd a pisztolyt a halántékához emelve meghúzza a ravaszt. És csakugyan: az Orosz nép, amelynek a géniuszából ez az “isteni rulett” sorsjáték, megszületett, a Vízöntő szellemiségéhez tartozik, spirituális besorolásában…

És most térjünk vissza a Vízöntői karma szelídebb változataihoz. Egy nagyon értelmes és az un. egzakt – materiális tudományok terén is magasan képzett volt hallgatóm, aki ugyancsak rendelkezik ezzel a szabadság köntösében tündöklő szabadság-ellene (Vízöntő) karmával, tárta fel számomra a vízöntő karmások eme nagy titkát és rákfenéjét:
“Az ilyen személy mindig kísértést érez, valamilyen rendkívüli, és nem csak materiális szempontból morálisnak tartott veszedelmes gondolat-sor göngyölítésére, azzal való malmozás szerű, öncélú és öntörvényű foglalkozásra, hanem az un. spirituálisan kísértő gondolatokkal való foglalkozásra is. Sőt, ezeknek a bűnözési (törvény szegési) lehetőségekről való képzelgéseinek a fizikai megvalósíthatóáról való képzet-alkotásokra is, amelyekről nagyon jól tudja, hogy őrültségek, hogy tehát ”lehetőleg”, soha nem fogja azokat elkövetni. Ez a gondolati – képzeleti szinteken történő erkölcsi “kocka-játék” viszont, éppen a benne rejlő magas rendű kockázati tényező (pl. elvetemült erkölcstelenkedési, fajtalankodási lehetőségekről szóló fantazmagóriák, “reális” jeleneteinek a végig játszása, végig pörgetése képzeleti szinten is), nem csak élvezettel járó izgalmat jelent a Vízöntő karmásoknak, hanem egyszerű fizikai energia-vesztességgel, kimerüléssel járó szellemi kísértéseket is. Amellett tehát, hogy éppen azért, mert soha nem engednék meg magukban, hogy a fizikai valóságban is elkövessék mindazt, amiről fantáziálnak, érzik a kockázati veszélyét is annak, hogy “hátha mégis, úgy hozná a sors”, akkor nem egészen biztosak abban, hogy a kísértésnek ellen tudnának állni. Nem sorolom és nem fokozom tovább, gondoljon bele mindenki a maga fantázia-erejével, ebbe az ördögi folyamatba, a Vízöntő karmás személyeknek ebbe a spirituális rák-fenéjébe!
Tény az, hogy a saját nemzetük utálatának a közéleti kommunikációs szinteken is többszörösen és határozottan kifejezést adó, szellemi álcaként un. globalista - humanista eszméket szajkózó személyek, minden esetben rendelkeznek az önutálat, az önbántalmazás és az önrombolási, valamint hibás kauzális ítélkezési sugallataik és reflexeik mellett, a Vízöntő karmás személyeknek ezzel a perverz, morális kockázat-vállalási sóvárgásával is, akár tudatosan, akár tudatlanul. Rendelkeznek ezzel a közéleti – köztudati szinten elkövethető sors (környezet, közösség, társadalom) - provokálási élvezethez jutási sóvárgással, annak az érvényre juttatási vágyával, vagyis a bátorságnak képzelt provokatív vakmerőséggel, amivel folyamatosan megkockáztatják a környezetük türelme elfogyását, és amivel annak a tűrési határainak a feszegetését „bátran” gyakorolják.

Amikor ezeket a sorokat írtam, ezekből a szempontokból még nem vizsgáltam meg azt pl. , hogy a Parászka Boróka és Sipos Zoltán sorsképleteiben mekkora mértékben és milyen arányban találhatók meg ezek a motívumok, de nagyon kíváncsi vagyok… Az biztos, hogy a náluk sokkal gyengébb közírói” :) eredményeket elért és tehát, semmilyen területen, nem annyira jelentős tevékenységet folytató Nagy Attila Puli és Gerle Éva sorsképlete bővelkedik ezekkel a motívumokkal. És az is biztos, hogy Parászka Boróka, valamint, pl. a román nemzeti asszimilációs politika elképesztő anyagi áldozatokkal járó stratégiáját és taktikai trükkjeinek – zsivány árnyék-hatalmi tevékenységének - (Pl. a kilencvenes évek legelején létrehozott HARKOVNAK a földalatti tovább működtetésének) a leleplezése helyett, (És ezt tessék megfigyelni: ) az Orbán Viktornak És a Fidesz-nek az állítólagos Erdély-visszafoglalására irányuló tevékenységét „LELEPLEZŐ”  cikkeket firkáló Sipos Zoltán is, kemény és egyértelmű Vízöntő-karmával (Tehát csak és csakis negatív – fordított! – spirituális látási móddal) rendelkeznek!Kibővítve: Az anarchista karma és a nemzetárulás gyökereinél

Úgy látszik, ez már egyfajta spirituális betegség mint a pánik és a mazochizmus. Mármint egyes közéleti személyiséggé vált önutálókból lett nemzet-utálóknak a nagy fokú jelenléte. Meg kellene fejteni, hogy mi a közös karma-motívum ezekben… Mikor, milyen karma hatására fordul valakinek az értelme saját maga ellen, illetve a neki életet adó, az őt gondozó.nevelő szülei ellen, vagy a nemzete ellen. Halak, Nyilas, Skorpió, Vízöntő, Ikrek? Össze kellene hasonlítani a Nagy Attila Puli, a Gerle Éva, a Lelkes Villő, Parászka Boróka, Sipos Zoltán és ennek a Krisztina nevű, ellen – Janne D’ Arcnak a sorsképletét…
(Lásd: )
Szó, ami szó, Jézus is azt mondja, hogy “aki nem utálja meg magát és aki nem utálja meg az anyját és az apját, nem lehet az én tanítványom.” Persze, ennek átvitt jelentése van, vagyis, hogy meg kell ismerni, és meg kell érteni az elődeink vétkeit és azt, azokat nem mind ismételgetni családi, vallási, vagy nemzeti tradíciók formájában. Pl. a Rómeó és Júlia családjainak a generációkon át tartó és fokozódó gyűlöletét, öncélú háborúzását. De vigyázni kell a sablonokkal, mert ugyanez az öncélúság nem fogható rá a román – magyar politikai és nemzeti érzelmi egymásra orrolásról. Hiszen nem a magyarok, és főként nem az erdélyi magyarok tehetnek arról, hogy a román politikusok és valamennyire is felvilágosult értelmiségiek komplexálltak amiatt, hogy 1.) Románia Erdélyt magas szintű, sorozatos diplomáciai csalással (szélhámossággal) és elképesztő gátlástalan adathamisításokkal kaparintotta meg, éppen olyan időszakban, amikor a hatalomra került magyarországi politikába beütött a bolsevista internacionálé kerge marha kórja, és : 2.) Ez nem elég, de a megkaparintási lehetőségnek –A politikai zálognak: A híres Gyulafehérvári nyilatkozatnak – egyetlen, az Erdélybe szorult másfél millió magyarság nemzeti önrendelkezésére vonatkozó ígéretét sem tartotta be. Sőt, az erőszakos románosítást, illetve a vallásos színekbe öltöztetett „honfoglalást”, meg az asszimiláció, más, kevésbé látványos formáit a múltban is, és most is következetes kitartással, mondhatni, könyörtelenséggel felérő ambícióval végzi a román állami apparátus, politikai rendszertől és berendezkedéstől függetlenül. Arról tehát, hogy a románok az erdélyi magyarság elemi jogainak a történelmi elcsalása miatt komplexálltak, nem a magyarok tehetnek. És arról sem, hogy a románok ezt úgy vélik magukban lerendezni (Nem , hogy az elemi tisztesség szabályai szerint orvosolni!), hogy még száz éves, tervszerű és erőszakos, meg kevésbé látványos asszimilációs törekvések ellenére is megmaradt magyarság töredékének sem akarják megadni az őseik által megígért és vállalt önrendelkezést.
A tárgyi valóság szerinti igazsággal szembeni vétkezésre vonatkozó Krisztusi tanács és intés tehát metafizikailag helyes, hiszen a beavató kereszténység a velünk született vétkezésre való hajlamoknak a felismerését és a vétekhez vezető hibáknak a beismerését tartja fontosnak, akárcsak az asztrológiai karma- és karma-meghaladást szolgáló sorsképlet-értelmezés.. Nem is érhető el alkímiai értelemben fejlődés és a sors-idéző (Ez esetben sorsjavító, gyógyító…) pozitív spirituális – mágikus képességeknek a felszabadítása, a karmikus hajlamainknak a pozitív tulajdonságokká való változtatása nélkül.

Na, de az a saját nemzet-gyűlölet, amit Puli és Gerle Éva, Sipos Zoltán és az RMDSZ nagy kedvence: Parászka Boróka, meg most ez a Krisztina művelnek, jóval a lónak a túlsó felére való átzuhanás. És ráadásul ezek a tipikusan spirituális karmával rendelkező személyek nem saját maguk, vagy a szüleik ellen viseltetnek gyűlölettel, hanem a nemzettel, amelyből „vétettek” és amely viszont, valahol a szüleikkel együtt táplálta és óvta őket, ha csak kultúrájával, tehát szellemileg és szimbolikusan is, amíg felnőttek lettek.

Ez a saját nemzetüknek a gyalázása tehát, már éppen olyan túlzás, mint az új svéd liberálisok fiatalságának az ötlete, hogy lelegalizálni kellene a testvérpárok közötti szexualitást, meg a halottak meggyalázását, ugyancsak öncélú és perverz élvezeti lehetőségekhez jutási lehetőségek fokozása érdekében. Ez a perverz- Isten és ember-árulás szintű, vagyis Anti-krisztusi (megváltás ellenes) vágy-kielégítési kezdeményezés is ugyanolyan karmikus gyökerekhez (Halak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió és Rák, vagy Ikrek karmák?), hajszálerekhez vezethető vissza tehát, mind a nemzet-árulás. És valóban: mindkét gusztustalan viselkedésű tradíció-ellenes politikai csoportosulás liberálisnak nevezi magát.

Holott ezeknek a sátánnal való cimborálásoknak (A nemzet- gyalázás esetében: a nemzet tagjai számára fájdalom okozási vágyból eredő gonoszkodásnak, és sok esetben még úgy is, hogy a szülők is ennek a nemzetnek a tagjának vallják magukat, mint Parászka Boróka esetében, vagy Nagy Attila Puli esetében.) semmi köze nincs a szabadsághoz, mivel a szabadság nem a természeti törvények által leképezett egyetemes törvények megtagadásában és az azokkal szembeni mentalitás gyakorlásában áll. A spirituális alapú, tehát a teremtés alapjainál található (spirituális) szabadságnak ugyanis, van egy olyan összetevője, amely messze kívül tartja ezeket a perverz képzeletű és gondolkozású személyeket a tényleges szabadságtól. És ez nem más, mint az egyéni, a családi és a közösségi a felelősségtudat és felelősségérzet összhangja. (Lásd a Vízöntő szellemisége által megtestesített és képviselt szabadság-eszme metafizikai értelmezését, a honlapjaimon olvasható Vízöntővel és a Szabadsággal kapcsolatos tanulmányokban. Például itt van a Karmák leírása jegyek szerint:
)

II. Az autoimmun spirituális perverziók gyökereiről
Posted on 2016-03-01 Szerző: Kozma Szilárd
Nem is kell messzire menni és nagyon mélyre ásni ahhoz, hogy a 20. század elején agitáló és a nemzeti katasztrófát (Trianont) előidéző magyar bolsevista politikusok, valamint mostanában a magyar liberálisok és az ők áldatlan – romboló tevékenységének a szépítését és kívánatossá tételét (népszerűsízését – ideologizálását) végző újságíró-szövetségeseik által megtestesített nemzetárulás személyi gyökereinek, illetve a saját nemzetnek az utálataként (is) jelentkező közéleti pszichés betegségeknek a kauzális – asztrológiai gyökereinek a felkutatását elvégezzük. Korábbi felvetésemben említettem, hogy a megértés és a diagnosztizálás érdekében, feltétlenül a Halak jellegű karmával született személyeknek a mazochista és szadista hajlamaiból (annak a kauzális magyarázatából, értelmezéséből) kell kiindulni. Majd ezt, a tudattalan karmikus késztetést párosítani a Skorpió karmás személyeknek az önrombolásra és öngyilkosságra és az igazságtalankodásra (igazságtalan vádaskodásra, rágalmazásra) való hajlamával, valamint a Nyilas karmásoknak az ugyancsak spirituális vakságra, zavaros és hibás szellemi -és erkölcsi-spirituális látási módjára, betegesen téves ítélkezésre (teljesen hibás és ugyancsak romboló kritika gyakorlására) való késztetésével.
Már csak egy elem hiányzik ahhoz, hogy ezeknek a közös eredőjének a végeredményeként megszületett önutálatból, az ego és az árnyék-én hatására nemzeti eredet-utálattá alakuló (A zseniális árnyék-én által transzmutált) pszichésnek mondott, de valójában sokkal magasabb dimenziók szintjén végbemenő karmikus (tehát spirituális) nemzet-káromlási, nemzet gyalázási és nemzet-árulási jelenség , közéleti szinten is meg kívánjon mutatkozni.
Ehhez már csak a Vízöntő karmásoknak a két szélsőséges megnyilvánulási formában jelentkező “ön-hülyítésre”, ön-kábításra, illetve az un. Isten és sors elleni lázadásra (anarchiára, anarchikus és öncélú robbanásra – robbantásra való hajlamával kell társulnia. Az egyik, a nyílt. közösségi szintre emelt +fenegyerekeskedés”, megbotránkoztatási vággyal elegyedő olyan új élet- és társadalmi helyzetnek és “műnek” a létrehozási vágya, amilyen még soha nem volt azelőtt a világon. Másik véglete a teljes anonimitásban való maradás melletti, ugyancsak kriminális anarchista cselekedetek végrehajtása (A Biatorbágyi rém esete, illetve a mai korszellemnek megfelelő “intim” terrorizmus.), A halállal és az ördöggel való sakkozás intim élvezete.
És ez még csak a két ellentétes megnyilvánulási formája a Vízöntő, fentebb említett öngerjesztő, belső rendszerű “behülyülési” meghülyülési késztetéseinek, aminek a végzetes megnyilvánulási formáival pszichológusok és pszichiáterek is találkozhatnak.
De minket most nem a végső kisülések érdekelnek, hanem csak a látszatra normális személyekben is létező finomabb késztetések. Ahhoz, viszont, hogy megértsük a jelenséget, szükségünk van annak a legszélsőségesebb megnyilvánulási formájának a megemlítésére is. Ez, az ördöggel, a halállal, de ugyanakkor az istennek . a sorssal! – való kockázási forma pedig, nem más mint az Orosz Rulett. Az a halálos játék tehát, amelyben a magányos játékos, aki egyedül az Istennel vívja a csatáját “valamiért”, vagy az ellenfeles játékos,aki rendszerint pénzért is kockára teszi az életét, egyetlen golyót hagy a forgópisztoly hordó-tárába, majd azt megforgatja, majd a pisztolyt a halántékához emelve meghúzza a ravaszt. És csakugyan: az Orosz nép, amelynek a géniuszából ez az “isteni rulett” sorsjáték, megszületett, a Vízöntő szellemiségéhez tartozik, spirituális besorolásában…

És most térjünk vissza a Vízöntői karma szelídebb változataihoz. Egy nagyon értelmes és az un. egzakt – materiális tudományok terén is magasan képzett volt hallgatóm, aki ugyancsak rendelkezik ezzel a szabadság köntösében tündöklő szabadság-ellene (Vízöntő) karmával, tárta fel számomra a vízöntő karmások eme nagy titkát és rákfenéjét:
“Az ilyen személy mindig kísértést érez, valamilyen rendkívüli, és nem csak materiális szempontból morálisnak tartott veszedelmes gondolat-sor göngyölítésére, azzal való malmozás szerű, öncélú és öntörvényű foglalkozásra, hanem az un. spirituálisan kísértő gondolatokkal való foglalkozásra is. Sőt, ezeknek a bűnözési (törvény szegési) lehetőségekről való képzelgéseinek a fizikai megvalósíthatóáról való képzet-alkotásokra is, amelyekről nagyon jól tudja, hogy őrültségek, hogy tehát ”lehetőleg”, soha nem fogja azokat elkövetni. Ez a gondolati – képzeleti szinteken történő erkölcsi “kocka-játék” viszont, éppen a benne rejlő magas rendű kockázati tényező (pl. elvetemült erkölcstelenkedési, fajtalankodási lehetőségekről szóló fantazmagóriák, “reális” jeleneteinek a végig játszása, végig pörgetése képzeleti szinten is), nem csak élvezettel járó izgalmat jelent a Vízöntő karmásoknak, hanem egyszerű fizikai energia-vesztességgel, kimerüléssel járó szellemi kísértéseket is. Amellett tehát, hogy éppen azért, mert soha nem engednék meg magukban, hogy a fizikai valóságban is elkövessék mindazt, amiről fantáziálnak, érzik a kockázati veszélyét is annak, hogy “hátha mégis, úgy hozná a sors”, akkor nem egészen biztosak abban, hogy a kísértésnek ellen tudnának állni. Nem sorolom és nem fokozom tovább, gondoljon bele mindenki a maga fantázia-erejével, ebbe az ördögi folyamatba, a Vízöntő karmás személyeknek ebbe a spirituális rák-fenéjébe!
Tény az, hogy a saját nemzetük utálatának a közéleti kommunikációs szinteken is többszörösen és határozottan kifejezést adó, szellemi álcaként un. globalista - humanista eszméket szajkózó személyek, minden esetben rendelkeznek az önutálat, az önbántalmazás és az önrombolási, valamint hibás kauzális ítélkezési sugallataik és reflexeik mellett, a Vízöntő karmás személyeknek ezzel a perverz, morális kockázat-vállalási sóvárgásával is, akár tudatosan, akár tudatlanul. Rendelkeznek ezzel a közéleti – köztudati szinten elkövethető sors (környezet, közösség, társadalom) - provokálási élvezethez jutási sóvárgással, annak az érvényre juttatási vágyával, vagyis a bátorságnak képzelt provokatív vakmerőséggel, amivel folyamatosan megkockáztatják a környezetük türelme elfogyását, és amivel annak a tűrési határainak a feszegetését „bátran” gyakorolják.

Amikor ezeket a sorokat írtam, ezekből a szempontokból még nem vizsgáltam meg azt pl. , hogy a Parászka Boróka és Sipos Zoltán sorsképleteiben mekkora mértékben és milyen arányban találhatók meg ezek a motívumok, de nagyon kíváncsi vagyok… Az biztos, hogy a náluk sokkal gyengébb közírói” :) eredményeket elért és tehát, semmilyen területen, nem annyira jelentős tevékenységet folytató Nagy Attila Puli és Gerle Éva sorsképlete bővelkedik ezekkel a motívumokkal. És az is biztos, hogy Parászka Boróka, valamint, pl. a román nemzeti asszimilációs politika elképesztő anyagi áldozatokkal járó stratégiáját és taktikai trükkjeinek – zsivány árnyék-hatalmi tevékenységének - (Pl. a kilencvenes évek legelején létrehozott HARKOVNAK a földalatti tovább működtetésének) a leleplezése helyett, (És ezt tessék megfigyelni: ) az Orbán Viktornak És a Fidesz-nek az állítólagos Erdély-visszafoglalására irányuló tevékenységét „LELEPLEZŐ”  cikkeket firkáló Sipos Zoltán is, kemény és egyértelmű Vízöntő-karmával (Tehát csak és csakis negatív – fordított! – spirituális látási móddal) rendelkeznek!