A nagy szakrális kérdésünk még mindig az, hogy mikor és hogyan működik hibásan - negatívan - a spontán mágia?

Egy beavatási film azok számára, akik nem csak a pszichológiában jártasak, hanem a kauzális asztrológiában és valamelyest a metafizikában, szellemtudományban is. Érdemes többször is megnézni, mivel, mint minden kiváló műalkotás esetében, az ember mindig új és új felismerésekben részesül, új és új szellemismereti felismerésben lesz része általa. És mindezt azon túl is, hogy az agresszív szexuális-zavarokat (perverziót) okozó karmájától a tudománya segítségével megszabadulni (Az a pszichológiai analízissel teljesen feloldani) képtelen pszichiáter-nő lelki és testi vergődésében, egyértelműen az ártatlan (Őt legalább is, előzőleg nem bántó, sőt: őt még csak nem is ismerő) embereket és családokat bántalmazó és azok gazdasági, vagy morális tönkretétele érdekében internetes hajtóvadászatokat rendező, "Bántalmazás ellenes" és Bántalmazott-védelmezési" teóriái közötti vergődését, rejtett (spirituális) szado-mazochizmusából eredő vergődéseinek és konkrét vétkeinek a gyökereit ismerhetjük meg.

A film látszólag Freudról, Jungról illetve a kettőjük vitáiról, és ellentétéről, de igazából a pszichológia egy fontos egyéniségéről, tehát egy különleges személyről szól, egészen pontosan: annak a mazochista szexuális devianciájáról szól, akinek az esete és esetének a tudományos megoldatlansága messze túl mutat a pszichológián és a pszichiátrián.
A nő által megtestesített súlyos karmikus problémát csak Jung lesz képes megoldani és feloldani idős korában, de csak miután komoly alkímiai, metafizikai és asztrológiai ismeretekre tesz szert.
Reméljük, nem kell a bántalmazástól a hősnőhöz hasonlóan iszonyodó Gerle Éva és a főhősnő azonos karmájára felhívni a figyelmeteket. - Kozma Szilárd

Veszélyes vágy (A Dangerous Method)

A film kódja:
10473

Kedves Felhasználók! A filmek adatlapján lévő kódokat az alábbi oldalra kell bemásolni: ( vagy ide: ) majd meg kell nyomni a mehet gombot és azonnal mutatni fogja a filmekhez tartozó linkeket! Jó szórakozást!

Információk a facebook-on: ... 8527738466

Egy film látszólag Freudról, Jungról illetve a kettőjük vitáiról, és ellentétéről, de igazából egy fontos személyről, akinek az esete és esetének a tudományos megoldatlansága messze túl mutat a pszichológián és a pszichiátrián.
A nő által megtestesített súlyos karmikus problémát csak Jung lesz képes megoldani és feloldani idős korában, de csak miután komoly alkímiai, metafizikai és asztrológiai ismeretekre tesz szert.
Reméljük, nem kell a bántalmazástól a hősnőhöz hasonlóan iszonyodó Gerle Éva és a főhősnő azonos karmájára felhívni a figyelmeteket. Hiszen az sem véletlen, hogy öregkorában a hölgy a politika által felkorbácsolt és a gyilkosságig menő szélsőséges öntudati (személyiségi) ösztönök áldozatává válik.

Veszélyes vágy (A Dangerous Method)

Facebook-on: ... 8527738466