A párok ereje

Egy férfi mindenre képes.
A nő még többre.
Együtt értelmet nyernek a képességeik.

Férfi vagyok. Vállalom a kihívást. Az élet kihívásait és a saját álmaim megvalósítását is. Nem félek, nem bújok el. Nem azért, mert tökéletes vagyok, dehogy. Volt idő, amikor féltem, és olyan is volt, amikor elbújtam, megfutottam, elbuktam. Ez vele jár. Megesik mindenkivel. Most van egy álmom. Lenni valaki.

Nem a világ előtt, önmagam előtt és előtted. Fölemelem a fejemet, és hagyom, hogy fújja arcomat a szél, ahogy hasítom a levegőt. Előre kell mennem, előre akarok menni, mert itt az ideje, hogy megtegyem azokat a lépéseket, amiket már korábban is meg kellett volna tennem. Itt az idő, és nincs nagyobb erő, mint egy gondolat, aminek eljött az ideje: a saját életemet élem.
Figyelj! Ez nem azt jelenti, hogy hagyok csapot, papot. Nem azt jelenti, hogy a magam érdekét nézem, nem azt jelenti, hogy többé nem figyelek rád. Ellenkezőleg. Megteszek mindent, amitől jobb lesz az életem, az életed, az életünk. Hiszen szeretlek. És a szeretet nem egy frázis, amit gépiesen ismételgetek, ha már megtanultam kimondani. Az én szeretetem figyelmesség, gondoskodás, kedvesség, felelősségvállalás, öröm, hűség, hála, és mostantól győzelem is. Remélem, folytatni tudod a sort.
Te nő vagy, asszony vagy, kincs vagy. A férfi kincse. Minden jobb, ha mellettem vagy, ha magam mögött tudhatlak legalább. Ha tudom, hogy számítasz rá, hogy bízol bennem, hogy számon tartod, ami sikerül, és elnézed nekem, ami nem. Biztatni tudsz anélkül, hogy észrevenném, és kitárod a szíved, amikor érkezem. Tudsz figyelni rám, és eléred, hogy figyeljek rád.
Te nő vagy, asszony vagy, szép vagy. Reggel a te szépséged nyitja rá szememet a világ szépségére. Szelíd vagy, bájos, kecses és vidám. Ez mind hasznomra van.
Együtt értelmet nyernek a képességeink. Nem követelünk egymástól, egyszerűen összeadjuk, amink van. Jó nekünk együtt, együtt jó nekünk.
Áldásban járunk. Ez az ígéret.

Címkék:

HozzászólásokGratulálok.

Végre férfivé értél.
Sokaknál ez sohasem következik be.
Úgyhogy büszke lehetsz. :-)Kreátor!

Persze gondolkoztam.Kedves Tevenyereg2

Köszönöm.
Örülök, a véleményednek.
Krisztine!
Gondolkodtál már azon, miért nem hiszel, és ha már nem, miért nem veted el a lehetőségét?Lehet, hogy őszinte gondolatok.

Én nem hiszek már a férfi ilyetén gondolkozásában, látásmódjában, de nem zárom ki teljesen még a lehetőségét.

ÜdvözletKedves Kreátor!

Csodálatos írás!
Köszönöm:)Kreátor!

Régen is, most is szeretem az írásaidat!