Az ifjú tanítvány és az erőfeszítések nélküli élet titka.

Mester! Fogott bele mondandójába az ifjú tanítvány:
Folyton azon töröm a fejem, miért nem sikerül elérni a vágyaimat, miért csak nehezen érem el a céljaimat, ha egyáltalán elérem azokat.
Kudarcaim egyre csak nyomasztanak, folyton hátráltatnak és inkább csak gyötröm magam a céljaimért, ahelyett, hogy élvezném a hozzájuk vezető utat. Bár soha nem értettem, mit lehet a küzdelemben élvezni?
Folyton kérdéseket teszek fel: Miért van, hogy amikor számomra nem olyan fontos dolgot szeretnék, könnyedén és mindenféle küzdelem nélkül kapom meg az élettől, és mi az oka annak, hogy ami pedig fontos volna, amitől szinte az életem és szeretteim élete függ, folyamatos gyötrelmet, küzdelmet igényel, és a célhoz vezető út is nyomasztó és fáradságos. Amikor pedig a célhoz érek, ha egyáltalán oda érek, már nem is érdekel, nem is fontos, mert útközben akadtak fontosabbak?
Hangzottak a megválaszolatlannak tűnő kérdései a tanítványnak.
Miért? miért? Mester! Mond, miért?

A válaszokat meghallgathatod, ha letöltöd a teljes hanganyagot.
Az alábbi linkre való kattintással elindul a letöltés.

Az ifjú tanítvány és az erőfeszítések nélküli élet titka.

További témák:

HozzászólásokAmi a lényeg, hogy a

Ami a lényeg, hogy a megjelenő oldalon kell várni 30 másodpercet, amit vissza is számol egy kék színű, óraszerű kép alatt. Akkor lehet elkezdeni a letöltést, amikor a 30 másodperc letelt.próbálom,de nem gyün le:)

próbálom,de nem gyün le:)